פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שמע אחי, כל משחק שהמליצו לך פה עליו אתה אומר, לא עזוב סתם חרא, נהיה שם אפסים, לא מצליח להוריד ועוד 1001 תירוצים...אין לך סבלנות להירשם או משהו כזה בעיות שלך.שמע אתה רוצה FPS דומה לWR ושיהיה חינמי, אני יכול להמליץ לך רק לנסות את המזל של הקלאן שלכם בAA (אמריקאן ארמי...) חוץ מזה אין משחק FPS טוב חינמי...אז בהצלחה.
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים שמע אחי, כל משחק שהמליצו לך פה עליו אתה אומר, לא עזוב סתם חרא, נהיה שם אפסים, לא מצליח להוריד ועוד 1001 תירוצים...אין לך סבלנות להירשם או משהו כזה בעיות שלך.שמע אתה רוצה FPS דומה לWR ושיהיה חינמי, אני יכול להמליץ לך רק לנסות את המזל של הקלאן שלכם בAA (אמריקאן ארמי...) חוץ מזה אין משחק FPS טוב חינמי...אז בהצלחה.הבעיה באמריקס ארמי זה שיש את כל המבחנים הארוכים האלה והאימונים...
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים שמע אחי, כל משחק שהמליצו לך פה עליו אתה אומר, לא עזוב סתם חרא, נהיה שם אפסים, לא מצליח להוריד ועוד 1001 תירוצים...אין לך סבלנות להירשם או משהו כזה בעיות שלך.שמע אתה רוצה FPS דומה לWR ושיהיה חינמי, אני יכול להמליץ לך רק לנסות את המזל של הקלאן שלכם בAA (אמריקאן ארמי...) חוץ מזה אין משחק FPS טוב חינמי...אז בהצלחה.כבר ניסינו את לפתוח קלאן באמרקיס ארמי וזה לא ממש בעיה לעבור את המבחנים, אבל זה לא כמו המשחקיות של וורוק וגם אין ממש שרתים ישראליים עם דירוג.
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים מחבר בדיוק..היתה תקופה ששיחקנו AA...משהו כמו חודש...ולא נהנינו יותר מדי (בלשון המעטה...)
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים Planetsideמה זה המשחק הזה?? איזה קטגוריה??לא משנה חיפשתי בגוגלhttp://planetside.station.sony.com/ נראש דיי נחמד
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים הבעיה באמריקס ארמי זה שיש את כל המבחנים הארוכים האלה והאימונים... המבחנים זה שטויות וזה חד פעמי - ובלי קשר יש את התשובות למבחנים באינטרנט. הבעיה היחידה היא שאין שרתים ישראלים ולכן הפינגים גבוהים. (ובזמן האחרון ספקית האינטרנט התחילה לפשל עם פינגים מעל 200 )
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים המבחנים זה שטויות וזה חד פעמי - ובלי קשר יש את התשובות למבחנים באינטרנט. הבעיה היחידה היא שאין שרתים ישראלים ולכן הפינגים גבוהים. (ובזמן האחרון ספקית האינטרנט התחילה לפשל עם פינגים מעל 200 ) אין לי בעיה להשיג תשובות הקטע זה לשמוע את כל הדיאלוגים...
פורסם 2007 בפברואר 1118 שנים יש למישהו איזה מידע על משחק (לא חייב להיות חינמי) שייצא בעתיד ויש לו און ליין טוב??
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים רוצה משחק רשת טובב.. תתקין פאר קראי..זה בין המשחקי רשת הטובים..אני ממש אוהב אותו ומשחק מלא..
פורסם 2007 בפברואר 1218 שנים אם אתה אוהב FPS תנסה ET (בשם המלא Enemy Territory) משחק חינמי רק לרשת (מולטיפלייר) יש קהילה בארץ ו 15 שרתים בערךלינק ישיר:ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/24402/ET_v2.6.0b-vgames.co.il.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.