פורסם 2007 בינואר 2918 שנים משחק אחד שיהיה טוב בטוח זה SUPREME COMMANDER זה משחק אסטרטגיה מאוד משובח ועוד לפני שהוא יצא יש אליו המון שבחים...אני מצפה לאנריל 3 ו קומנד אנד קונקר 3 וBIOSHOCK מDX10 לא ממש אכפת לי כי לא בא לי לשדרג הכל שוב פעם זה כבר נמאס ולא שווה את זה, אז אני מקווה שאנריל 3 יפעל על הגדרות בינוניות מצוין.
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מבחינתי (לפי סדר ציפייה)1. Project Offset2. Crysis3. BioShock4. GTA 45. C&C6. Dragon Age7. Halo 3 - if released to PC8. Left 4 Dead - looks a bit lameהשאר לא ממש אכפת לי (איזה עוד היה?)
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים HeLLgaTE LONDON נראה סבבה, ואני מחכה לו כמו לכל שאר המשחקים האדירים שיראו אור ב-2007...
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים התמונה מGTA מזוייפת אני מחכה רק לGTA חחח קרייסיס לא מעניין לי את התחת הFar Cry בכלל משחק מסריח ודפוק מתאים רק בלעשות השוואות בין מחשבים
פורסם 2007 בפברואר 218 שנים מישהו מכיר את המשחק פאקמן 2007 שהולך לצאת לקומודור 64?שמעתי יש לו גרפיקה מטורפת....
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים hellgate london jade empire למחשב half-life 2 episode 2 וגם בתקווה רבה מאוד מאוד אולי נקבל הכרזה על diablo 3/starcraft 2, אבל זה לא סביר כי בליזארד חמדנים ביותר
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים באשכול של המשחקים שתומכים בSM 4, לא רשום גם אילו כרטיסים תומכים בזה.יש רשימה של כרטיסים שתומכים בזה?
פורסם 2007 בפברואר 418 שנים ועוד כמה... שבועות אני משער יתווספו לרשימה גם ה-R600 של ATI (רק שיצאו כבר למען השם)אני עצמי האמת מחכה גם לעוד איזה משחק בשם SPORE, משהו שאתה יכול ליצור אומה של חיזרים... נשמע נחמד, אני אלך לקרוא שוב קצת חומר על המשחק להיזכר על מה הוא בדיוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.