פורסם 2007 באפריל 1518 שנים סלחתי ודרוויר זה מילה בלעז כלומר אפשר לרשום אותה גם על ב' וגם עם ו' הוא צודק אגב. כל מילה לועזית אפשר לכתוב איך שרוצים וזו אינה טעות. (סתם שתלמדו משהו )
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים צודקים. כנ"ל לגבי אותיות ט' ת'/כ' ק' טורכיה = תורכיה טורקיה=תורקיה 4 מילים ,אותה מדינה
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אני רגיל לראות אנשים כותבים טורקיהתורכיהבכל מקרה הדבר היחיד שמדאיג אותי אצל הR600 זה הכרטיס קול הHD שלא יגרם בעיות עם כרטיסי קול נפרדים, אני מאוד מקווה שDAAMIT לקחו את זה בחשבון.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים בכל מקרה הדבר היחיד שמדאיג אותי אצל הR600 זה הכרטיס קול הHD שלא יגרם בעיות עם כרטיסי קול נפרדים, אני מאוד מקווה שDAAMIT לקחו את זה בחשבון.הסאונד יעבוד רק עם יציאת ה-HDMI של הכרטיס.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים עדיין לא הבנתי בשביל מה להם לדחוף את האופציה של כרטיס קול לכרטיס מסך?הרי מי שחובב סאונד ,כמוני,ירכוש כבר איזה כרטיס קול איכותי ולא יסתמך על פיצ'ר שכזה בכרטיס מסך.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים הסאונד יעבוד רק עם יציאת ה-HDMI של הכרטיס.אתה בטוח? לא ראיתי שום התייחסות רשמית לכך?זה נשמע הגיוני אבל שוב לא ראיתי שום התייחסות לכך.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים עדיין לא הבנתי בשביל מה להם לדחוף את האופציה של כרטיס קול לכרטיס מסך?הרי מי שחובב סאונד ,כמוני,ירכוש כבר איזה כרטיס קול איכותי ולא יסתמך על פיצ'ר שכזה בכרטיס מסך.זה כדי שתוכל לחבר טלוויזיה למחשב בחיבור יחיד......חוצמזה זה עוד יתרון לכרטיס בתור מדיה סנטר... אלא אם הוא רועש..
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אני יודע למה משמש ה HDMIאני פשוט לא מבין את הצורך.לא חשוב ,עזבו.גם ככה זה עוד בונוס בכרטיס ,למי שירצה.
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים זה בטח לא חיסרון , אבל מצד שני HDMI מיותרכל האנשים שאני מכיר (כולל אני) ה-DVI מחובר לפאזמה והסאונד מחובר למגבר (רסיבר)
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אני אישית חושב שלהוסיף ליבה לקול וליבה לפיזיקה על הכרטיס מסך זה רעיון מצוין אולי בהתחלה זה לא יהיה מספיק איכותי אבל תחשבו על העתיד שבמקום לקנות 2 כרטיסים נוספים שיתפסו עוד מקום במארז הכל יהיה על כרטיס אחד בכל מיקרה צריך ליראות ביקורות אחרי שהכרטיס יצא כדי להתחיל לישפוט אותו
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אני אישית חושב שלהוסיף ליבה לקול וליבה לפיזיקה על הכרטיס מסך זה רעיון מצוין אולי בהתחלה זה לא יהיה מספיק איכותי אבל תחשבו על העתיד שבמקום לקנות 2 כרטיסים נוספים שיתפסו עוד מקום במארז הכל יהיה על כרטיס אחד בכל מיקרה צריך ליראות ביקורות אחרי שהכרטיס יצא כדי להתחיל לישפוט אותו בשביל מה צריך שני כרטיסים ?כל לוחות-האם כוללים כרטיס קול מובנה שכולל יציאה דיגיטלית , אין צורך בשום דבר נוסף
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אשכרה הולך להיות כרטיס קול?או רק חיבור דיגיטלי מהמובנה בלוח/כרטיס PCI לכרטיס מסך על מנת שהHDMI שלו יעביר גם קול?כי האופציה השניה נשמעת הרבה יותר הגיונית
פורסם 2007 באפריל 1518 שנים אשכרה הולך להיות כרטיס קול?או רק חיבור דיגיטלי מהמובנה בלוח/כרטיס PCI לכרטיס מסך על מנת שהHDMI שלו יעביר גם קול?כי האופציה השניה נשמעת הרבה יותר הגיוניתמאוד הגיוני , באמת אין צורך בכרטיס קול נוסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.