פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אתרי החומרה בדקו את הביצועים במשחקים וזה לא ממש באגקח דוגמהאתה, בעוד שנתייםמחירי הטלויזיות ירדו ובדיוק קנית LCD 37 FULL HDבמחשב החדיש שלך יש לך כמובן כונן BLUE RAY/HD-DVDאתה מכניס את הדיסק של כלבי אשמורת שקנית (וכמובן הוא עם הגנת DRM) שאתה כ"כ רוצה לראות ב1080Pואז אתה מגלה שבגלל שNVIDIA לא חשבו על dual link with HDCP אתה תקוע עם 720Pלא סוף העולם, אבל גם לא ממש סימפטי
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אני מעריך שכרטיס הקול על הכרטיסים החדשים של ATI ימומש רק בחלק מהמקרים, אפילו חלק קטן של כרטיסים המיועדים ל-HTPC.אחרת המחירים פשוט יעלו בגלל צ'יפ הסאונד הנוסף והעריכה הנוספת על הכרטיס.לא ממש נורא, אבל עוד 20 דולר לכרטיס לא הולך ברגל.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים איך ATI תשלב גם צ'יפ סאונד, וגם תתמחר את הכרטיסים במחיר תחרותי לכרטיסים של NVIDIA, אין לנו בינתיים מושג, אני רק מקווה מאוד בשבילם שהם יצליחו
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אתרי החומרה בדקו את הביצועים במשחקים וזה לא ממש באגקח דוגמהאתה, בעוד שנתייםמחירי הטלויזיות ירדו ובדיוק קנית LCD 37 FULL HDבמחשב החדיש שלך יש לך כמובן כונן BLUE RAY/HD-DVDאתה מכניס את הדיסק של כלבי אשמורת שקנית (וכמובן הוא עם הגנת DRM) שאתה כ"כ רוצה לראות ב1080Pואז אתה מגלה שבגלל שNVIDIA לא חשבו על dual link with HDCP אתה תקוע עם 720Pלא סוף העולם, אבל גם לא ממש סימפטיאני מעריך שבעוד שנתיים תוכל ליקנות כרטיס מסך משולב במאות שקלים בודדים שיתן לך את כל האפשרויות ויהיה חזק מה8800 ככה שזה לא כל כך בעיתי
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים קרירין לא נראה לי שנראה דבר שכזה בעוד שנתיים.... אמנם בעוד 4-5 שנים בהחלט זה הגיוני... החומרה החזקה מתבקשת אין ברירה חייבים חומרה חזקה ע"מ להפעיל את כל התוכנות ששואבות חומרה בלי לראות בעיניים..
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים אני לא אמרתי OB שדרך אגב יצאו או יצאו בעתיד הקרוב לוחות אם יציאות HDMI אני דיברתי על דורות עתידים של כרטיסים כמו הסידרה החדשה העתידית של AMD שכוללת חוץ מליבה גרפית גם ליבת פיזיקה וגם ליבת קול לזה אני קורא כרטיס משולב ואני מעריך שתוך שנתיים כרטיסים בסיגנון יהיו מינסטרים לגימרים ולחובבי קולנוע ביתי
פורסם 2007 באפריל 1618 שנים LIPA אתה מחליא אותי עם הפאנבואיזם שלך.במקום לכתוב הודעות ספאם , אולי תוכיח לי שאני טועה ?קניתי לפני שנה את המעבד של אינטל E6600 לפי בנציםקניתי את הכרטיס מסך של NVIDIA 8800 לפי בנציםאם יהיה מעבדים יותר טובים של AMD וכרטיסי מסך יותר טובים של ATI , ואני ארוץ ואקנה מעבד של אינטל וכרטיס מסך של NVIDIA , אז תוכל לקרוא לי פנאבויעד אז תרשה לי לשבח את מי שמגיע לו , ולרדת על מי שמגיע לו
פורסם 2007 באפריל 1718 שנים 499$DAAMIT רק אמרה שההשקה שלו נדחתה, יש מצב שזה יהיה סיפור של כמה חודשים (עד שהם יקטינו אותו ל6 ננו) במיוחד אם ה HD 2900XT ייתן ביצועים כמו הGTX.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.