פורסם 2007 בינואר 1018 שנים השאלה בסך הכל היא עד כמה המערכת הפעלה שלו היא באמת OSX, אם היא מאוד מאוד קרובה אז לא יהיה שום סיבה שאפליקציות OSX לא יעברו התאמה.יכול להיות, חבל שאני לא מכיר אפליקציות של מאק.השאלה האמיתית היא פיתוח צד שלישי (של משחקים ואפליקציות), וברור שהוא יהיה חלש במערכת הפעלה חדשה לגמרי בלי נתח שוק.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים דווקא הapple TV ITV איך שלא תקראו לזה נראה ממש נחמד במחיר של 300 דולר זה גם מחיר סביר ביותר לדעתי ואם זה יאפשר לי לעשות streaming על קבצים בפורמט h264 or x264 וקבצי .mkv אני בהחלט יקנה אחד.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים אני יודע שאין פה רואי עתידות אבל בכל זאת מתוך הגיון:יש מצב שהדבר הזה יגיע מתישהו לאורנג'?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים לאחר התלבטות קצרה (כי בסך הכל זה מריץ MAC OS X אז זה כן מקינטוש), הועבר לפורום גאדג'טים.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים מכשיר סקסי בטירוף, אבל אם כפי שנאמר בכתבה לא ניתן לערוך מסמכים ודוא"ל זה פשוט ביזיון.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים נראה אחלה מכשיר והתמיכה בכל הפורמטים רק מוסיפה לזכותו.. בכל מקרה..למה לפתוח 3 פורומים?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים ממתי דור שלישי זה פורמט?זה קיצור לכל הפרוטוקולים של הדור השלישי ביניהם:EVDO3GSMHSPDAועוד מני שלא זוכר את שמם.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים רגע, הלכתי לאיבוד.מישהו אמר שהוא תומך בכל הפורמטים, אני מניח שהוא התכוון למדיה, לא לפרוטוקולים של תקשורת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.