עבור לתוכן

Command & Conquer 3 Tiberium Wars Demo

Featured Replies

פורסם

איפה באמת השדרוגים בarmmory ? אני מחפש ומחפש ולא מוצא

• תגובות 335
  • צפיות 27.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

מישהו ניצח פה כבר ברמת HARD?

השדרוגים בד"כ אצל היחידות.

אפשר לשחק NOD מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

פורסם

בקשר להגנה, אני לוקח הרבה חיילים ועושה להם DIGG IN זה ממש חזק, 4-5 כאלו ואתה מוגן מול טנקים קלים (ברגע שהחילים גם משתדרגים, הכח שלהם עצום) וגם יש יתרון שזה לא צורך חשמל, נייד ואפשר למקם מחוץ לגבולות הבסיס (למשל בסקרימש, יש מקום לעוד 2 בסיסים ואת האלו של הטיבריום אז אני מכניס מהנדס ושם איזה 5 חילים ב DIG, אם לא מגן אז זה מאט את האויב עד שאני מעביר כוחות)

וכמובן כובש ביניינים מסביב לבסיס

פורסם

איפה עושים dig in? אני זוכר בRA2 שיחקתי והאמריקאים התבצרו מיד אבל פה אני לא זוכר :-\

פורסם

המבנים / טכנולוגיות של NOD ממשחק אחד איתם נראות יותר מגניב. שימו לב גם שהברירת מחדל של יחידות היא defence stance ואפשר לשנות את זה למטה שיהיו יותר אגרסיבים. שימו לב גם לאופציות שיש למטה כמו planning mode ו reverse mode.

פורסם

אתה מסמן יחידה _אחת_ ואז למטה בצד ימין יש לך DIG IN, הקטע שזה עולה 300$ :'( ולוקח להם זמן לחפור :-[

פורסם

חחחח, ניסיתי לשחק בגזע של החיזרים (לוחצים עליהם במסך בחירה ב SKRIMISH ואז על S). המשחק עולה עם הממשק הסגול שליהם, אבל אין אף יחידה (ואף בסיס) והמשחק מסתיים תוך שניה עם defeated :(

פורסם
:lol::P
פורסם

מצאתי דרך איך אפשר לשחק עם הNOD =] נגד הGDI, פשוט וקל, מתי שאתם בוחרים קבוצה אז תלחצו על N ואז תבחרו בNOD וזה יעבוד אותו דבר בקשר לקבוע את המחשב GDI ואותו דבר עם הסקורפיונז רק בגלל שאין מודלים שלהם אתה מקבל דיפידאט אוטמתית.

והנה תמונה:

http://img153.imageshack.us/img153/3701/123ek3.jpg

בכל מיקרה הNOD יותר כייפים מGDI =]

פורסם

מישהו ניסה לשחק בBRUTAL?

פשוט לא אנושי.

פורסם

It's suppoused to be fucking brutal, that's why it's not human ^^

פורסם

איךל אפשר לנצח בhard?? אחרי 5 דקות קורעים לי תתחת!

פורסם

HARD זה השלב שבאמת צריך להתחיל לחשוב ובאמת להפעיל אסטרטגיה ולא סתם לעשות דברים...

פורסם

וזה בעיקר clickfest מטורף.

פורסם

אני חושב חושב אבל המטוסים מפרקים אותי....הדיג שאמרתם נראה לי מעניין....שמעו אני מחכה למלאאא!!!! משחק גדול!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים