עבור לתוכן

מחפש משחק רשת חדש

Featured Replies

פורסם

שלום שלום שלום

לאחר שהמשחק האהוב עלי War Rock החליט להתפגר (כמו כל משחק של K2 ) החלטתי שהגיע הזמן שאני אעבור הלאה...

אז ככה :

איזה משחקים אני אוהב? :

1)מרוצים

2)יריות מגוף ראשון\שלישי

מה אני לא אוהב? :

1)משחקים שמי שחורש יותר..יותר חזק... (סטייל מיפל סטורי )

2)לא אוהב משחקים כמו WOW .

אבל הכי חשוב לי במשחקים...שאני אוכל לשחק עם חברים שלי...אני לא יכול בלי הקלאן שלי..וכולנו עכשיו מחפשים תחלופות ל-War Rock האהוב...

נ.ב

רצוי מאוד שהמשחק שתמליצו לי עליו יהיה חינמי....אבל אני מוכן גם לשלם בשביל איכות.. :xyxthumbs:

תודה רבה לעוזרים! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• תגובות 49
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

battle field 2 או CSS בתשלום

FPS חינמי טוב יותר מWAEROCK? אין

פורסם
  • מחבר

War Rock כבר לא אופציה...משיצע הגירשה הסופית ומלאה של המשחק...איבדתי בו ענין בגלל כמה דברים :

1)אפשר לשחק ב-2 מפות בלבד (פעם היה אפשר 5) במצב CQC .

2)אי אפשר לתת שם לחדר.

3)לאגים מטורפים!!!

4)אי אפשר לנעול חדר.

5)אי אפשר לקנות 90% מהנשקים...

ועוד ועוד ועוד....

אבל עם נקנה את המשחק (30$ הדיסק +15$ כל חודש...) נקבל את כל מה שאי אפשר לעשות עכשיו +

אבל הקטע המצעבן שבבטא..היה אפשר הכל...וזה לא בטא שהיתה פתוחה שבועים...שלושה..אלא למעלה משנה וחצי!!!

נ.ב

לא להמליץ לי על :

TMN

CS על כל גרסותיו

BF2

פורסם

מישהו המליץ על WARROCK?

אין משחקי FPS ששווים משהו חוץ מ CS וBF

פורסם
  • מחבר

אז אולי מירוצים??

אני די אוהב את זה...

פורסם

משחק המרוצים אונליין היחיד שאני מכיר זה TEST DRIVE UNLIMITED אבל לא ממש שווה לשלם עליו וגם האינטרקציה עם אנשים אחרים שמה היא לא משו

פורסם
  • מחבר

אין עוד משחקים שוים?

אני מחפש המון...ולא מוצא כלום..

פורסם

מישהו המליץ על WARROCK?

אין משחקי FPS ששווים משהו חוץ מ CS וBF

למה לא שמעת על וולפינשטיין, זה משחק חינמי לחלוטין, איכות סבירה (לא משהו בסט) אין ספור מפות (אני אישית שיחקתי באיזה 35

מפות שונות, אבל ראיתי לפחות 80, צריך להוריד אותם ויש לי אינטרנט איטי...), אין לאגים כמעט, היה לי פינג נמוך מאוד (35) עם אינטרנט

של 400 קילו ביט (ביט לא בייט). המשחק די טוב, אומנם כרגע יש שרת ישראלי אחד (זה מוזר כי פעם היו 10, אבל פתאום האולסיינג איי

שלי הפסיק להראות לי שרתים מסויימים, ואצל חבר שלי הוא הראה, אבל אז גם לו אחרי כמה זמן זה הפסיק), אם יש לך אינטרנט סביר (750+)

אתה יכול לשחק בשרתים אמריקיים או גרמנים עם איזה 50 פינג כך שזה לא ממש יפריע לך.

אגב אפשר להוריד את המחשק (חינם) מENEMY-TERRITORY.COM מקווה שרמשמתי נכון את טרייטורי אם לא הכוונה לטריטוריה בעברית.

פורסם
  • מחבר

שיחקתי בזה פעם..לא התלהבתי... :-\

עוד הצעות בבקשה :)

פורסם

FEAR COMBAT חינמי ומשחק תותח

פורסם

GUNZ :s05:

פורסם

שיחקתי בכולם...

באמת שכחתי את ENEMY TEROTORY.... משחק נחמד

GUNZ זה לא FPS וזה גם מלא באגים מסריחים ולאגים

פורסם

FEAR COMBAT חינמי ומשחק תותח

לא מומלץ בכלל...

פורסם

שחק ב-Crashday משחק מכוניות שהוא פשוט מעולה, המון זמן לא מייצרים משחקים כאלה..

זה משחק שאתה קונה לך מכונית ואתה מוסיף לה כלי נשק ואתה יכול לשפר אותה כמו ב-NFSC

העיקרון הוא שצריך לפוצץ את המכוניות היריבות מספר פעמים עד שאתה מנצח, כמו Deathmatch ב Quake 3 arena...

במשחק הזה זה שיש לך עוד המון מקצים שאפשר לעשות כמו Capture the Flag רק עם מכוניות, אתה יכול לעשות פעלולים עם המכונית וכמה שיותר נקודות תקבל תנצח, יש עוד מקצה במשחק הזה שהוא חדש לי וזאת פעם ראשונה שיצא לי לשחק במקצה כזה, זה שיש לך פצצה שאמורה להתפוצץ תוך 25 שניות נגיד ואתה אמור להעביר את הפצצה לאחד מהיריבים שמתחרים איתך בזירה ב-10 השניות האחרונות, אם הצלחת להעביר את הפצצה ליריב קיבלת נקודה, ככה עד שאתה מנצח... למשחק הזה יש עוד המון מקצים כאלה שאפשר לשחק בהם רק שאני לא זוכר את כולם.

ומה שטוב ומפתיע במשחק הזה הוא שההתקנה שלו היא בערך 650MB והוא ניראה ממש טוב.

פורסם
  • מחבר

אני לא מצליח להוריד את הדמו..צריך להירשם..וזה רק בעיות עושה בהרשמה... :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים