עבור לתוכן

מחפש משחק רשת חדש

Featured Replies

פורסם

שמע אחי, כל משחק שהמליצו לך פה עליו אתה אומר, לא עזוב סתם חרא, נהיה שם אפסים, לא מצליח להוריד ועוד 1001 תירוצים...אין לך סבלנות להירשם או משהו כזה בעיות שלך.

שמע אתה רוצה FPS דומה לWR ושיהיה חינמי, אני יכול להמליץ לך רק לנסות את המזל של הקלאן שלכם בAA (אמריקאן ארמי...) חוץ מזה אין משחק FPS טוב חינמי...

אז בהצלחה.

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע אחי, כל משחק שהמליצו לך פה עליו אתה אומר, לא עזוב סתם חרא, נהיה שם אפסים, לא מצליח להוריד ועוד 1001 תירוצים...אין לך סבלנות להירשם או משהו כזה בעיות שלך.

שמע אתה רוצה FPS דומה לWR ושיהיה חינמי, אני יכול להמליץ לך רק לנסות את המזל של הקלאן שלכם בAA (אמריקאן ארמי...) חוץ מזה אין משחק FPS טוב חינמי...

אז בהצלחה.

הבעיה באמריקס ארמי זה שיש את כל המבחנים הארוכים האלה והאימונים...

פורסם

אז בהצלחה.

כבר ניסינו את לפתוח קלאן באמרקיס ארמי וזה לא ממש בעיה לעבור את המבחנים, אבל זה לא כמו המשחקיות של וורוק וגם אין ממש שרתים ישראליים עם דירוג.

פורסם
  • מחבר

בדיוק..היתה תקופה ששיחקנו AA...משהו כמו חודש...ולא נהנינו יותר מדי (בלשון המעטה...)

פורסם

Planetside

פורסם

אהה נכון!

הוא חינמי?

פורסם

Planetside

מה זה המשחק הזה?? איזה קטגוריה??

לא משנה חיפשתי בגוגל

http://planetside.station.sony.com/ נראש דיי נחמד

פורסם

יש לו תשלום חודשי ::)

פורסם

הוא אמור להיות חינמי... מה שכן הוא לא כזה כיף

פורסם

הבעיה באמריקס ארמי זה שיש את כל המבחנים הארוכים האלה והאימונים...

המבחנים זה שטויות וזה חד פעמי - ובלי קשר יש את התשובות למבחנים באינטרנט.

הבעיה היחידה היא שאין שרתים ישראלים ולכן הפינגים גבוהים. (ובזמן האחרון ספקית האינטרנט התחילה לפשל עם פינגים מעל 200 :bash: )

פורסם

המבחנים זה שטויות וזה חד פעמי - ובלי קשר יש את התשובות למבחנים באינטרנט.

הבעיה היחידה היא שאין שרתים ישראלים ולכן הפינגים גבוהים. (ובזמן האחרון ספקית האינטרנט התחילה לפשל עם פינגים מעל 200 :bash: )

אין לי בעיה להשיג תשובות הקטע זה לשמוע את כל הדיאלוגים...

פורסם

יש למישהו איזה מידע על משחק (לא חייב להיות חינמי) שייצא בעתיד ויש לו און ליין טוב??

פורסם

רוצה משחק רשת טובב.. תתקין פאר קראי..

זה בין המשחקי רשת הטובים..

אני ממש אוהב אותו ומשחק מלא..

פורסם

תשחק ב-silkroad

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים