פורסם 2007 בפברואר 418 שנים זה לבית הספר ואני יושב על זה שעות ולא מצליח..צריך להגריל 70 מספרים דו ספרתיים בין 25-50 ולהדפיס את מכפלת המספרים שהוגרלו.עד עכשיו עשיתי אלגוריתם ויצא לי מעפן ולא נכון..אשמח לעזרה,תודה מראש,
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים כדי שנוכל לגנוב לך את הקוד מקור ולעשות מיליונים...מה נראה לך?כדי שנוכל לעלות על הטעות.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר אבל זה הכל טעות..אתה לא יכול לכתוב את המחלקהלפי מה שרשמתי בהתחלה? צריך להגריל 70 מספרים דו ספרתיים בין 25-50 ולהדפיס את מכפלת המספרים שהוגרלו.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים סתם חשבתי לשאול - אתה מודע לזה שאתה לא יכול להשתמש ב- int בשביל זה אלא במשהו בסגנון BigInt?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים סתם חשבתי לשאול - אתה מודע לזה שאתה לא יכול להשתמש ב- int בשביל זה אלא במשהו בסגנון BigInt?למה? אם אתה עושה עושה casting לINT אתה יכול להשתמש בINT רגיל.אני מדבר מנסיון של כתיבת כמה תוכניות עם מספרים שלמים רנדומים.לפותח הדיון, תעלה את מה שעשית ונוכל לעזור.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים מחבר עד עכשיו זה מה שעשיתי:public class Targil_1{ public static void main (String [ ] args) { int num; for (int i=1;i<=70;i++) { num=(int)(Math.random( )*26)+25;וזהו התברברתי לגמריי...איך אני גורם לNUM של I=1 להיכפל ב NUM של I=2 וככה עלאה?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים למה? אם אתה עושה עושה casting לINT אתה יכול להשתמש בINT רגיל.אני מדבר מנסיון של כתיבת כמה תוכניות עם מספרים שלמים רנדומים.לפותח הדיון, תעלה את מה שעשית ונוכל לעזור.למה?כי כשאתה מכפיל 70 מספרים דו-ספרתיים אתה מקבל מספר עם לפחות 70 ספרות, ו- int הוא בסך הכל 32 ביט. זה למה.
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים יש אופרטור שנקרא *= שמכפיל מספר מסויים במספר נתון, ושם אותו באותו משתנה. למשל - num*=50;יכפיל את המספר num ב50 וישים בnumnum = num*50תנסה להשתמש בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.