פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים את זה שאתם אומרים 4 ימים לפני מבחן אני אשקיע ואלמד למבחן היום ואז כבר שאתם על המחשב אין לכם כוח ללמוד למבחן אז אתם אומרים עוד שעה אני אלמד.... אחרי זה טוב, מחר אני אלמד...... ואז יוצא שלומדים בדקה ה-90 למבחן.....lol אותי זה מבאס!
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים :xyxthumbs: *מכירים אתזה שאתם חצי יונים בבוקר ואתם מתים להשטין! אבל אין לכם כח לקום! ואתם יושנים ותופסים אותו חזק חזק!~~~~~~~~~~~~~~~ אני אף פעם לא הייתי חצי יונה, לא יודע מה איתך.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים את הקטע הזה שיש לכם יומולדת ואתם מתרגשים כמה ימים לפני, ובסוף שמגיע היום- שוכחים עד שמישהו מזכיר לכם?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים את הקטע הזה שיש לכם יומולדת ואתם מתרגשים כמה ימים לפני, ובסוף שמגיע היום- שוכחים עד שמישהו מזכיר לכם? אצלי זה אחר, אני צריך להזכיר לאחרים שיש לי יומולדת... :
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים את זה שאתם חושבים על משהו חשוב, לאחר כמה שניות אתם שוכחים על מה בדיוק חשבתם, רק יודעים שזה היה משהו חשוב... ואז אתם מתחילים לשחזר על מה חשבם לפני, צעד אחר צעד - עד שמצליחים להיזכר..?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים שאתם חושבים על משהו בשיעור ואז בדיוק אתם בטעות כותבים אותו במחברת במקום מה שהמורה אמרה?
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים שאתם חושבים על משהו בשיעור ואז בדיוק אתם בטעות כותבים אותו במחברת במקום מה שהמורה אמרה?חחח
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים שאתם חושבים על משהו בשיעור ואז בדיוק אתם בטעות כותבים אותו במחברת במקום מה שהמורה אמרה?כזה נכון..פעם את כתבתי על חברה לי בטעות במקום על היטלר.
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים אתזה שאתם נכנסים למקלחת עם המשקפיים ? או להפך נכנסים בלי ואז בודקים אם הם עליכם או לא :-Xמכירים אתזה שאתה שומעים איזה שיר שלא ממש בא לכם עליו אבל אתם משאירים אותו בכל זאת כי אין לכם כוח להעביר..
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים ת'רד איכותי מאוד. תמיד חשבתי שכמה מהשריטות ששיתפתם פה ייחודיות רק לי.. מכירים את זה שאתם באים לאכול בסלון מול הטלוויזיה, מביאים את כל האוכל ואת בקבוק הקולה, מתיישבים מפעילים את הטלויזיה, עומדים לתת ביס ואז קולטים שלא הבאתם משהו כמו כוס או מזלג? ואז מתבאסים ברמות כי צריך לקום שוב...
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים את זה שאתם באים לאכול בסלון מול הטלוויזיה, מביאים את כל האוכל ואת בקבוק הקולה, מתיישבים מפעילים את הטלויזיה, עומדים לתת ביס .....ואז אמא פתאום מופיעה וצווחת "כמה פעמים אמרתי לך לא לאכול בסלון ?! "
פורסם 2007 בינואר 2018 שנים מכירים את זה שאתם באים לאכול מעדן מהמקרר, ואז אתם מגלים שאין כפיות נקיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.