עבור לתוכן

פתיחת Nokia N73

Featured Replies

פורסם

רכשתי מכשיר סלולרי דגם N73 דרך Ebay. ברגע שאני מנסה להכניס למכשיר כרטיס SIM של סלקום/אורנג' אני מקבל הודעה SIM card not valid. הלכתי למעבדה של סלקום וביקשתי מהם שיפתחו את המכשיר. הם התחילו בתהליך צריבת עברית ופתיחת המכשיר. אחרי חצי שעה קוראים לי לנציגת שירות, שמודיעה לי שהמכשיר נעול לכרטיס SIM של הספקית בחו"ל (ספקית בריטית בשם 3) והם לא יכולים לפתוח אותו. המכשיר יכול לעבוד רק עם הכרטיס של אותה ספקית. אבל צריבת העברית הצליחה. המכשיר והתפריטים בעברית מלאה.

איך אני פורץ את הקוד של הספקית? יש חנות בארץ שיודעת לעבוד עם הדגם הספציפי הזה?

• תגובות 44
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה יכול ללכת ליורוקום או למקום שמתעסק בזה כמו שמעפון

פורסם

זה BB5 אפשר לפתוח את זה רק עם מכשור מתאים.

דבר איתו הוא רציני ואמין 0522466866 (צחי)

פורסם
  • מחבר

נדפקתי. צחי אומר שרק הספקית יכולה לפתוח את המכשיר. האפשרות הראשונה היא לשלוח מייל/להתקשר לחברה ולקוות שהם יסכימו לפתוח אותו. אבל אולי יש אפשרות אחרת. מצאתי ב-Ebay חנות בריטית שפותחת מכשירים סלולריים של אותה ספקית בריטית. (כנראה ספקית מאוד פופולרית בבריטניה) הבעיה שהם רוצים 40 לירות, שזה כמעט 400 ש"ח. אני מפחד סתם לזרוק כסף.

פורסם

נכון, כי בBB5 רק לספקית יש את הקודים הספציפיים שמתאימים למכשיר בתלות בIMEI, בספקית ובשלל דברים.

ההגנה הזאת חזקה, כי על המכשיר לא צרוב האלגוריתם (כמו שהבנתי שהיה בהגנות הקודמות)

פורסם

דבר עם החברה בחו''ל שתתן לך תקוד של המכשיר אם הם יסרבו זרוק אותו לפח

פורסם

לא הגזמת בכלל

מקסימום מוכרים את זה לאלה שיש להם סים בחברה הזאת

פורסם

זה היה בצחוק תנסה ללכת שם להגדרות ולעשות שחזר הגדרות יצרן אה והקוד שלו הוא 12345

פורסם

ניסית לדבר עם יורוקום?

אני בבעיה דומה עם 6280 ו 6680.

פורסם

זה היה בצחוק תנסה ללכת שם להגדרות ולעשות שחזר הגדרות יצרן אה והקוד שלו הוא 12345

אני מקווה שגם זה בצחוק :s05:

תבררו לפני שאתם קונים מכשיר כ"כ יקר.

בכל מקרה תנסה עם החברה,אפילו שלח אימייל.

פורסם

תנסה לעדכן אותו לתוכנה חדשה יותר יש בגוגל אתרים שלמים על זה

פורסם
  • מחבר

יורוקום אומרים שלא ניתן לעשות דבר. כנראה אשלם 40 לירות חודש הבא.

פורסם

אין לך יותר מדי ברירות .

החלפת צ'יפ בארץ תעלה לך הרבה יותר מ40 לירות , והסבירות גבוהה לכך שיהרסו לך את המכשיר .

המצב דיי דומה במכשירי SE החדשים , K800/K610/W850 וכל החדשים למיניהם , עלות הפתיחה דיי זהה , נעה בין 40 ל50 לירות וצפונה .

פורסם

החנויות שמייבאות את זה לארץ עושות את הפתיחות האלה בעצמן? האם אין את ההגנות האלה על המכשיר? לORANGE או סלקום יש הגנות דומות?

פורסם

החנויות אשר מייבאות אותם לארץ , מביאות מכשירים פתוחים על ידי היצרן , ולא נעולים לשום רשת .

ההגנה אכן במכשיר עצמו , ונכנסת לתוקף על ידי פעולה יזומה של המפעילה אשר משווקת את המכשיר , כדוגמת סלקום , או אורנג' , או הרשת 3 , במקרה של הבחור הנ"ל .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים