פורסם 2007 בינואר 2418 שנים שלום,אני לומדת לתכנת בשפת C כרגע אני עובדת עם קומפיילר שנקרא dev-c++הוא עושה הרבה בעיות, כמו לטחון לי את המעבד ב- 100% אחרי כמה הרצות של ה- debuger שלו או פשוט להיתקע ספונטניתהמליצו לי לעבור ל- visual studio (יש לי את גרסא 2005 pro)אבל אין לי מושג איך עובדים עם זה, איך מתכנתים שם ב- C (ולא ב- C++) איך בכלל מקמפלים את התוכנה?האם מישהו מכיר מדריך למתכנת המתחיל שיוכל לעזור לי להכיר את התוכנה ואיך משתמשים בה?תודה מראש למסייעים.עינת
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר למה? הוא הרי עושה בעיות,מה גם שבעתיד אני אצטרך לכתוב תוכנות כבדות בהרבה ממה שאני עושה עכשיווגם בשפות תכנות אחרות.בקיצור, אני אצטרך לעבוד עם ה- visual במוקדם או במאוחר, למה לדחות את זה?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ה- VS היא סביבת פיתוח שתחתיה אפשר לפתח בהרבה שפותבאילו שפות אפשר לפתח פר תחנה זה תלוי בהתקנהאם תלחצי על help => about אפשר לראות אילו שפות מותקנות ב- VS שלךאם יש C++ אז אפשר לעבוד גם ב- Cלכל תכנית ב- VS צריך להגדיר פרוייקט דרך התפריט file=>new projectכאשר יש לך כמה תכניות כמו למשל תכנית ראשית שקוראת ל- dll אפשר להגדיר אוסף של כמה פרוייקטים תחת solution אחדתנסי להגדיר בהתחלה פרוייקט ריק בשפת C++ הפשוט ביותר הוא מסוג consoleואז תוסיפי לפרוייקט את קבצי ה- c שלך
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים מחבר איך אני יוצרת קובץ C חדש?אני רואה שאפשר רק להוסיף, קבצי מקור מסוג C++...?
פורסם 2007 בינואר 2418 שנים ה- Visual Studio 2005 הוא סביבה מצוינת, אבל עד שלא תתחילי לכתוב תוכניות מורכבות יחסית ב- C++ לא ייצא לך ממש להנות מהייתרונות שלה, ומצד שני זה יסרבל לך את העבודה.
פורסם 2007 בינואר 2518 שנים רק תדאג לקרוא לקבצים שלך עם סיומת של c ולא cpp(ברירת המחדל ביא cpp).גם אם היא תרשום CPP זה יהיה בסדר אפילו אם זה שפת C ולא C++...
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אם את עדיין מתכנתת ב-C בלבד אז אני חושב שחבל לעבוד עם ה Visual Studio - במיוחד אם את לא עובדת בקבוצת מתכנתים שעובדת על פרוייקט גדול. היא תוכנה כבדה למדי... אני זוכר שבזמנו תיכנתתי עם DEV++ או עם אחד מתואמיו וזו הייתה תוכנה הרבה הרבה יותר קלה ונוחה לעבודה...מהו מפרט המחשב שלך?
פורסם 2007 בינואר 2818 שנים אני לא אמליץ על שימוש לא חוקי בתוכנה (הVS המקורי והמלא עולה לא מעט כסף , ואיני מאמין שאת באמת תרכשי אותו),לכן אמליץ לך על VS 2005 EXPRESS EDITION שניתן בחינם מהאתר של מייקרוסופט , צריך להירשם ומקבלים קוד רישיון חינם. התוכנה עצמה גם פחות מסורבלת מהמלאה ומתאימה ללמידה.בשביל ליצור תוכנית תצתרכי ללכת ל NEW PROJECT וליצור פרויקט חדש תחת WIN 32 CONSOLE ולהגדיר אותו כריק - EMPTY.לאחר מכן ללכת ל PROJECT וללחוץ ADD NEW ITEM ושם לבחור C++ FILE רק חשוב לשנות את הסיומת ל C ולא CPP. אפשר לבחור ADD EXISTING ITEM אם זו תוכנית קיימת שאת רוצה לערוך.וזהו.
פורסם 2007 בינואר 2918 שנים וסתם כדי שלא תגידי שלא נחמדים כאן: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualc/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.