פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים חלק גדול מהאנשים ההכי טובים שפגשתי בחיים היו דרוזים, ואני מאמין שכל מי שמתבטא נגדם פה לא היה עדיין בצבא ולא ראה דרוזי בחיים שלו חוץ מכשהוא ניגב פיתה בדרך לחרמון.חוץ מזה לטעון שדרוזי לא יכול להיות נשיא כי הוא לא מייצג את ישראל זה טמטום ולו רק בגלל שהם המגזר שאיבד הכי הרבה אנשים בשביל להגן על המדינה הזאת, (יחסית לחלק שלהם באוכלוסיה) וזה לפי דעתי נותן להם כל זכות אפשרית.תשמע אין לי שום דבר נגדם.אני יודע שהם לא כמו הפלשטינאים,והם אוהבי ישראל ומשרתים בצא.אבל מרגיש שאשכרה לא מצאו אף אחד יהודי שיכהן כנשיא אז לקחו דרוזי?למה?ותרגעו עם הKKK,זה לא מצחיק
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים -אז מה, מה אין עוד אנשים אחרים חוץ ממנו שלא יכולים לבצע את התפקיד במשך שבוע, חייבים לבחור דווקא מישהוא שונה, מה אין עוד אנשים חוץ ממנו?!לא, אין. אתה עוד לא הבנת שזה תפקידו וסמכותו כמוגדר בחוק? הוא אמור לכהן כנשיא בזמן היעדרותה של דליה איציק, כחלק מהגדרת התפקיד שלו. אז למנוע ממנו לקחת על עצמו את המעמד כפי שהתפקיד שלו מחייב, רק כי הוא דרוזי, זה אקט גזעני ומחפיר. אפילו הממשלה הרקובה שלנו לא תרד כ"כ נמוך.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים תשמע אין לי שום דבר נגדם.אני יודע שהם לא כמו הפלשטינאים,והם אוהבי ישראל ומשרתים בצא.אבל מרגיש שאשכרה לא מצאו אף אחד יהודי שיכהן כנשיא אז לקחו דרוזי?למה?ותרגעו עם הKKK,זה לא מצחיקאותי זה מבדר מאוד לראות אנשים פראהיסטורים כדוגמתך.אתה אומר להפסיק עם הKKK אבל ממשיך לדבר בצורה גזענית כלפיו?יהודי או לא זה לא משנה הוא בן אדם ואני מתערב שהוא בן אדם טוב ממך.אם אתה חושב שכי אתה יהודי אתה טוב ממישהו אתה משקר לעצמך.
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים כל מה שאני אומר זה שנשיא מדינת ישראל אמור להיות יהודי בלבד!!!זאת מדינה יהודית לכל הרוחות!וזה לא משנה לכמה זמן,הרעיון עצמו מזעזע
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים מדינת יהודים?אם זאת מדינת יהודים למה לטיב טעם מותר למכור בשר חזיר? ביהדות זה אסור
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים בונה חברה תרדו מדורון אני גם לא חושב שצריך להיות נשיא ישראל יהודי אבל בגלל שזה רק לשבוע לא צריך לעשות מזה סקנדלנ.ב.נמעס כבר מזה שאומרים שיש גזענות כלפי ערבים יש יחס עוין כלפי ערבים יחס שמאוד מגיע להם
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים בסדר אבל הוא עדיין דרוזי הוא לא ערבינכון בגלל זה אני חושב שיש לשלב אותם במדינה בצורה שווה וזה מה שעושים לא אכפת לי שיהיה ואפילו ראוי שיהיה שר דרוזי ואפילו ראש ממשלה אבל נשיא שכל התפקיד שלו זה יצוגי אני חושב שחייב להיות יהודי
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אם חתכו לבנאדם את הבולבול אז זה עושה אותו נשיא יותר טוב? גם לקצב חתכו את הבולבול אבל הוא עדיין עשה שעות נוספות
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים אין לי בעיה עם דרוזיםורובם אנשים יותר טובים מיהודים לדעתיאבל בכל זאת איבדנו משהו מהציונות והמורשת שלנו בתור יהודים במדינת ישראלהיום יש שר ערבי ונשיא דרוזיעוד 10 שנים יהיה סגן ראש ממשלה ערביוזה ממש מציאותי לאלה שחושבים שזה משהו שלא יתממשאתם כולכם אומרים שאין בעיה אבל בעתיד זה פותח הרבה דלתות לדתות שונות להשתלט על המדינה שהייתה פעם רק של יהודים וחבל.
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים נכון, זאת בעיה. אמנם מקרה כזה של מינוי נשיא בפועל זמנית יכול להוביל לפתיחת דלתות בעתיד, אבל אף אחד לא יכול למנוע את המינוי של מוגלי (תרשו לי לקרוא לו מוגלי?) ווהבה, מאחר וזה חלק מתפקידו כחוק, כסגן יו"ר הכנסת. אז למנוע זאת ממנו זה אקט גזעני עם שיקולים לאומניים (נכונים ככל שיהיו).פתרון חלקי למציאות של עמדות מפתח ערביות בשלטון (או יותר גרוע - רוב ערבי בכנסת) אנחנו יכולים להשיג ע"י כינון חוקה, והיוזמה לכונן חוקה חזרה לעמוד על הפרק. מתי זה יקרה? זאת שאלה אחרת..
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים כל מי שאומר שיש גזענות לערבים בארץ הוא בוגדתפסיקו לחשוב שהם מקופחים או שיש גזענות עליהםקיביניבט יש לנו כולה מדינה אחת קטנה ומסכנה שגם בה יש זבובים(ערבים מוסלמים) שכל הזמן בוכים(בכוונה) שיש נגדם קיפוח וזה לא משנה מה נעשה בשבילם הם תמיד יגידו שיש קיפוח וזה כדי להשיג עוד ועוד דבריםוהם מצלחיםתראו כל כמה שנים יש להם השג אחרהעם היהודי הוא שמבין רק בכוח לא הערביםעד שהמדינה הזאת לא תיהיה שלהם הם תמיד יגידו שיש קיפוח נגדםאתם לא מבינים את המטרה שלהם בגלל זה הרבה חושבים שהם באמת מקופחיםשאנחנו פוגעים בפאלסטינים הם עושים הפגנות מכוערות נגדנו ואומרים שאנחנו פוגעים באחים שלהם ובחיי היום יום הם אומרים שהם חלק מהמדינה שלנו ויש קיפוח נגדם אז שילכו לגור בעזה וזהו תסתכלו על זה בגדול,יש לנו מדינה קטנה,קטנה מאד .אל תשכחו איפה היו היהודים לפני 60 שנהתעריכו את מה שיש לנו עכשיו ותפסיקו לחשוב שהזבל האלה מקופחים כי הם נהנים מכל רגע שהם רואים את הפילוג בתוכינו רק הולך וגדל..
פורסם 2007 בפברואר 2718 שנים בוא נשכיל קצת,הדרוזים הם בעצם הערבים "האורגינלים", נוודים.סוג שונה של ערבים אבל ערבים בהחלט.רוב הדרוזים הם אנשים "טובים" בוא נקרא לזה ככה.ולא מעט דרוזים משרתים אצלנו בצבא (וכל הכבוד).אני גר בקיבוץ עין חרוד מאוחד (בין עפולה ובית שאן ולא רחוק מצומת גולני), יש לידינו כפרים דרוזים וכל יום יש פה באיזור גניבות של ציוד חקלאי, זה ברור שהם הדרוזים שגונבים, גם גנבו אצלנו לא מעט סובארו וVW בורה..שלא נדבר על בגנב ששם זה מכת מדינה.מה שמרגיז אותי בכל העסק הזה של ה"נשיא", זה לא העיניים אם זה לשבוע או שנה, זה העיניין שיש פה מינויים לא יהודים, למה פתאום אין עוד יהודים שלא יכולים לכהן בתפקיד הזה?אני חושב שיכלה להיות פה מחשבה שניה לפני המינוי הזה.היום זה "נשיא" הכנסת, מחר זה שר בממשלה.לכל ה"יפי נפש" לפני שבכלל תעיזו לקרוא לי "גזען" אני מציע שתלכו לבדוק שוב מהי ההגדרה של המילה "גזען".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.