עבור לתוכן

הסוף לווינאמפ, מבחינתי לפחות - ומה איתכם?

Featured Replies

פורסם

5.2 אני חושב

מוזר, אצלי לוקח הרבה פחות.

אגב, ברור שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.

אבל כותרת הדיון היא משהו כמו "עזבו את הווינאמפ"

אין לי בעיה לעזוב אותו, אבל אני רוצה סיבה טובה.

• תגובות 103
  • צפיות 12.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני רק מקווה שלכולם (אבל מניח שלא) יש טיפת שכל ולא מסתמכים על Memory Usage שמדווח ב Task Manager כמדד לכמה זכרון לוקחת תוכנה מסויימת....

וגם אפשר לחשוב עד כמה משמעותי זה כמות הזכרון שתוכנה קטנה מסויימת לוקחת באופן רגעי למי שיש לפחות 512 מגה זכרון.

פורסם

אבל זה היה הטיעון הראשי ללמה לעבור לפובר....

תקרא את ההודעה הראשונה.

פורסם

foobar2000 זה לא לכול אחד (ולא, אני לא מתנהג אליטה...)

בממשק שהיא מגיעה זה כמו לחזור לימי הביניים וזה רק שלד לתוכנה מדהימה!

רק מי שמעוניין באמת להשקיע זמן בקינפוג התוכנה מה שהוא אוהב וזה הכוח שלה ושל שאר התוכנות כמותה (כמו FF ומירנדה)

בקיצור - FOOBAR זו ה-תוכנה למוזיקה

(ואל תורידו אותה אם מה שאתה מחפשים זה תוכנה שנוצרה לכך שרוב האנשים יוכלו להשתמש בה מהרגע הראשון)

פורסם

אבל זה היה הטיעון הראשי ללמה לעבור לפובר....

תקרא את ההודעה הראשונה.

מה היה הטיעון ? חוסר מושג בסיסי של אנשים איך מערכת הפעלה עובדת ולמה קריאת זיכרון דרך Task Manager היא לא מדד לכלום ?

או חוסר היכולת של האנשים להרחיב את האופק מעבר לטיעון אחד ולהבין את מכלול היתרונות של התוכנה הזו (שהיא בעצם נינגה של נגן מוזיקה) ?

פורסם

סבבה.

בוא תרחיב את אופקיי.

ספר לי במה התוכנה הזו יותר טובה מווינאמפ.

וגם מבחינתי ממש לא משנה כמה זיכרון היא לוקחת. ממש לא.

( סתם לשם עניין איך כדאי לבדוק? )

פורסם

כמות הזכרון ש Task Manager מראה, היא רגעית, אזי כמה זכרון פיזי כרגע התוכנה יכולה לגשת ישירות (כי הוא נמצא בזכרון). בפועל זה מושפע מהרבה גורמים (האם התוכנה מצומצמת או לא, האם התוכנה באותה שניה שאתה בודק עושה משהו או סתם נחה לה, כמה דרישת זכרון יש לתוכנות אחרות שפועלות כרגע במחשב וכו'). כמו כן, חלק מהזכרון הזה יכול להיות גם משותף עם תוכנות אחרות שרצות על המחשב (והוא יופיע בכל אחת מהן).

אם הולכים ל Task Manager ותחת View ושם Select Columns ושם Virtual Memory Size אפשר לראות את הצריכת זכרון הכוללת (פיסי + וירטואלי על הדיסק).

זה גם מסביר את זה שאצל כל אחד פה מתקבל צריכת זכרון שונה של אותה תוכנה.

פורסם

סבבה,

אבל לא נתת לי עדיין דוגמא ללמה עדיף לשמוע מוזיקה דרך פובר.

פורסם

musichscube - פרוייקט שמישהו עשה לסוף התואר שלו. חביב, לא יותר מזה.

לא אמרתי שעדיף לשמוע, כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה, הרוב דווקא ירתע משימוש בתוכנה. אבל היא מאפשר בערך לעשות הכל, כפי שהראו פה בתמונות השונות, אפשר לעצב את התוכנה איך שאתה רוצה, לשלוט בה במגוון דרכים והיא תומכת במגוון נרחב של פורמטים (אפילו היו תקופות שאיכות הסאונד שלה היתה משורפת משל וינאמפ).

פורסם

יופי, עוד אחד.

תנו סיבות.

אני אשמח לעזוב את הווינאמפ.

אבל תנו סיבות

( ולא סיבות הקשורות ל"איזה יופי יש לזה סקינים. , כי הווינאמפ שלי בגרסא הכי מכוערת )

עריכה:

לא שמתי לב שהספקת להגיב לפני, הכוונה כמובן היא לשתי הודעות שמעלי.

ולתגובה שמעלי, השאלה היא האם כרגע, כיום יש משהו יותר טוב?

פורסם

בסופו של יום - בכול תוכנה לשמיעת מוזיקה אכן תשמע מוזיקה

השאלה מה יותר? היתרון של foobar זה שאתה מחליט מה יותר

מה שבא לך, זה בדיוק הרעיון! אתה רוצה פנאל לlyrics תוסיף, אתה רוצה שהיא תוריד מידע מווקפידיה על הזמר, אפשר

אתה רוצה שהיא תשלח מייל ברגע שאתה מעביר שיר - אין בעיה, כול רעיון שיש לך אפשר לבצע (רוב הסיכויים שכבר מישהו עשה את זה ורק נשאר לך להוריד את התוסף ולהשתמש בו)

ד"א גם בWINAMP אפשר לכתוב תוספים שונים אבל לפי מה שהבנתי (ואני לא ניסתי לכתוב תוסף לא לFOOBAR ולא לWINAMP) זה מגביל יותר

החופש פה זה הדבר המרכזי (זה כול היופי בכול הפרוייקטים של קוד פתוח)

פורסם

אשמח לקבל מדריך איך אפשר ליצור סקין כזה בעצמך נראת תוכנה מעולה

מצטרף לבקשה!

חיפשתי ולא מצאתי מישהו מכיר איך יותרים סקין בעצמך או שאפשר לקחת סקינים מוכנים כבר שאנשים יצרו וזה נראה באמת טוב.והאמת נמאס לי מוינאמפ היא מתחילה להיות מעצבנת.

פורסם

חשבתי שזו תוכנה מוכרת, אבל שיהיה...

foobar באמת תוכנה מעולה, ניתנת לcostumisation רב ומנגנת כל קובץ מוזיקה שאפשר לחשוב עליו.

foobar2000 + VLC Media Player = שילוב מנצח :xyxthumbs:

פורסם

foobarwv9.png

נראה טוב יותר, נכון? ההבדל הוא שהפעם, foobar היתה ממוזערת, בדיוק כמו Winamp.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים