פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מה עושה אותו ליותר נגן מסמארטפון אחר?לסמארטפון אין נגן איכותי, ו-iPod זה נגן איכותי.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים 1. אם אתה באמת מחפש נגן איכותי אתה לא תקנה אחד שמשולב בסלולארי2. אתה לא יודע איך נשמע הiphone
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אתה לא יודע איך נשמע הiphoneזה בדיוק מה שאמרתי, אנחנו עדיין לא יודעים איך הוא ישמע. אם האיכות תהיה טובה, אולי הוא יהיה מכשיר משתלם יחסית. מה גם שנפח של 8 ג'יגה לנגן לא מספק אותי.לדעתי הסוגיה הכי משמעותית פה היא דווקא מערכת ההפעלה. אפילו אם היא טובה, ופתוחה (אני מאוד מקווה), יקח זמן עד שיצאו אפליקציות ומשחקים צד שלישי. בקיצור, אני חושב שאני אחכה לאחד סימביאני.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מילת המפתח היא ציפיה. אני אישית מקווה שכך יהיה, אבל נדע באמת רק כשהוא יצא.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים 1. אם אתה באמת מחפש נגן איכותי אתה לא תקנה אחד שמשולב בסלולארי2. אתה לא יודע איך נשמע הiphone1. למה לא? אם הוא מספיק איכותי, אז כן - כבר נמאס לי להסתובב עם הסלולרי שלי.2. לא הוכרז נגן חדש, הממשק של הנגן עצמו מעולה - אין סיבה שלא תהיה לו איכות של iPod ומעלה.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים Appleק קנו את הטכנולוגיה של הmulti-touch והפטנט שלהם, כך שאת זה אי אפשר להעתיק.אתה בטוח? אפשר מקור? הם קנו את זה מהסטודנט ההוא, או שמישהו אחר היה בעל הפטנט?ובטח שאפשר להעתיק, לא? החברות פשוט יקנו את הזכויות לפטנט (תמלוגים לאפל או מה שזה לא יהיה).למשל במקרה של מנועי משחק (source או מנועי unreal לדוגמא), או למשל חברת m-systems שהמציאה את ה-Disk On Key ואחרי זה מכרה את הזכויות לכל החברות בשוק (כזכור לי, זה מה שהיה).ולגבי CES - הדבר הכי מאכזב זה ש-Creative לא הציגו שום נגן חדש.(יש אנשים באתרי נגנים שאומרים שזו חלק מהאסטרטגיה שלה (וגם של samsung שלא הציגה כלום), להציג את הנגן אחרי ה-iPhone, וכך הוא לא יבלע בכל שטף ההייפ והבאזז).
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים לסמארטפון אין נגן איכותי, ו-iPod זה נגן איכותי. אייפוד? איכותי??. הציפיה היא לקבל איכות של Ipod לפחות. זה בכלל הישג?..
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים Jefferson Y. Han"It appears his Multi-Touch technology is being incorporated into Apple Inc's upcoming iPhone. Details on the relationship are to come."ובאתר שלו כתוב "Update: Yes, we saw the keynote too! We have some very, very exciting updates coming soon- stay tuned!"אז כנראה שהוא כן מכר את הזכויות ל-Apple (או עשה איתם איזשהי עסקה).לפי הפרויקטים שלו, הוא בנאדם דיי מבריק.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מצטער לבשר לך אבל כן, אייפוד הוא איכותי ואתה יכול להגיד מה שבא לך.נכון שישנם מכשירים איכותים ממנו, אבל זה לא אומר שהוא לא איכותי.(ולא, אין לי אייפוד ואני לא מוכר אייפודים ולא מעריץ של אפל)
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אייפוד? איכותי??. זה בכלל הישג?.. כן, למה אתה חושב שלא? מספיק ללכת עם בראש בקיר.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים 1. למה לא? אם הוא מספיק איכותי, אז כן - כבר נמאס לי להסתובב עם הסלולרי שלי.2. לא הוכרז נגן חדש, הממשק של הנגן עצמו מעולה - אין סיבה שלא תהיה לו איכות של iPod ומעלה.1. כמו שאמרתי, אף אחד עדיין לא יודע אם הוא מספיק איכותי2. ועוד איך יש סיבה. כסף. DACים ורכיבי איכותיים אלקטרוניקה אחרים עולים כסף, אני מאוד מקווה שעל זה אפל גונבים את כל הכסף...
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים חברה פה תבוא ההוכחה האם אפל אכותית או לא.תמיד אתם מתלוננים שהיא שולטת בשוק והיא מונופול והמכשירים שלה חרא.אבל פה היא מגיע בלי שום שליטה לשוק, עם שחקים חזקים ועשירים ממנה (אז אין את התרוץ שיש לה כסף לשיווק). ואם היא תצליח לקחת נתח גדול מהשוק זה פשוט בגלל שהיא טובה יותר, נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.