עבור לתוכן

איך מתקינים ווינדוז שנמצא ב ISO

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להתקין למחשב וידווז שנמצא בפורמט Iso, עכשיו וינדווז הרי זאת לא תוכנה שנפתחת כשהאקספלורר פועל.

מה הדרך לעשות זאת?

תודה רבה לעוזרים

דניאל גרייזל

• תגובות 37
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לצרוב על דיסק?

פורסם

זה חסר משמעות אם הדיסק מקורי או צרוב

מה שחשוב הוא הרשיון

פורסם

לא מתקינים! Warning!

והתקשרתי עכשיו למשטרה ולמיקרוסופט ונתתי את הפרטים שלך והם אמרו לי שמחר בשעה 7 ו רבע הם היו בלדת הכניסה שלך בבית עם צו חיפוש של העותק הלא חוקי ובמידה ולא ימצאו אותו יקחו את אבא שלך לחקירה.

מוגש מטעם BSA

חברה לזיהוי תוכנות פיראטיות לישראל*

הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד אודות החברה BSA

http://www.bsa.org.il/index1.html

תודה לכולם והמשך לילה נעים!

פורסם

לא מתקינים! Warning!

והתקשרתי עכשיו למשטרה ולמיקרוסופט ונתתי את הפרטים שלך והם אמרו לי שמחר בשעה 7 ו רבע הם היו בלדת הכניסה שלך בבית עם צו חיפוש של העותק הלא חוקי ובמידה ולא ימצאו אותו יקחו את אבא שלך לחקירה.

מוגש מטעם BSA

הינכם מוזמנים לקרוא וללמוד אודות החברה BSA

http://www.bsa.org.il/index1.html

"אמאלה איזה פחד....!!!"

פורסם

^

אנא קח ברצינות את הנאמר לאלתר.

כידוע לי יש באתר הנ'ל כמה משתמשים סמויים אשר עוקבים אחר הנעשה עם תוכנות פיראטיות.

השימוש בתוכנות פיראטיות זה גניבה!,אני מאוד מקווה שהמשתמש שפתח את הנושא הזה יפנים מיד את הנאמר פה ואינו ימשיך לעסוק בדברים פלילים אשר יכולים להביא אותו לאישום במשטרה ולתיק ולסיבוכים לא נעימים ואף מיותרים.

יש להבין שהשימוש מדובר על גם צריבת דיסקים מוזיקה.

פורסם

זה ידוע שאצל גברים כל בוקר בין השעות 6 עד 7 וחצי קיימת תופעה מאוד טבעית ושכיחה למדי, אבל על כזה ז... עוד לא שמעתי. ;D

פורסם

אני גם מקווה שאתר HwZone יעשה משהו בנושא ויחריף עם המשתמשים שלא חודלים לפתוח תרד'ים מיותרים אלה.

כידוע לי גם מערכת וינדוס מקורית נותנת למשתמש עזרה ותמיכה טכנית עם זה בטלפון ועם זה באינטרנט On -Line!,התוכנה גם מאפשרת הורדה של ישומים מאתר Microsoft Israel או אתר מיקרוסופט העולמי.

פורסם

^

אנא קח ברצינות את הנאמר לאלתר.

כידוע לי יש באתר הנ'ל כמה משתמשים סמויים אשר עוקבים אחר הנעשה עם תוכנות פיראטיות.

השימוש בתוכנות פיראטיות זה גניבה!,אני מאוד מקווה שהמשתמש שפתח את הנושא הזה יפנים מיד את הנאמר פה ואינו ימשיך לעסוק בדברים פלילים אשר יכולים להביא אותו לאישום במשטרה ולתיק ולסיבוכים לא נעימים ואף מיותרים.

יש להבין שהשימוש מדובר על גם צריבת דיסקים מוזיקה.

סתכל, יש מלא אנשים שמשתמשים בתוכנות לא חוקיות.... אז מה ל-BSA אין מה לעשות והיא תעצור כמה עשרות אלפי אנשים??!!

פורסם

:xyxthumbs:

זה כנראה רץ הרבה זמן כי היום זה הגיע שוב, אז למי שלא ראה:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

29/10/06

לכבוד:

BSA

לידי: עו"ד נעמי אסיא.

הנדון: מכתבכם מתאריך 20/10/06

שלום,

תודה על מכתבך, ברצוני להבהיר את עמדתי בנושא-

"במסגרת פעילות הארגון BSA- Business Software Alliance נגד שימוש בתוכנות לא חוקיות, ביקרו בשנה החולפת נציגי הארגון במאות בתי עסק ברחבי הארץ.

הרשי לי לברך את BSA ישראל על עשייה בלתי נלאית, זה בהחלט לא קל לעמוד מחוץ למאות דלתות סגורות ללא מענה, אני מקווה שלכל הפחות כיבדו את "נציגי הארגון" בשתיה.

"במהלך השבועות הקרובים מתכוון הארגון להמשיך בפעילות זו, בין היתר באזורך.

אני מניח שבהדגשת המשפט הנ"ל ברצונך להעביר מסר/איום וכו', דעי שאני בעד שיתוף פעולה מלא! אך אנא דאגי לצייד את "נציגי הארגון" בכוסות שתיה יש סיכוי שאכבד אותם במים בזמן שהם עומדים בחוץ, אגב החורף הגיע מוקדם לכן כדאי לצייד אותם גם במטריות.

"ארגון ה BSA הוא ארגון בינלאומי המייצג את חברות התוכנה הגדולות בעולם בקידום השמירה על זכויות יוצרים ובכלל זה את מאבקן נגד שימוש לא חוקי בתוכנות מחשב. עם החברות ב -BSA בישראל נמנות בין השאר:אדובי, אפל,אוויד,בנטלי סיסטמס ומיקרוסופט.

אכן כבודה ראויה.

"כידוע לך, עבור כל תוכנה המותקנת במחשב יש צורך ברישיון שימוש מתאים.

הסירי דאגה מליבך, ידוע לי אבל תודה שהבהרת.

"כמנהל הארגון, חשוב שתדע כי מוטלת עליך אחריות אישית וחבות בגין כל שימוש בלתי מורשה בתוכנה בעסקך.

שוב, תודה שהבהרת את הנקודה, למען הסר ספק הבנתי גם בפעם הראשונה,די.

"אנו מודים לך מראש על ההבנה ועל שיתוף הפעולה.

אין צורך באמת, תודה לך על אתנחתה הזויה.

למרות שאת שמייצגת ארגון ריק מתוכן וחסר כל אחיזה חוקית אמתית, בכל זאת אבקש להבהיר שכל התוכנות בעסק חוקיות ונרכשו בכסף מלא ממפיצים מורשים של החברות הנ"ל, את ההוכחה לכך "נציגי הארגון" לא יראו לעולם אלא בעזרת צו חיפוש חוקי וכשר עדיף בליווי שוטר(נו כמו בפרסומת שלכם).

ואם את תוהה למה? ובכן לשלוח מכתב מלא רמיזות ואזהרות מעין זה באופן גורף ו או להפיק אתר שתכליתו רוע ולשון הרע מראה שלארגון שאותו את מייצגת אין מה לעשות חוץ מלירות לכל עבר ללא אבחנה בתקווה שמשהו יפגע, ובכן משהו באמת נפגע, אני ומאות אחרים שכמותי שמראש מניחים שהם גנבים על ידך, זו חוצפה מדהימה ואם ברצונך ליצור אנטי ברכותי, הצלחת.

"זוהי פנייה בדיוור ישיר מכח מאגר מידע , זכותך לבקש להימחק ממאגר המידע וזאת ע"י פנייה לדן אנד ברדסטריט(ישראל)בעמ...

לחברה הנ"ל ולמאגרים מעין אלו יש שם מאוד ברור קוראים לזה ספאם, כמוני אלפים אחרים מקבלים עשרות פקסים זבל, פירסום בדואר ומכתבים הזויים מעין אלו וזאת למרות שלא ביקשתי ו או נרשמתי למאגר בכלל, מה גם שיש לך את החוצפה לחתום על מכתב שבו כתוב שאם איני מעוניין בספאם כגון המכתב שלך אני צריך לבקש זאת, יותר קל לפגוש את האפיפיור מאשר לצאת מהמאגר הנ"ל, תאמיני לי ניסיתי.

מי יתן ותמשיכי לקבל משכורת על כלום והמון כסף כדי להפיק שטויות ולפרסם אותם,

בזאת סיימתי להשקיע ולו עוד דקה מזמני ב BSA, יש אנשים שממש עובדים למחייתם, ואני לשמחתי בניהם.

*לבעלי עסקים תרגישו חופשי להעתיק לשלוח חזרה ל BSA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

פורסם

לא ניתן להתקין כי כדי להתקין קובץ אימג' צריך כונן ירטואלי שמשתמשד שהוינדוס מספק וברגע שאתה מתקין ווינדוס חדש על הישן הדרייברים של הישן לא יעבדו לך ואז אין כונן ווירטואלי שמריץ את הISO

סעמק הויסטא הזה אי אפשר לרשום שהזיהוי קול פועל :pissed:

צריך כונן ירטואלי שמשתמש שהוינדוס מספק= צריך כונן ווירטואלי שמשתמש בדרייברים של הווינדוס הקודם

(ההסבר חל רק על ווינדוס חוקי חחחחחחח :kopfpatsch:)

לא מתקינים! Warning!

מוגש מטעם BSA

ואם הוא בן 70 ? איך יקחו את אבא שלו

פורסם

נכון שחברת BSA אינה יכולה לעצור כל איש ואיש אבל המאבק חייב להתחיל מאיפשהו ואבל תשכחו שגם בפרטים הקטנים בעצם ישנם הפרטים החשובים לנו.

אנא קראו בעיון את המכתב שהדפיס לנו: OMRIJ

פורסם

אני גם מקווה שאתר HwZone יעשה משהו בנושא ויחריף עם המשתמשים שלא חודלים לפתוח תרד'ים מיותרים אלה.

כידוע לי גם מערכת וינדוס מקורית נותנת למשתמש עזרה ותמיכה טכנית עם זה בטלפון ועם זה באינטרנט On -Line!,התוכנה גם מאפשרת הורדה של ישומים מאתר Microsoft Israel או אתר מיקרוסופט העולמי.

צודק, אבל תקשיב, להרבה אנשים אין כסף לבזבז על תוכנה שעולה יותר מ-1000 ש"ח!-!-!

אם היו מוכרים את התוכנה פחות ב-50% סביר שהייתי קונה אבל מאיפה אני אשיג 1000 ש"ח, אני לא טחון!

פורסם

זה חסר טעם

התשובה היחידה שהאידיוט הזה יחזיר לך היא: "אז תעבור ללינוקס"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים