עבור לתוכן

ממשלה של אפסים וסמרטוטים

Featured Replies

פורסם

וואו, פשוט מדהים. כל דבר שאולמרט אומר, אבל כל דבר, אתם רק מחפשים מה לא בסדר בזה ולמה הוא גרוע בתור ראש ממשלה. צריך לערוך מחקר מדעי ולבחון את התופעה, כי זה כבר הרבה מעבר לראייה סלקטיבית של הדברים.

• תגובות 102
  • צפיות 7.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק, הוא אומר את זה כאילו אין לו לב...., אבל נו מה לעשות, קורה שאנשים בעזה נהרגים.... עם הדעה השמאלנית אני מסכים אבל שהוא ינהל את המדינה, לא הייתי רוצה, שמעון פרס פיייי אלף יותר טוב.

לא התכוונתי שהוא מדבר על זה כאילו אין לו לב, אני מדבר על זה שהם היו מתים לרצוח את כולנו והוא עוד מתנצל על זה שבטעות נהרגו אזרחים "חפים מפשע"

פורסם

" על התקרית ברמאללה אמר רה"מ: מצטער אם נפגעו חפים מפשע "

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348484,00.html

בחיים שלי אני לא חושב שהייתי מצליח לדמיין ראש ממשלה יותר גרוע מאולמרט, רואים כמה לא איכפת לא מהמדינה.

את השגרירים שלנו כבר ראית?

פורסם

סך הכל ראש הממשלה אמר שהוא מצטער על זה שנהרגו חפים מפשע.

למה ניראה לך שמי שנהרג זה חפים מפשע?

סלח לי אבל מי שמסתובב באזור בו נשמעות יריות והולך לזרוק אבנים או סתם לצעוק מוות לישראל הוא לא ממש חף מפשע.

כל בן אדם שפוי היה נישאר בבית.

אם הם מתו, זבש"ם

פורסם

בסדר

פורסם

סבבה אגוזים, אבל זה לא משנה את העובדה שמי שנהרג הם אזרחים ולא טרוריסטים. סך הכל ראש הממשלה אמר שהוא מצטער על זה שנהרגו חפים מפשע. גם אני מצטער על זה וכל בן אדם שפוי צריך להצטער על זה, מה הקשר בין זה לבין הצדקה של ירי לעבר מחבלים?

לא הבנתי מה הקשר בין סבבה לאגוזים?

פורסם

בסדר

מה בסדר?

מותר לך גם להגיד שאני צודק מדיי פעם :cool2:

פורסם

לא צריך להגיד שאתה מצטער על העם שבו אתה נלחם!

אתה צריך להגיד

"אנחנו נמשיך עד תבינו את המחיר ותפסיקו"

לא מצטרים על שום דבר, שמאלמרט שהוא ראש ממשלה עם כוח עצום ותראו איך שהוא מדבר זה כאילו הוא" נכנע "לפלשטינאים המושתנים האלה.

שהם העם הזה צריך לדבר ככה !אבל רק בישראל זה הפוך.

מחליא.

פורסם

וואו, פשוט מדהים. כל דבר שאולמרט אומר, אבל כל דבר, אתם רק מחפשים מה לא בסדר בזה ולמה הוא גרוע בתור ראש ממשלה. צריך לערוך מחקר מדעי ולבחון את התופעה, כי זה כבר הרבה מעבר לראייה סלקטיבית של הדברים.

מדהים שלא משנה כמה ראש הממשלה יהיה גרוע, עדיין יהיו לו תומכים...

פורסם

מן הסתם, המושג גרוע הוא סובייקטיבי לחלוטין.

פורסם

אולמרט כנראה מנסה להוכיח שלא

השבוע שמתי לב למשהו מדהים-אחדות בקרב השמאל והימין לגבי אולמרט

פורסם

אולמרט כנראה מנסה להוכיח שלא

השבוע שמתי לב למשהו מדהים-אחדות בקרב השמאל והימין לגבי אולמרט

לא כל השמאל יש שם בקצוות הרבה כאלו :silly: ועוד יותר כאלו :screwy:

ושמתי לב לדבר יותר מדהים ככל שהממשלה נעה יותר ימינה כך הרחוב נע יותר שמאלה והפוך גם נכון

פורסם

אבל אתה חייב להודות שכזאת אחדות בעם כבר לר ראינו הרבה זמן- וכל זאת תודות לאולמרט :yelclap: :yelclap: :yelclap:

מי אמר שהוא לא עושה דברים טובים לעם :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים