פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים עד שמסך כזה לא יסקר באתר חומרה גדול דומגת Behardware או יעבור מתחת לידיים שלי לא נראה גרפים מדויקים בהקשרלביצועים ובהשוואה למסכים יקרים יותר.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים ^^^מצטרף לשאלה.מה זה TN בכלל?---עריכה---מצאתי בדביק..."2.6 הפאנל: החלק המקביל לשפופרת במסכי ה-CRT והוא החלק הכי חשוב בצג האחראי על הצגת התמונה. בעוד חברות רבות מוכרות מסכי LCD, מעטות החברות המייצרות את הפאנל בעצמן. שוק הפאנלים נשלט ע"י Samsung, LG-Philips, AU Optronics ו-CMO. רוב החברות המייצרות מסכי LCD בעצם קונות פנל מוכן של חברה אחרת ומייצרות את כל החלקים סביבו.קיימות שלוש משפחות של פנלים המשתמשות בטכנולוגיות שונות עם יתרונות וחסרונות.TN-film - הפנל הכי נפוץ במסכי ה-LCD. הפאנל מתאפיין במחירו הזול וביצועיו. הפנלים המיוצרים בטכנולוגיה הנ"ל מציגים זמני תגובה טובים בהם אפקט המריחות אינו מורגש כלל או ממש זניח. החיסרון בטכנולוגיה הנ"ל היא שכמות הצבעים שהמסך מסוגל להציג נמוך וזוויות הצפייה נמוכות יחסית.IPS - הפנל היקר ביותר מבין השלושה והכי פחות נפוץ בגדלי ה- 17-19 אינץ'. הפאנל מציג כמות גדולה יותר של צבעים מ-TN וזוויות צפייה מאד רחבות (כמעט 180 מעלות). החיסרון הוא שזמני התגובה בפנל הנ"ל בדרך כלל גבוהים והוא איננו מיועד למשחקים וסרטים.VA - שילוב של ה - TN וה - IPS. משפחה של פאנלים המתחלקת ל-שניים: ה-MVA - המיוצר ע"י AU Optronics, Sharp and CMO, וה - PVA המיוצר ע"י Samsung. שני הסוגים מציגים כמות גבוהה של גוונים, זוויות צפייה רחבות ובדור האחרון, גם זמני תגובה טובים ויציבים המתאים למשחקים.
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים כולם MVAסוני אולי PMVAלנובו MVA וזה מה שחשוב - אני הייתי מעדיף אותו על סמסונג ....יש גם דלים טובים אבל לא בארץלגבי משהו שלא 19" אין לי מושג :s05:רוב הסיכוי שכולם AUO כי הם זוליםNEC - LG אבל אין לדעת עד שבודקים באינטרטנט לפי המפרט[br]פורסם בתאריך: 17.02.2007 בשעה 19:36:31כאמור אין להשיג SIPS ב2000 ולכן תצטרך להתפשר (או להוסיף 500 ולקנות את 1970NX)
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים OK אבל שאלה אם אפשר ?מה ההבל בין TN ל P-MVAhttp://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD#TN_.2B_Film
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים עכשיו קלטתי משהו, כרגע קראתי פעם ראשונה את הביקורת על הפיליפס200W6MB , עולה 1500 ש"ח???? למה אף אחד מכם לא ממליץ עליו כשמבקשים מסכים בעד 2000 ש"ח 19-20 אינץ??
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים נו ועדיין, אפשר להוסיף עליו עוד 400 ולקבל אחד חדש לחלוטין עם פאנל איכותי יותר, לא כך?
פורסם 2007 בפברואר 1718 שנים מחבר אני בנתיים מחפש מידע על הסוני - לא מצאתי יותר מידיי .וגם מנסה למצוא דיל טוב על הדל נראה מה יהיה אשמח לשמוע עידכונים על הסוני ממישהו אם יש לו
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר סליחה על ההקפצה , אבל יש לי עידכון יש לי אפשרות להשיג כול אחד מהמסכים האלה במחיר זנות , השאלה אם יש שם איזה שהוא מסך ששווה רכישה (כלומר לא TN) , לומורת שאני בספק http://www.wallashops.co.il/mall/cat.aspx?xc=31-7-3-0-0-3712-1ההתלבטות היא בין : SAMSUNG 203bBENQ FP222WLG L204WTעכשיו אם הם לא שווים אתהקניה , אז אני צריך המלצה למסך 20 של LG . תודה רבה
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים מחבר אין לי אופציה לקנות את ה DELL בהנחה ידוע לי שזה המסך הכי טוב .אבל זה מה שאני יכול להשיג ובמחירי זנות .או דגם לחלופין של LG ...בבקשה המלצות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.