פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים שלוםלפני כמה זמן התחלתי ללמוד C ויש דבר שאני לא מוצא בשום מדריךאיך אני יכול שהמחשב יקלוט אותיות?נגיד כמו שיש int num;if(num<4){ }איך אני עושה ככה אבל באותיות..?נגיד שיקלוט שםוגם,כמו שאני כותב אח"כprintf ("%d", num)מה אני שם במקום %D שיהיה אות?תודה!
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים char ch;scanf("%c", &ch);printf("%c", ch);או לחילופין:char ch;ch = getchar();putchar(ch);ולהבא:http://www.cppreference.com
פורסם 2006 בדצמבר 1318 שנים אולי אתה מתכוון לקלוט תו עם GETCHAR ולהציבו (=) במשתנה מסוג INT? זה יתן בו את הקוד אסקי שלו.הנה ככה:#include <stdio.h>void main(){ int x; x=getchar(); putchar(x);}
פורסם 2006 בדצמבר 1418 שנים מחבר או שהוא התכוון:char str[255];scanf("%s", str);printf("%s", str);בדיוק לזה התכוונתיתודה רבה
פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים או שהוא התכוון:char str[255];scanf("%s", str);printf("%s", str);צריך בקוד זה להוסיף אינקלוד לספריית string
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים צריך ל- stdio.h ולא ל string.h.scanf וprintf נמצאות בstdio.h.כן טעות שלי, בדיוק בזמן שהגבתי הייתי במהלכם של שיעורי בית בשפת C במחרוזות אז התבלבלתי.
פורסם 2006 בדצמבר 2318 שנים תקרא על מערכים ותוכל לקלוט שמות ולבצע עליהן מניפולציות ביתר קלות.הכי מומלץ מערכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.