עבור לתוכן

מחשב למשחקים OC והכל ב- 10K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת להישאר עם הכרטיס שהצעתי בהתחלה?

Asus 1950PRO?

הבעיה שלי עם המסכים הרחבים זה שהם קטנים יותר ויזואלית

אין לי בעיה להשקיע בסביבות 2000 שקל במסך רק שייתן תמורה טובה למחיר

מעל למחיר הזה זה נראה לי קצת יותר מדי - אלא אם כן תרשמו משהו שיצדיק תוספת של עוד מקס' 500 שקל

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222643.0

קרא את כל הדיון הזה לגבי המסך ותראה את התמונות.. 22 אינטש ורק ב2150.. ואיכות ממש טובה.. ברור שלא כמו הDELL אבל ממש טובה.. פשוט הDELL זה כיאלו האיכות בין הטובות ביותר.. אבל זה גם 20 אינטש וגם עולה יותר.. ואפשר לקבל איכות מצויינת מ22 אינטש הזה בפחות כסף.. פשוט תקרא את הדיון ששמתי לך למעלה..

לגבי הספק.. כרטיס GTX GTS עם הOC הכי גבוה בקירור אוויר יחזיק הספק הזה.. כרטיס R600 כבר לא..

---זאת אומרת להישאר עם הכרטיס שהצעתי בהתחלה?

Asus 1950PRO?

אני נגד כרטיס מעבר עד לDX10..

פורסם

LIBERTY 400W יחזיק בלי שום בעיות.

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר ל- LG204WT?

פורסם

הבעיה שלי עם המסכים הרחבים זה שהם קטנים יותר ויזואלית

אין לי בעיה להשקיע בסביבות 2000 שקל במסך רק שייתן תמורה טובה למחיר

מעל למחיר הזה זה נראה לי קצת יותר מדי - אלא אם כן תרשמו משהו שיצדיק תוספת של עוד מקס' 500 שקל

מה הטעם להשקיע במפרט יקר אבל לא במסך איכותי?

שים לב ירדתי בלוח ב450 שקל..קירור הורדתי 250.. מסך..400 וזה יוצא 1100 שקל.. GTS עולה 2700 עוד 1050 שקל ממה ששמתם לו..

אז ככה שבזה כיסתי את ההוצאות.. מארז וספק שיקח אנמרקס 400W וגיגהבייט טריטון.. וישאר עם E6300.. יוצא אותו מחיר..

המספרים שלך לא נכונים, אבל נעזוב את זה, זה לא העיקר.

לגבי המעבד והלוח אני מוכן להסכים, אני לא חושב שזה ממש משנה, מה שכן ה-P5B DLX ימשוך את אותו המעבד גבוה יותר.

אם הוא יקנה X1950XT ועוד שנה יקנה כרטיס DX10 חדש זה טימטום.. זה בעצם לשים 1650 שקל בצד כשקונים את הDX10

וככה זה יוצא לו נגיד הוא יקנה כרטיס DX10 בעתיד שעולה 2500 ויהיה טיפה יותר טוב מGTX אתה משלם פה 4150 שקל..

ונגיד שהוא קונה עוד שנתיים כרטיס DX10 שיעלה 1400 שקל? וכנראה ינגב עם ה-8800GTX את הרצפה? אתה משלם פה 3000 שקל (כמו מחיר ה-GTS) ומקבל הרבה יותר ביצועים. קיצר לא משתלם אף פעם לקנות כרטיס של יותר מ-2000 שקל (אלא אם יש לך מסך עם רזולוציה הזויה כמו 3007WFP או משהו בסגנון, ואז אין ברירה).

והמסך זה אני ידוע שאתה מבין ממש.. אבל אני אישית הייתי מעדיף את ה2 אינטש יותר.. ולשלם פחות אני חושב שהוא מצויין וממש משתלם

ה-CMV יכול להיות אולי מצויין בסטנדרטים שלך, אבל הוא לא מגרד את ה-Dell.

הקירור שהבאתי עדיף..

רק שאצלי יש גם קירור לכרטיס המסך. הוא שם אחד במפרט המקורי (כנראה מתוך כוונה לעשות אוברקלוק לכרטיס המסך, לא רק למעבד - ואוברקלוק לכרטיס המסך הרבה יותר חשוב במשחקים, בזמן שאוברקלוק למעבד כלל לא משפיע)

ואני לא בונה מפרט בעצמי כי אני שונא לבנות מפרטים פעם כשהתחלתי להיות בפורום עשיתי את זה.. עכשיו אני רק אומר על חלקים שעדיף או שאפשר לחסוך ולקבל אותה תמורה וממליץ על דברים.. אני מעדיף ככה..

אתה לא יכול להציע שינויים בלי לעשות את המספרים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הוזלתם לי את המערכת

ספק כח מ-830 (טרמלטייק 600W) שקל ל-460 שקל (אנרמאקס ליברטי 400W)

מארז מ-1450 (טרמלטייק מוצרט TX) ל-920 (ג'יגהבייט אורורה 570) - על זה אני עדיין לא סגור לגמרי

סה"כ 990 שקל !!!

עוד אפשרות להוזיל היא לקנות את הלוח בלי WIFI עוד 100 שקל !

סה"כ 1100 שקל!

במה כדאי להשקיע אותם? מסך? כרטיס מסך?

האם ה-DELL באמת יותר טוב מ-LG204WT? זה הבדל של 300 שקל בערך

פורסם

תשקיע במסך. הוא ישרוד גם אחרי שתחליף את כרטיס המסך. ה-Dell שווה את המחיר.

פורסם
  • מחבר

וה-LG לא?

הכוונה גם ל-1970HR וגם ל-204WT

פורסם
מה הטעם להשקיע במפרט יקר אבל לא במסך איכותי?

מחזק :xyxthumbs:

המספרים שלך לא נכונים, אבל נעזוב את זה, זה לא העיקר.

יש GTS שעולה 2700 בלוח ה965P-S3 עולה 800 זה כן 450 בקירור הורדתי 250 אבל מסתבר שהוא כן רוצה לפי מה שאמרת אחכך..

ומסך זה 350 ולא 400..

מה שכן ה-P5B DLX ימשוך את אותו המעבד גבוה יותר.

הזיכורנות יעצרו אותו במילא בערך בבאס 500 לפני אולי אז אין טעם ללוח יותר מבאס 500 אז יספיק ה965P-S3 אל תשכח שזה 450 שקל הפרש

ונגיד שהוא קונה עוד שנתיים כרטיס DX10 שיעלה 1400 שקל? וכנראה ינגב עם ה-8800GTX את הרצפה?

וגם ההמסך של המשפט אתה צודק.. ויהיה עדיף מה שאתה אומר.. אבל רק במקרה שעוד שנה ככה כרטיס שיעלה 1400 ינגב את הריצפה ל8800GTX מה שאני ממש לא מאמין שיקרה.. יש לך אולי הוכחה משנים עברו? אם זה ככה אז דרך החשיבה שלי תשתנה.. פשוט כרגע אני לא מאמין שכרטיס בעוד שנה שיעלה 1500 יהיה הרבה הרב היותר טוב מהGTX אני חושב שהוא יהיה פחות טוב בכלל.. אבל אפשר להוכיח את זה משנים אחרות.. אם תוכל להראות לי אשמח..

ה-CMV יכול להיות אולי מצויין בסטנדרטים שלך, אבל הוא לא מגרד את ה-Dell.

שים לב שאמרתי אחכך שהDELL הוא מסך בין הכי טובים וברור שעדיף מבחינת איכות על הCMV אבל לדעתי מסך שרואים בו כמו ממש טוב גם והוא גם 22 אינטש וגם עולה יותר זול.. עדיף לפחות לשימושים של משחקים וסרטים.. ומי ששאל לגבי הLG L204WT ממה שהבנתי מאנשים רואים בCMV באותו איכות כמו במסך הזה רק שהCMV זה 22 אינטש..

אתה לא יכול להציע שינויים בלי לעשות את המספרים.

זה פעם ראשונה שכשאמרתי איזה ביקורות לשנות משהו.. יצא יותר כסף.. כל אחד שקורה את השינויים שלי יכול לדעת שאני זה שתמיד הפוך את המפרט לזול הרבה הרב היותר ולאותה תמורה.. הפעם הזאת היתה שונה בגלל הכרטיס מסך.. וחוצמיזה שחישבתי וראית ישז היוצא יותר אז ניסתי לראות אם צימצמתי בדברים אחרים וראית ישעדיין יוצא שזה יותר כסף בגלל זה אמרתי להוריד במארז ובמעבד ואז יוצא אותו הדבר.. אבל אולי בכלל לא יהיה כדאי את הGTS אבל קודם תראה לי הוכחה משנים עברו.. כי אני ממש לא מאמין שכרטיס שיותר טוב ממנו עוד שנה יעלה 1500

---וה-LG לא?

אותה איכות אתה מקבל בCMV ובCMV 22 אינטש וגם ממה שהבנתי הוא יותר טוב מהם בהורדת רזולוציה אחת.. ובLG האלה יראו לא טוב בהורדת רזולוציה לעומת הCMV שיראו כמעט אות והדבר או אפילו אותו הדבר..

פורסם
  • מחבר

איזה חנות מוכרת את ה-CMV בארץ?

בקשר ל-S3 ראיתי שיש כמה דגמים, לאיזה אתה מתכוון שהוא באותה רמה כמו האסוס?

פורסם
איזה חנות מוכרת את ה-CMV בארץ?

KSP ותקרא את הדיון שהבאתי לך על המסך אם תקרא את הכל תשתכנע לקנות אותו..

בקשר ל-S3 ראיתי שיש כמה דגמים, לאיזה אתה מתכוון שהוא באותה רמה כמו האסוס?

965P-S3 שים לב שזה P ושים לב S3 ולא DS3

פורסם

וה-LG לא?

ה-Dell יותר טוב ונכנס בתקציב. למה להתפשר?

וגם ההמסך של המשפט אתה צודק.. ויהיה עדיף מה שאתה אומר.. אבל רק במקרה שעוד שנה ככה כרטיס שיעלה 1400 ינגב את הריצפה ל8800GTX מה שאני ממש לא מאמין שיקרה.. יש לך אולי הוכחה משנים עברו? אם זה ככה אז דרך החשיבה שלי תשתנה.. פשוט כרגע אני לא מאמין שכרטיס בעוד שנה שיעלה 1500 יהיה הרבה הרב היותר טוב מהGTX אני חושב שהוא יהיה פחות טוב בכלל.. אבל אפשר להוכיח את זה משנים אחרות.. אם תוכל להראות לי אשמח..

זה מאוד קל, זה הכי בולט עם ה-9800Pro/XT (שעלו גם 3000 ויותר בזמנו) שאחריהם הגיע ה-6600GT (שעלה 1300-1400 מההתחלה), הפרש של דור אחד אבל יותר ביצועים.

פורסם

אחרי כמה זמן לאחר יציאת כרטיסי ה9800Pro/XT ה6600GT יצא?

כי ממה שאני זוכר מתחילת הגיפורס 7 עד עכשיו עבר די הרבה זמן לא?

בכל זאת לא הייתי משקיע 1650 שקל לשנה.. הייתי הולך על הX1950PRO למקרה כזה.. אבל קודם בכל לזה היה אחרי שנה? או אחרי שנתיים?

כאילו.. כל כמה זמן יוצא דור חדש בכרטיסי מסך.. (עדיף שתסתכל מתחיל גיפורס 7 לגיפורס 8 ) כמה זמן עבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים