עבור לתוכן

כמה שאלות לפני תיכון

Featured Replies

פורסם

^

בטח שזה עדיף.

ציון 85+ בחמש יח"ל זה מצוין!

• תגובות 106
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על 100 עגול אל תבנה אף פעם... כי זה כבר תלוי רק במצב רוח של הבודק....

85 ב5 יח"ל עדיף על 95 ב4...

פורסם

ואם תקרא את מה שכתבתי, תבין שאתה חוזר על דברי.

בשביל רפואה חובה 5 יח"ל. אם אתה מגרד את ה- 80 מלמטה, אתה לא מתאים לרפואה. נכון שצריך לקבל ציון טוב ב- 5, אבל צריך לעשות קודם 5 יח"ל ואז לקבל את הציון, לא?

כבר אמרתי קודם (יותר מפעם אחת), הכל תלוי בדרישות. אני לא אומר שכולם צריכים לעשות 5 יח"ל, אבל מי שיכול להוציא שם ציון טוב, כדאי שישקיע ולא יזרוק זין ויעשה 4.

אני מדבר פה על כאלה שכן בונים על 100 (למדתי בקבוצה של 15 חברה שמתוכם 7 קיבלו 100 עגול). אם אתם ברמה של 80 ב-5 יח"ל, המקצועות ה"מובחרים" כנראה לא בשבילכם.

בקשר למה עדיף- 100 ב-4 או 80 ב-5, הכל תלוי בממוצע המשוקלל שלכם (של שאר התעודה).

אי אפשר לקבוע מה עדיף בלי שאתם יודעים את שאר הציונים אז תפסיקו לזרוק לאוויר סתם דברים.

פורסם

5 יחידות זאת קריעת תחת.

אם זה לא משנה לך וגם אתה מתקשה במתמטיקה, תלך על 4 יחידות.

אני רואה את חברים שלי ב-5, והם ואני יודעים שהם לא יצליחו בזה, אבל בכל זאת הם חורשים לכל מבחן ובסופו של דבר מוציאים 60.

אם אין לך ראש כזה אל תנסה בכח, אחרת אתה תיסבול.

פורסם

אם רק היו מורידים תנך ספרות הבעה הייתי נהנה ללמוד

אני לומד פיסיקה 5 מחשבים 5 מתמטיקה 5 ואנגלית 5

מחשבים אולי היה טעות כי השנה זה יותר קשה (בבגרות שנה שעברה הוצאתי 88), אבל אני לא פורש בגלל שכבר עשיתי 3 יח', למרות שזה היה מפנה לי 7 שעות שמאוד נחוצות לי....

פורסם

לא כדאי שמי שקיבל 75 ב5 יחידות(שלפי מה שאמרתם שקול בערך ל- 90 ב-4) יגש ללמוד הנדסת חשמל...

פורסם

עדיין 5 יחידות עדיף אם אני לא טועה.

(5 יחידות = ציון + 25 כפול 5 ו4 יחידות = ציון + 15 כפול 4)

י

פורסם

25*5\15*4

מאיפה הבאת את זה? =|

פורסם

לא כדאי שמי שקיבל 75 ב5 יחידות(שלפי מה שאמרתם שקול בערך ל- 90 ב-4) יגש ללמוד הנדסת חשמל...

עם ציון כזה סביר להניח שלא תתקבל להנ' חשמל ::)

פורסם

לפי מה שהבנתי 5 יחידות מקבלים 25 נק' בונוס שנכנסות לשקלול הסופי ו4 יחידות מקבלים 15 נק' שנכנסות לשקלול הסופי.

פורסם

נכון.

אבל לא 5*15 ::)

פורסם

ממה שאני זוכר זה אמור להיות באחוזים... ו5 יח"ל במתמטיקה לוקחים בתור 10... ככה שאם יש ציון טוב שמעלה את הממוצע הכללי- מרוויחים הרבה, אם הציון במתמטיקה מוריד את הממוצע- אז הוא מוריד בהרבה...

פורסם

הציון הוא X אז נגיד מישהו ב5 יחידות מקבל: 5(25+X), לא?

פורסם

אם אני לא טועה זה Xx1.25x5...

פורסם

אני חושב ש 5 יחידות זה תוספת של 25 נק' (אבל רק אם הציון מעל 70 אני חושב)

4 זה 12.5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים