עבור לתוכן

תוסף לIE! איך לא חשבו על זה קודם!?!

Featured Replies

פורסם

אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו!

עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו!

איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך?

למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!

:yelclap:

פורסם

בשביל טאבים אתה יכול לעבור ל- IE7

או להשתמש ב- SlimBrowser

למה סרגל?

פורסם

אני לא עובד עם IE אלה עם FF אבל אמא שלי צריכה אותו.... ובתאות לפני כמה זמן התקנתי את הסרגל הקלים של יהוו!

עכשיו אתם לא קולטים מה גילתי! יש סרגל TAB! והוא מובנה עם הסרגל כלים של יהאו!

איך מיקרוסופט או כל חברה אחרת לא עשתה אתזה עדין? ? איך?

למרות שאני לא צריך את היהאו עצמו אני עדין נשאר איתו ולא מחפש תוסף TAB רגיל [אם יש בכלל] כי אני חושב שזה מגיעה להם!

:yelclap:

:welcomeani:

OLD NEWS

פורסם
  • מחבר

I KNOW..........

אבל בשביל כל אלה שלא שמעו על זה...זה משהו אדיל שבאת כל הכבוד ליהאו

בשביל טאבים אתה יכול לעבור ל- IE7

או להשתמש ב- SlimBrowser

למה סרגל?

כמו שאמרתי אני משתמש בFF אבל לאמא שלי...

הבעיה בIE7 שגם צריך WIN מקורי וגם הרבה לא יודעים איך להתקין אתזה [שלא נדבר על אלה שלא יודעים מה זה דפדפן]

פורסם

צריך ווינדוס מקורי?

אני לא חושב.

להתקין את זה? מה אתה רציני?

פורסם

צריך ווינדוס מקורי?

אני לא חושב.

להתקין את זה? מה אתה רציני?

אני לא חושב אני בטוח אתה לא תוכל להתקין אותו בדרך חוקית

:P

פורסם

אם כבר יש לו ווינדוס לא חוקי, אני ממש לא חושב שתהיה בעיה למצוא IE7 לא חוקי ....

( לי יש חוקי לצורך העניין )

פורסם
  • מחבר

לחצי עולם שלא מבין וקונה מחשב מחנות מחשב בשכונה שלא משלם על WIN חוקי אין WIN חוקי...

אבל בוא לא נהפוך אתזה לדיון שיגרר למקומות האלה...

פורסם

אני ממש לא מעביר עליך ביקורת.

אבל אני אומר שכמו שיש לך ווינדוס לא חוקי, וזה ממש לא בעיה להשיג כזה, אז גם לא תהיה לך בעיה להשיג IE7 לא חוקי.

אפשר להשיג הכל...

פורסם

איך מיקרוסופט לא עשתה את זה? היא עשתה את זה. סרגל הכלים של MSN מוסיף טאבים ל- IE6. אבל עושה את זה ממש רע, אני ממליץ בחום לא להתקין אותו.

פורסם
  • מחבר

מי היה הראשון סתם בישביל לדעת?

אני ממש לא מעביר עליך ביקורת.

אבל אני אומר שכמו שיש לך ווינדוס לא חוקי, וזה ממש לא בעיה להשיג כזה, אז גם לא תהיה לך בעיה להשיג IE7 לא חוקי.

אפשר להשיג הכל...

אחי אני יכל להשיג IE7...אבל 80% [לפחות] ממדינות ישראל/עולם לא יודעים....

פורסם

כנראה ש 80% [לפחות] ממדינות ישראל/עולם לא מעניין גלישה בטאבים והם מסתדרים היטב עם איך שהם גולשים היום...

פורסם

מזה הטאבים האלה? על מה מדובר פה בעצם ? על הסרגל כלים שיוהוו וכל מיני חרטות מוסיפים לסרגלים ?

מה זה נותן ? וסביב מה ההתלהבות?

פורסם

מזה הטאבים האלה? על מה מדובר פה בעצם ? על הסרגל כלים שיוהוו וכל מיני חרטות מוסיפים לסרגלים ?

מה זה נותן ? וסביב מה ההתלהבות?

אתה גולש באתר יש לינק מהעמוד שאתה קורא, לוחץ Shift+Click נפתח חלון חדש, יש עוד לינק...... :s07:

בסוף אתה גומר עם 15 חלונות פתוחים שאין לך שמץ של מושג מה הם. :s05:

עכשיו תדמיין שכל דף שנפתח יושב לך בלחצן קטן עם הכותרת של העמוד בתוך אותו חלון.... :xyxthumbs:

ורוץ להשיג את זה:

firefox

slimbrowser

זה ההמלצה שלי. :hi:

פורסם

כנראה ש 80% [לפחות] ממדינות ישראל/עולם לא מעניין גלישה בטאבים והם מסתדרים היטב עם איך שהם גולשים היום...

ב- 1996 הסתדרתי יופי עם נטסקייפ 0.96. ב- 1993 הסתדרתי יופי עם lynx, דפדפן טקסטואלי. ב- 1991 לא ידעתי שיש דפדפנים והסתדרתי יופי עם קרמיט (הטרמינל, לא הצפרדע 8)). כנראה ש- 80% מגולשי העולם לא יודעים שיש טאבים, כשהם יגלו אותם יהיה להם קשה להבין איך הם הסתדרו קודם בלעדיהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים