עבור לתוכן

בעל חווה בנגב נעצר בחשד שהרג 2 פורצים לחוותו

Featured Replies

פורסם

עוד חלאה מת

:xyxthumbs:

• תגובות 125
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלטון חוק אעלק... אם זה שלטון חוק, אני הולכת מחר ועושה קעקוע של ברקוד על העורף ומכריזה על עצמי בתור אנרכיסטית. :kopfpatsch:

לא מקורי, להנרי רולינס כבר יש אחד כזה. :nono:

תנסי במקום אחר? ::)

פורסם

כל מה שצריך בשביל פסיקות מהסוג הזה זה שופט אידיוט ועורך דין חכם.

באמריקה קוראים לזה חבר מושבעים.

פורסם

באמריקה קוראים לזה חבר מושבעים.

טעות בידך, בכאלה מקרים "פעוטים" אין בד"כ חבר מושבעים... אם היה חבר מושבעים לכל משפט בארה"ב היה נגמר המלאי מאוד מאוד מהר.

כמו כן גם אם יש חבר מושבעים, עדיין עוזר שיש לך שופט טיפש כי אומנם חבר המושבעים קובע אשמה/חוסר אשמה, אבל השופט הוא זה שקובע את גובה גזר הדין.

פורסם

טעות בידך, בכאלה מקרים "פעוטים" אין בד"כ חבר מושבעים...

איזה מיקרה פעוט?

אם יעמידו אותו למשפט על רצח 2 אנשים, אתה רוצה להיגד לי שלא יהיה חבר מושבעים? תעשה לי טובה.

ומה זה משנה, כל עוד שהוא מואשם ברצח, השופט לא יכול להוציא אותו מהכלא.

פורסם

אני מתכוון במקרים של "פורץ ניסה לפרוץ אליי הביתה אבל שהוא שבר את החלון החתכים חתכו אותו ועכישו הוא תובע ממני 10,000 דולר", לא במקרים שנמחקו חיי אדם כמובן.

פורסם

יצא מזה עונש קל

פורסם

אני דווקא חושב שאכן צריך לבדוק כאן חשד לרצח, אני לא מכיר את המקרה לפרטיו ולא מתיימר לכך.

סליחה, לא התכוונתי לרצח, התכוונתי להריגה.

פורסם

זה הדרום הפרוע. בדואים כל הזמן גונבים שם בקר ומתכות ועוד באו 4, לא אחד. הם יכלו לפגוע פה, איזה חשד לרצח כבר יכול להיות?! :kopfpatsch:

פורסם

זה מזכיר לי מקרה לפני כמה שנים אם אתם זוכרים שמאבטח בית ספר ירה בטכנאי מזגנים שהוא לא עונה לקריאותיו להזדהות ומתפס מעל גדר בית הספר.

בסוף המשפט המאבטח קיבל מאסר עולם.

פורסם

אחרי זה,פעם אחת גנבו לו שוב והוא תפס את הגנבים,אז הוא החליט לא לפנות למשטרה והוא פשוט צבע אותם.אם אני לא טועה המאסר שלו היה שנתיים

זה לא מדוייק. תפסו את הגנב, קשרו אותו, היכו אותו, הפשיטו אותו וצבעו אותו בירוק ואז שיחררו אותו.

פורסם

זה מזכיר לי מקרה לפני כמה שנים אם אתם זוכרים שמאבטח בית ספר ירה בטכנאי מזגנים שהוא לא עונה לקריאותיו להזדהות ומתפס מעל גדר בית הספר.

בסוף המשפט המאבטח קיבל מאסר עולם.

הזכרון שלך לא טוב - הטכנאי מזגנים נכנס דרך השער הראשי של בית הספר והמאבטח נידון בתחילה ל-16 שנות מאסר ולאחר מכן הופחת עונשו ל-5 שנים, זה בכלל לא קרוב למאסר עולם...

פורסם

הודיעו שהפורץ שנהרג שוחרר לפני חודש ממעצר של 4 שנים על מעשי גניבה!!! אז איך בעל החווה יכול להיות מואשם בהריגה או ברצח !?!?! הבן אדם עשה טובה לחברה הישראלית!!

לאיזה שפל עוד ישראל תגיעה אם היא לא מאפשרת לאדם להגן על רכושו הפרטי ,בזמן שמשטרת ישראל לא עושה דבר ובמקרה הטוב היה מגיעה איזה שוטר שמן וממורמר אחרי 4 שעות לרשום תלונה .

פורסם

והיה גם איזה מקרה שמישהו תפס גנבים והביא אותם למשטרה,ובשביל להביא אותם הוא קשר אותם,והם תבעו אותו.אחרי זה,פעם אחת גנבו לו שוב והוא תפס את הגנבים,אז הוא החליט לא לפנות למשטרה והוא פשוט צבע אותם.אם אני לא טועה המאסר שלו היה שנתיים

כן, זה היה בתכנית של חיים הכט

היתה שם מכת גניבות רצינית. משהו ליד הקו הירוק. כל הזמן פלסטינים היו גונבים להם כבשים (או עזים, לא זוכר). היו תופסים אותם, מודיעים למשטרה - וכלום לא היה קורה. הפלסטינים היו צוחקים להם בפנים על זה. פעם אחת אחד החקלאים הגדיל ראש והביא את הגנבים למשטרה. עשה למשטרה את העבודה השחורה, וכלום. שחררו אותם. אז הוא התייאש, עשה את הסיפור הזה של הצביעה וגמר עם שנתיים בכלא.

לדעתי הבחור מהחווה בצרות. אם הוא לא יוכיח שהוא חש בסכנת חיים, או ישיג עורך דין ממש טוב, אני לא רואה אותו יוצא מזה בלי הרשעה פלילית רצינית. עדיין, פריצות יש כל יום; פריצות שמסתיימות במוות אין כל יום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים