עבור לתוכן

צריבת BIOS של X850XTPE ל X800GTO2

Featured Replies

פורסם

הכרטיס כבר שנה במהירות וצינורות כמו של X850XTPE אז חשבתי לצרוב BIOS כי אין עוד תוכנת אוברקלוק עם DIGITALLY SIGNED DRIVER לWINDOWS VISTA.

הכרטיס שלי הוא:

SAPPHIRE RADEON X800GTO2

מצאתי בTECHPOWERUP! שני BIOSים:

ATI.X850XT.256.Samsung16.041108

Sapphire.X850XT.256.Samsung16_041108

שניהם לX850XTPE PCI-E.

א) איזה עדיף להתקין ?

ב) האם יש סיכונים מבחינת תפקוד של הכרטיס, לדוגמא מהירויות מאוורר (יש לי AC SILENCER 5 REV2) וכו' ?

תודה רבה

פורסם

אני רק רוצה להבין, השתמש בתוכנה כדי שהיהיה לך X850XTPE? לא שמעתי על זה בכלל...

אני מציע לך להשתמש בדיסק הפעלה שיש באינטרנט, חיפוש יעשה את העבודה כאן בקשר לזה.

בכל מקרה אני מאמין שאתה צריך להשתמש בזה של Sapphire, אין סכנה לכרטיס (אלא אם יפול המתח באמצע הצריבה).

פורסם

מה הטמפ' שלך עם הסיילנסר ב - OC ל - XTPE ? (במנוחה ובמאמץ)

לי יש X800GTO2 (שמשום מה הגיע עם צינורות פתוחים) וקניתי לו EVERCOOL TURBO 2 לצורך אוברקלוק והייתי רוצה שיהיו לי טמפ' להשוות אליהן פשוט.

פורסם
  • מחבר

מה הטמפ' שלך עם הסיילנסר ב - OC ל - XTPE ? (במנוחה ובמאמץ)

לי יש X800GTO2 (שמשום מה הגיע עם צינורות פתוחים) וקניתי לו EVERCOOL TURBO 2 לצורך אוברקלוק והייתי רוצה שיהיו לי טמפ' להשוות אליהן פשוט.

אמממ כעת אני בלי שום תוכנה עם מהירויות סטוק אבל 16 צינורות פתוחים.. בגלל שאני עם ויסטה ומהסיבה שתפורט בציטוט הבא.

אני זוכר שבקיץ בדקתי את זה עם המהירויות של הXTPE והצינורות פתוחים והכרטיס הגיע ל70 מעלות בערך במאמץ, בלי שום ארטיפקט. במנוחה זה היה משהו בסביבות ה39-42 אם אני לא טועה...

אני רק רוצה להבין, השתמש בתוכנה כדי שהיהיה לך X850XTPE? לא שמעתי על זה בכלל...

אני מציע לך להשתמש בדיסק הפעלה שיש באינטרנט, חיפוש יעשה את העבודה כאן בקשר לזה.

בכל מקרה אני מאמין שאתה צריך להשתמש בזה של Sapphire, אין סכנה לכרטיס (אלא אם יפול המתח באמצע הצריבה).

לא... צרבתי BIOS בזמנו, ולאחר מכן העליתי מהירויות בעזרת ATT.

כעת אני עובד עם ויסטה, ושום תוכנת אוברקלוק לא עברה את הDIGITAL DRIVER SIGNATURE, אז אני שוקל לצרוב BIOS גם בשביל לא להתעסק עם שום תוכנה.

עריכה:

צרבתי BIOS של הX850XTPE... נראה מה יהיה עכשיו, אני מריץ בדיקה של ATITOOL. יש לי בעיה שאני לא מצליח לראות טמפרטורה של הGPU.

פורסם

גם אני צרבתי לו BIOS של הX850XTPE,

הוא זיהה לי ארטיפקטים בATITOOL עם הBIOS שלו, ולא נראה לי שבגלל המהירויות, אלא בגלל כמה תזמונים קטנים בזכרונות שהBIOS הזה משנה לGTO2.

עריכה:

אגב, גם אני זקוק לתוכנת אוברקלוק לויסטה, נדמה שאין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים