פורסם 2007 בפברואר 2318 שנים הגג לא צריך יותר שיוף, ואם כן, זה לא ברמה ששווה להסיר בשבילה את הפרספקס ולהתחיל לפרק דברים.אני לא מבין איך הגעת למסקנה שזה נראה "נוראי".
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים המארז הוא Raidmax Sirius אלה התמונות + הסבר קצר זה המקדימה של המארז כאשר העיגול הראשון מראה את ה RPM של המאוור [אפשר לחבר איזה מאוור שרוצים אני חיברתי את ה80MM בצד] האמצעי זהו הטמפרטורה בתוך המחשב והאחרון מראה מתי שהארד דיסק עובד ובאיזה מהירות זה הצד של המארז , רואים את הגריל של המארז ושל המאוור הלמעלה של המארז עם גריל בצורת טריבל חמודה כאן זה האזור של החיבורים , USB וכדומה , מה שיפה פה שלא צריך ברגים...בכלל בכל המארז לא צריך ברגים... גם פה באזור של הכוננים הHD והפלופי , אין צורך בברגים ישנם מין קליפסים כאלה [לא יודע איך לקרוא להם] שמחזיקים את הכוננים והHD ובצורה מהירה וקלה אפשר להוציא ולהחליף המחשב מאחורי הדלת ניתן לראות את המפרט שלי בצד... זה הצד האחורי של הדלת המקדימה של המארז הוא כמובן גם דלת... זה מה שיש מאחוריה החלק התחתון , יש גרילים בשביל המאוור שעומד מאחור , 2 חיבורי USB וחיבור לסאונד [אצלי זה לא עובד בכל מקרה רק ה USB...] תהנו
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מארז יפה.. אני בעצמי כמעט קניתי אותו. אבל אז גיליתי שהUSB מאחורי הדלת למטה. ממש לא נוח. הלכתי על יותר מקצועי ונוח: antec 900 מארז עם הרבה איורור, נוח וגדול
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר מארז נהדר לטעמי! תתחדשי...לגבי ה-RAIDMAX,נחמד סה"כ,אבל לא הטעם שלי,מצועצע מדי...
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים קראתי ביקורות וכו אבל אין כמו בעל נסיון....איך הוא מבחינת רעש (antec 900)..?
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים שקט מאוד. אני ישנה בלילה עם מחשב דלוק מהמארז נמצא פחות ממטר מהראש שלי, כך שהרעש זה נושא מאוד חשוב אצלי. לפעמים רחוקות יש רעשים, אבל אין משהו שבעיטה קטנה לא יכולה לסדר
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים מחבר בישיל מה לצטט את ההודעה שלו עם התמונות וכו' בישביל לשאול את זה?"approx,כמה עלה לך המארז ואיפה קנית?" היה עדיף..ואפשר גם בה"פ
פורסם 2007 בפברואר 2418 שנים אין צורך לצטט הודעה אחת מעלייך. אני אישית מעדיף את ה-P180 אבל רק בגרסא השחורה,ממש לא אהבתי את המרז הזה בכסוף. מעניין היה לראות את ה-P150 בשחור (לדעתי) ניראה לי שהם הולכים להוציא בקרוב גירסה שחורה של ה P150
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.