פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים למשחקים אולי מסך 24 זה נוח, אבל לי יצא לעבוד עם מסך כזה עם מסמכים וכל מיני תוכנות,וזה לא כזה נוח. בוא נגיד שלצורך השימושים האלו עדיף 20'.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים שמתם לב שאתם כבר בעמוד החמישי והבחור אפילו לא שלח תגובה אחת לגבי כל מה שהצעתם לו???זה בערך מעיד על רמת הרצינות שלו לגבי התרד הזה!ואיך שאני רואה את זה גם אם יש 50 אלף לבזבז על מחשב זה לא אומר שצריך לבזבז אותם!
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים למשחקים אולי מסך 24 זה נוח, אבל לי יצא לעבוד עם מסך כזה עם מסמכים וכל מיני תוכנות,וזה לא כזה נוח. בוא נגיד שלצורך השימושים האלו עדיף 20'.אני לא משחק במשחקים, אולי שעתיים בחודש.24" זה מצויין לעבודה עם מסמכים ותוכנות.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים שמתם לב שאתם כבר בעמוד החמישי והבחור אפילו לא שלח תגובה אחת לגבי כל מה שהצעתם לו???זה בערך מעיד על רמת הרצינות שלו לגבי התרד הזה!ואיך שאני רואה את זה גם אם יש 50 אלף לבזבז על מחשב זה לא אומר שצריך לבזבז אותם!נו באמת. זה ככה בנוהל אחת לחודש חודשיים בא אחד עם תקציב בלתי מוגבל ורוצה שירכיבו לו מחשב. (לרוב זה חבר של אחד עם תקציב בלתי מוגבל).ואף פעם אף אחד מהם לא פירסם את התמונות עם החלקים שהוא קנה. ככה שכנראה שמדובר הכמה ילדים קטנים שמשעממם להם. והחבר'ה פה סתם מגיבים בשביל הכיף.
פורסם 2006 בדצמבר 519 שנים דוגרי. אבל עדיין זה מלבן את העניינים בהרבה דברים, לומדים מזה כולם ולכן זה לא רק בשבילו ספציפי כך שזה לא כזה נורא
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים לא יודע, לפני כמה זמן, בגלל עודף שיעמום ניסיתי להרכיב מחשב ממש חזק בIQPC, ויצא לי משהו בנז**ה ב19 אלף... אם היו לי 25אלף שקל להשקיע במחשב, הייתי קונה מערכת של 20אלף וב5 שנשאר הייתי עושה לו את המוד של החיים! וואיי... עכשיו התחלתי להזיל ריר...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר בעע אני ממש מצטער אבל עד עכשיו לא יכולתי להתחבר לפורום.בכל מקרה המפרט של Yoav זכה וכבר הוא קנה את המחשב.תודה לכולם על הטרחה.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אל תהיו מצחיקים, מסך 30"?בחייאת, זו טלוויזיה, "19 והראש שלך כבר מסתובבנ.ב- 25,000 שקל?? הוא יצא מדעתו??? גם אם הוא הבן של גאידמק המחיר הזה מוגזם |:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.