עבור לתוכן

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אחי תעזור לי איך אני מגיע למנהל התקנים כאליו לנתק את הכוננים (לא פיזית) תעזור לי אני חייב

• תגובות 189
  • צפיות 21.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום דבר בחיים שמגיע לו 10, בטח שלא למשחק.

----

למי שהמשחק לא עובד אחרי הפאג' פשוט תנתקו את הכונן האופטי שלכם(DVDROM,CD-ROM)או שתבטלו אותו במנהל ההתקנים.

צודק, ניתן לו 9.8 (כי 9.9 מעצבן...) וד"א זה מדד המשחקים לא מדד החיים חח...

פורסם

איך הוא יעבוד על הכרטיס מעבר שלי 7300 LE ויש לי 1GB זיכרון

פורסם

איזה גרפיקה מגעילה! מזה?!??!?!!? אבל ברמות! ובכלל איך אפשר להשוות את המשחק הזה לGRAW?

GRAW היה משחק מעולה אבל לא מושלם, אבל זה! זה אפילו לא כרוב לטוב!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אלוהים, למשחקים יש עוד דברים חוץ מגראפיקה שנקראים משחקיות ועיצוב שלבים שהם דברים הרבה יותר חשובים.

פורסם

זה נכון אבל יש גבול! הגרפיקה ממש זווועה, וחוץ מזה המשחקיות לא הכי אהבתי ולא חסר משחקים עם משחקיות הרבה יותר כיפית

פורסם

אז לא אהבת מה כבר קרה, רוב העולם אוהב את Halo ולעומת זאת אני ועוד כמה אנשים ממש לא מבינים מה מוצאים בו, אז זה אומר שהוא משחק לא טוב?

ואגב הגרפיקה בכלל לא גרועה, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה.

פורסם
איזה גרפיקה מגעילה! מזה?!??!?!!? אבל ברמות! ובכלל איך אפשר להשוות את המשחק הזה לGRAW?

סע סע ללפלנד.. אלק גרפיקה מגעילה.. נכון, זה לא FEAR או משהו כזה אבל הגרפיקה שלו מעולה!

לא יודע עם איזה פילטרים אתה מריץ אותו אצלך.. אבל הוא נראה ומרגיש פצצה !! אקשן רצוף ומשחקיות מעולה !!

ב GRAW (ובעוד משחקים) שנאתי את הקטע של להשקיע שעה בשביל להגיע לאן שהוא בסוף איזה טרוריסט שהתחבא באיזה פינה דופק לי כדור ואני צריך להתחיל הכל מההתחלה..היה שם AI דפוק (יותר נכון - לא היה AI בכלל במשחק..) ומרוב שהוא היה קשה בקטעים מסויימים זה לא היה משחק בשביל להנות - זה היה משחק במטרה להגיע ל SAVEPOINT הבא מבלי למות! וזה כבר הרס לי את כל הכיף..שלא לדבר על עוד עובדות מעצבנות כמו שניסו לעשות אותו מציאותי ושצריך להכנס בין כוונות במטרה לדייק בירי - רק שמשום מה שכחו להפעיל את "החוק" הזה על הרעים והם משום מה יכולים גם לרוץ ולפגוע בכם בדיוק גם מ300 מאות מטר.. ב R6-VEGAS אימצו את השיטה (המעולה לדעתי..) של COD2 , שאומרת שאם אתה סופג פגיעה אתה חייב לתפוס מחסה מיד ולחכות להאושש אחרת אתה מת.. אתה לא צריך כל הזמן לחשוש על המד חיים שלך ולחפש את ה MEDKIT הבא ולשמור.. אתה פשוט מתפנה לדבר הכי חשוב - לשחק ולהנות ! ! !

ולכל מי שפספס את הלינקים ששמתי עמוד קודם ל GAMEPLAY MOVIES שלי מהמשחק מוזמן להציץ :

http://www.youtube.com/watch?v=fIHQF4of4SE

http://www.youtube.com/watch?v=ZsbSJtMtoPE

http://www.youtube.com/watch?v=i_vwuq0DJWk

שיהיה בכיף אהה.. :xyxthumbs:

פורסם

זה לא גרפיקה מגעילה אבל גם לא מעולה... ויש הרבה משחקים עם גרפיקה טובה יותר (ותמיכה ברזולוציות הגיוניות :screwy: מוזר)

וזזים הרבה יותר טוב..

אני ממש לא מוצא את הסיבה שמשחק כזה יזוז ככה על המערכת שלי ברזולוציה של 1280*960 כשב-GRAW לדוגמא אני משחק 1680X1050 עם הכל ב-ULTRA וזז הרבה, הרבה יותר טוב..

המשחקיות נראת טובה יותר אך עובדה שלא המשכתי לשחק כי אי אשפר לשחק כזה זז ככה וכשמורידים אפקטים כאלה ואחרים זה באמת נראה גרוע.

פורסם

[ltr]great graphics, great gameplay, tons of bugs.

-the weapon firing sound sometimes disappear.

-there's a huge problem with shadows, just disable them (set to very low).

-AA doesn't work for some reason.

-HDR doesn't work (it's bloom only as far as I can tell).

-no texture setting (probably because it's a port).

overall it's a good game but you need a strong rig and to disable shadows before it's playable.

ran on:

E6300 @ 3.33ghz (475x7)

2GB Crucial Ballistix DDR2-800 (D9) @ 950 5-5-5-15

Gigabyte DS3

X1800XT 256MB

[/ltr]

פורסם

[ltr]great graphics, great gameplay, tons of bugs.

-the weapon firing sound sometimes disappear.

-there's a huge problem with shadows, just disable them (set to very low).

-AA doesn't work for some reason.

-HDR doesn't work (it's bloom only as far as I can tell).

-no texture setting (probably because it's a port).

overall it's a good game but you need a strong rig and to disable shadows before it's playable.

ran on:

E6300 @ 3.33ghz (475x7)

2GB Crucial Ballistix DDR2-800 (D9) @ 950 5-5-5-15

Gigabyte DS3

X1800XT 256MB

[/ltr]

הHDR עבוד אצלי וזה בטוח ובקשר לAA נראה לי שגם עובד.

בקשר לצליל של הנשק אין לי ת'בעיה, תבדוק ת'הגדרות הסאונד של המשחק כי לי זה לא קרה ועובד מצויין ב5.1.

ובקשר לצלליות אתה צודק יש להם קצת בעיות וכעיקרון קרה לי עוד באג אחד בAI באחד מטורריסטים משום מה ישב כאילו בעונש :| התחבא ולא ירה ולא כלום אפילו הלכתי והייתי מולו כי רציתי לתת בו HS עם הפיסטול ועדין הוא לא זז ולא ירה :| כאילו תקוע כזה....

ד"א יש לי איזה באג אחרי הפאץ' שלפעמים שאני מפעיל ת'משחק יש לי שגיאה של שלח/אל תשלח....

פורסם

סע סע ללפלנד.. אלק גרפיקה מגעילה.. נכון, זה לא FEAR או משהו כזה אבל הגרפיקה שלו מעולה!

לא יודע עם איזה פילטרים אתה מריץ אותו אצלך.. אבל הוא נראה ומרגיש פצצה !! אקשן רצוף ומשחקיות מעולה !!

ב GRAW (ובעוד משחקים) שנאתי את הקטע של להשקיע שעה בשביל להגיע לאן שהוא בסוף איזה טרוריסט שהתחבא באיזה פינה דופק לי כדור ואני צריך להתחיל הכל מההתחלה..היה שם AI דפוק (יותר נכון - לא היה AI בכלל במשחק..) ומרוב שהוא היה קשה בקטעים מסויימים זה לא היה משחק בשביל להנות - זה היה משחק במטרה להגיע ל SAVEPOINT הבא מבלי למות! וזה כבר הרס לי את כל הכיף..שלא לדבר על עוד עובדות מעצבנות כמו שניסו לעשות אותו מציאותי ושצריך להכנס בין כוונות במטרה לדייק בירי - רק שמשום מה שכחו להפעיל את "החוק" הזה על הרעים והם משום מה יכולים גם לרוץ ולפגוע בכם בדיוק גם מ300 מאות מטר.. ב R6-VEGAS אימצו את השיטה (המעולה לדעתי..) של COD2 , שאומרת שאם אתה סופג פגיעה אתה חייב לתפוס מחסה מיד ולחכות להאושש אחרת אתה מת.. אתה לא צריך כל הזמן לחשוש על המד חיים שלך ולחפש את ה MEDKIT הבא ולשמור.. אתה פשוט מתפנה לדבר הכי חשוב - לשחק ולהנות ! ! !

שיהיה בכיף אהה.. :xyxthumbs:

אבל רשמתי זGRAW הוא גם לא מושלם!

אם GRAW היה פחות טקתי ויותר מהיר + כמה שיפורים קטנים במשחק[לדוגמה גוף 3....] זה היה המשחק הכי טוב בכל הזמנים!!

אני מאוד מאוד אהבתי את השטיה של החיים שיש בCOD! באמת כיף לשחק לא כל מידי ולא קשה מידי.... אבל פה אני לא מצליח לאנות מהמשחק! :nixweiss:

ולזה באמת לא רק בגלל הגרפיקה...

פורסם

איפה אפשר לקנות את המשחק בארץ?

פורסם

משחק פצצתי אין מה להגיד

אהבתי ששמו דם כמו שצריך סוף סוף

ואיך אני יכול לשחק על 1024X1280 בלי הפאץ?

משחק בכלל לא כבד

עובד לי חלק והכל על הכי גבוה..

וגם בדרייברים שמתי AF16 AA8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים