פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים מישהי שאני מכיר מחפשת נגןאצטט אותה לא יודעת, שינגן. לא צריכה וידאו. לא צריכה ריצות. נפח- לא חשבתי על זה. סטנדרטי, מה שזה לא אומר.שיחזיק הרבה זמן.לגבי מחיר, ברור שזול זה טוב, השאלה היא מה ההבדל בין מכשיר שעולה מחיר X למכשיר שעולה X+1000.אם ההבדל הוא באיכות סאונד- אני מוותרת, את הסאונד הטוב יש לי במערכת בבית.אם ההבדל הוא בפונקציות שאני יכולה להסתדר בלעדיהן- גם מוותרת. פליי סטופ קדימה אחורה עבור אלבום- זה מספיק לי.אם ההבדל הוא בכמה זמן הוא יישרוד איתי או בגודל שלו- אז אין לי בעיה לשלם יותר.חשבתי על IPOD NANA 4 ג'יגה בשבילהיש למישהו הצעות אחרות ?תודה
פורסם 2006 בדצמבר 2918 שנים אם חשוב לה זמן הסוללה במיוחד, יש לך את ה-G3 שני גיגה ב-540 שח (50 שעות)http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=726אם היא רוצה נפח גדול יותר יש לך את הסנסה 4/6/8 גי'גה שנותן בסוללה נטענת 20 שעות נגינהואם היא רוצה יותר מזה יש את ה-X5L בנפח של 20 או 30 גי'גה עם זמן של 35 שעות נגינה לסוללה נטענת
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים להתרחק מה "ipod nana" (אייפוד נענע? זה חדש)או ליתר דיוק- ה nano. הוא יקר ולא מספק תמורה למחירמצטרף להמלצת הקרפד שמעליי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.