עבור לתוכן

המארז שלי..

Featured Replies

פורסם

הבאתי עוד תמונות של המארז .... :

38576542qd8.jpg

42740986id0.jpg

81981147it7.jpg

58638483ti2.jpg

15293289xa5.jpg

*הרבה אנשים פה עושים כזה דבר שהתמונה קטנה ואז כשאתה לוחץ עליה היא נהיית גדולה ... איך אני עושה?

• תגובות 353
  • צפיות 66.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תמונה*

יש לך עוד תמונות? :smile1: (וקצת יותר גדולות הפעם...)

פורסם
  • מחבר

זו תמונה של פנים המארז,פחות רלוונטית לתראד אבל בסדר...

פורסם

תמונה*

יש לך עוד תמונות? :smile1: (וקצת יותר גדולות הפעם...)

הוספתי תמונות אחי.. ובקשר לתמונות היותר גדולות שרצית, אי-אפשר יותר גדול .... כשאני מעלה בimageshack יותר גדול זה כבר ניהיה כמעט על כל העמוד ואסור לשים תמונות על כל המסך לא...?זהו בקיצור אם אתם רוצים עוד תמונות של המארז של הבפנים או משהו כזה תגידו ... ד''א אם אתה רוצה אני יכול לעלות את זה בגודל גדול ואז אני ישים לינק ואתה פשוט תיכנס, אתה רוצה ?

פורסם
  • מחבר

יש לך אפשרות להעלאת 3 תמונות פה לאתר,פשוט תלחץ "אפשרויות נוסופת" ותראה..זה יקטן את התמונה ורק שילחצו עליה זה יגדיל.

ואני מבקש,פנים המארז נחמד אבל לא כ"כ קשור לדיון. המטרה היא לא ראות את המארז עצמו,מבחוץ מן הסתם

פורסם

יש לך אפשרות להעלאת 3 תמונות פה לאתר,פשוט תלחץ "אפשרויות נוסופת" ותראה..זה יקטן את התמונה ורק שילחצו עליה זה יגדיל.

ואני מבקש,פנים המארז נחמד אבל לא כ"כ קשור לדיון. המטרה היא לא ראות את המארז עצמו,מבחוץ מן הסתם

טוב בסדר בפעם הבאה אני יעשה ככה ...תודה =]

אבל איך המארז בכל זאת....?

פורסם

אחד היפים :xyxthumbs:

פורסם

טיפה מצועצע מדי, אבל יפה ;)

פורסם

טיפה מצועצע מדי, אבל יפה ;)

מצועצע ? טוב.....

תביא תמונות של המארז שלך....

פורסם

6A19blackfront.jpg

למה?

פורסם

טוב זה שיש לך מארז בלי לדים בלי כלום בלי חלון בלי כלום זה לא אומר שהמארז שלי מצועצע מדיי... לא שאני לועג אלה יחסית למארז שלך כן המארז שלי מצועצע.

פורסם

המארז שלך אחד הטובים לתקציב שלו לפי דעתי הוא לא מצועצע וסולידי לדעתי קצת לא אהבתי שהוא זוויתי מידי מקדימה.

פורסם

xtx צודק איתך ב100% ... אבל סתם שאלה, יש לך מושג כמה המארז שלי עולה ?

פורסם

טוב זה שיש לך מארז בלי לדים בלי כלום בלי חלון בלי כלום זה לא אומר שהמארז שלי מצועצע מדיי... לא שאני לועג אלה יחסית למארז שלך כן המארז שלי מצועצע.

לא,

זה שאני לא מתלהב מכמה אורות וחלון, לא אומר כלום.

לפי דעתי המארז שלך מצועצע ותביא את מי שת'רוצה, אף אחד לא ישנה את דעתי.

חוץ מזה שלא לכולם יש כסף לקנות מארז ב-800 ש"ח, אני קניתי מחשב ב-4.5K ולא ראיתי נכונות להשקיע 1000 שקל מהתקציב רק על מארז, שיהיה כסף, נקנה אחד איכותי יותר [ איכותי, לא אחד שבא עם חלון ואורות ].

פורסם

chieftec_lcx01slslb.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים