עבור לתוכן

קובץ מאוד חשוב שלא נפתח ב word

Featured Replies

פורסם

תעלה את הקובץ לאתר, זה האפשרות האחרונה.

פורסם

1. העתק ת'קובץ לדסקטופ ופתח ממנו

2. נסה על מחשב אחר לראות אם הבעיה במחשב או הקובץ

3. עדכן את האופיס

פורסם

1. העתק ת'קובץ לדסקטופ ופתח ממנו

2. נסה על מחשב אחר לראות אם הבעיה במחשב או הקובץ

3. עדכן את האופיס

או שתנסה OpenOffice . :s05:

פורסם

אולי משהו כתב את זה באופיס 2007 ואתה מנסה לפתוח את זה בגרסה של XP תברר מי הביא לך את הקובץ ובאיזה תוכנה הוא השתמש כדי לכתוב אותו..

פורסם
  • מחבר

אני בעצמי כתבתי את זה באופיס איכס פי ,ומנסה לפתוח את זה באופיס איכס פי

העברה לדסקטופ לא עזרה

פורסם
  • מחבר

הנה , כנסו ללינק כדי להוריד את הקובץ

http://putstuff.putfile.com/38565/8715647

תודה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה שוב

פורסם

גם אני קיבלתי את הודעת השגיאה בוורד 2003 אנגלי. יש לי הרגשה שהקובץ פגום בצורה בלתי ניתנת לשחזור (אוטומטי - תמיד אפשר לשלם למישהו סכום אסטרונומי שישחזר ידנית).

את הקביעה האחרונה אני נותן אחרי שאפילו (הדמו של) Recovery for Word לא הצליח לדלות משם מידע. אפשר אולי לנסות מזלך עם תוכנות שחזור אחרות... רק שלדעתי כולן עובדות פחות או יותר על אותו עיקרון.

פורסם

ניסיתי בעצמי גם מס' תוכנות שחזור (דמואים) כולן מחזירות ג'יבריש וקצת מידע

אני מניח לפי המידע שהוחזר ולפי שם הקובץ שמדובר באיזושהיא רשימה של הדיסקים שלך

ממליץ להבא להשתמש בתוכנה יעודית, המלצה אישית מאוד מאוד חמה שלי היא התוכנה whereisit , שקול אפילו לרכוש אותה, שווה כל שקל.

(הנה אייטם קצר שכתבתי עליה פעם מזמן, ואם תחפש את שמה כאן בפורומים תמצא עוד המלצות)

זה כמובן לא פתרון לבעיה שלך

אתה מוזמן לנסות בפורומים אחרים, (ממליץ שתנסה בפרש למשל) אם לפי דבריך הרמה כאן "ירדה" לטעמך

(ועוד אתה מקפיץ הודעות אחרי שאתה אומר כזה דבר.. קצת חוצפה הייתי אומר, מי מוריד את הרמה של הפורומים ? אנשים כמוך, שלא מתייחסים לחוקי הפורום)

מקווה שמישהו אחר יצליח לעזור לך בכל אופן, שיהיה בהצלחה, ובאמת שים לב לפיטצ'רים של whereisit , היא נולדה למטרה הזו.

ולעניות דעתי היא הטובה ביותר בתחום הזה (של רישום וקיטלוג אוספי הדיסקים שלך)

פורסם

אישית אני עובד כרגע עם MyLib החינמית שעושה את הדבר הבסיסי שאני צריך - שומרת את רשימת שמות כל הקבצים בכל התיקיות בהרד דיסקים החיצוניים שלי (וכמה דיוידי). אבל אין ספק שמתישהו בעתיד אשתדרג ל-Where Is It (שלא הצליחו להחליט בעצמם, באתר הבית שלהם, אם יש או אין רווחים בשמם)... :P באמת עושה רושם תוכנה פיצוצית מרשימת הפיצ'רים המכובדת שלה. אני מתכנן עליה כבר כמה חודשים רק שלא התחשק לי להתעסק עם warezים לזמן מה. ;D

אגב, באותו נושא, אני מחכה לרכוש את מארגן הדיסקים הפיזי Tab-N-Turn - כל עוד הוא יעלה גג 20 סנט לארגון דיסק בודד (סיכוי נמוך). כרגע זה רק קונספט. בטח תוך חודשיים-שלושה בחנויות בארה"ב. אם כמו שאני חושד הם ינסו להיות גנבים, אז אני אישית לא אתפנק... אמשיך למספר את הדיסקים כרגיל ומקסימום אדביק לי mini sticky notes בצידי הדיסקים (שיבלוט החוצה)... זה גם יתפוס פחות נפח מההמצאה החדשה הזו.

פורסם

נראה לי שזה די דופק דיסקים כל הסיבובים האלה על ה TAB-N-TURN הזה.

ומבחינת נוחות זה די זוועתי, נניח שאיתרת את הדיסק שלך במגדל הדיסקים, בקלות ומהירות שה TNT הזה נותן לך

עכשיו תוציא את כל הדיסקים שמעליו, שלוף אותו, תחזיר את הדיסקים... באלאגן שלם, אני שונא לאחסן במגדלים (רק דיסקים ריקים במגדל !)

אישית אני גם כמעט ולא צורב יותר או משתמש בדיסקים יותר (רק קונה הרדיסקים כשצריך, וידאו מנגן ישירות מהמחשב לטלוויזיה)

אבל בתקופה שהשתמשתי, דיסקים חשובים אוכסנו בתיקי - דיסקים מסודרים, ויחד עם whereisit זה הספיק לי לכל דבר מבחינת ארגון.

פורסם

אתה סתם מפונק. :-* באותה מהירות שאתה עושה flipping בדפי תיק דיסקים אני מרים את כל החבילת דיסקים במגדל המקורי (שבא עם הריקים) ושולף את הדיסק שאני צריך. לא שאני משתמש בדיסקים יותר מדי (כמוך)...במחירים של היום (במיוחד פה בארה"ב) אין על הנוחות של הרד דיסקים חיצוניים וגם ככה זו השיטה הריאליסטית היחידה לגיבוי כמות גדולה של דאתא (אז תמיד אפשר להפוך הרד דיסק ישן למגבה בלבד).

עריכה: לא חשבתי לפני שאמרתי... שליפה מהצד לא אפשרית כי יש את "העמוד" במרכז (וזה כנראה לא עמוד "נשבר" אלא העמוד המקורי של המגדל המקורי...).

בקיצור סתם קשקוש בלאבוש. לא אקנה אלא אם יהיה מאוד מאוד זול... כי זה לא נותן לי כלום מעבר להדבקת post it מזעריים...

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על הניסיון שלכם לעזור למרות שזה לא הצליח.

דבר שני תודה על התוכנות שהמלצתן לי עליהן.

עכשיו ל Kidney_stonE

תודה על התוכנה ועשית כתבה ממש נחמדה עליה. כל הכבוד.

אבל אתה לא צריך לחהתעצבן על כך שטענתי שהרמה של הפורום ירדה. זו סה"כ ביקורת ואתר טוב יודע גם לקבל ביקורות. למעשה , ללא הביקורות האתר הזה (וכל אתר טוב בעולם) היה מתפרק. רק ככה אפשר לדעת מה באמת צריך לשפר. גם אני ניהלתי אתר (שהיה במקום2-3 בארץ) וקיבלתי שם לא מעט ביקורות ובמקום לצאת בהתקפה אפשר פשוט להפנים וללמוד לתקן.

והביקורת שלי היא לא כדי לבקר ולהגיד "זה רע".

פשוט שפעם לא הייתי צריך "להקפיץ" את ההודעה 3 פעמים בשביל תגובה. ההקפצה במקרה הזה היא לחובת האתר ולא לחובתי.

זו לא ההקפצה שבניהולי הפורום מנסים להימנע מהן.

אם יש נושא שלא ענו לי עליו למרות שאני יודע שיש מי שיכול לענות, והוא בכל זאת ירד לדף השני מה עליי לעשות ?

לחכות שמישהו יעבור לדף השני (אני לא באמת צריך להסביר לך עד כמה זה מגוחך ונדיר נכון)?

לפתוח דיון חדש עם אותו נושא ?

או שפשוט קצת להעיר כמה אנשים ע"י "הקפצה" ?

אין טעם לדון בזה יותר מידי.

ביקורת היא לא מילה גסה, ברגע שאנשים בארץ יבינו את זה הם יסתדרו הרבה יותר טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים