פורסם 2007 בפברואר 818 שנים טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך.קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים.אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים אני לא יודע אם זה קיים ב-VB6, אבל אני יודע שב-.NET יש קלאס מסוג TimeSpan שמייצג הפרש בין זמנים (באמצעות שניות, דקות, שעות וימים).יש בעיה עם הבקשה שלך - אי אפשר להגדיר בדיוק "הפרש חודשים" בין שני תאריכים (מה התאריך חודש אחד מ-31/1? הרי אין 31/2), אז תהיה חייב להגדיר את ההפרש כימים.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר התאריך יתעגל למטה.טוב מצאתי את ה CLASS DATETIME .אבל הוא לא ממש רוצה לעבוד.
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים תגדיר "רוצה לעבוד"...אגב, DateTime מייצג תאריך ספציפי. ההפרש בין שני DateTime הוא מטיפוס TimeSpan. (אי אפשר לחבר DateTime ל-DateTime, אלא רק DateTime ל-TimeSpan).
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר ואללה? אז תוכל לומר לי איך יראה קוד שיגדיר משתנה שידפיס את התאריך הנוכחי ואז את התאריך שיהיה בעוד חודש?אני בכלל לא רואה TIMESPAN
פורסם 2007 בפברואר 818 שנים מחבר אני לא יודע מה איתכם אבל לי זה נראה מצחיק NewDate = DateAdd(interval, number, OldDate) The 'Interval' strings are :- yyyy Year q Quarter m Month y Day of year d Day w Weekday ww Week h Hour n Minute s Second eg: 6 months NewDate = DateAdd( "m", 6, OldDate) eg: 182 days NewDate = DateAdd( "d", 182, OldDate) עובד דרך אגב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.