פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אני היום בבוקר הזמנתי מסך אחד מ-TEAM שיגיע ככל הנראה מחר (יש להם 4 במלאי - או שלפחות היו להם ), נראה מה יהיה מחר...
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים אני היום בבוקר הזמנתי מסך אחד מ-TEAM שיגיע ככל הנראה מחר (יש להם 4 במלאי - או שלפחות היו להם ), נראה מה יהיה מחר... איך בודקים פיקסלים שרופים ? ואם תוכל לבדוק פאנל יהיה נחמד.
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים חחח אכן משעשע.. אני מצידי כבר מזמן הייתי רוכש אותו אבל אני מפחד לקבל את הPVA
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים את האמת שאני הבנתי שלא משנה כל כך הגרסא של הפאנל - במחיר הזה כל אחד מ-2 הפאנלים משתלם (2289 ש"ח). פיקסלים שרופים הם באחריות יבואן, ככה שאין בעיה מקסימום לוקחים אחר. מה גם שהסיכוי לפיקסלים שרופים/ pva די נמוך.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים :yelclap: :yelclap: :yelclap: סוף, סוף, התקשרו אלי מ Nexstop. המסכים בארץ. המסך אמור להגיע אלי ביום ראשון
פורסם 2007 במרץ 118 שנים :yelclap: :yelclap: :yelclap: סוף, סוף, התקשרו אלי מ Nexstop. המסכים בארץ. המסך אמור להגיע אלי ביום ראשון
פורסם 2007 במרץ 118 שנים גם אליי התקשרו. מסך מגיע אליי ביום א'. המסכים אצלו, למי שרוצה לקפוץ לשם ולקנות.
פורסם 2007 במרץ 118 שנים הגיע עליו, נקנה, מגיע אלי מחר, IPS, REV3, אחריות DELL בארץ, 2165ש"ח, אחרי ביקורת חיובית בזאפ זיכוי 50ש"ח מזומן בדואר. עד עכשיו יעקוב נשמע סבבה עשה לי גם שני תשלומים והיה סובלני בתוך כל הלחץ מסביב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.