עבור לתוכן

האם הספק הזה יספיק למערכת הנוכחית+החלפה עתידית ל 8800GTX?

Featured Replies

פורסם
בינתים המערכת מתפקדת סבבה אין שום בעיות עם הספק בכל אופן.

כי יש לך כרטיס מסך שלא צורך הרבה חשמל..

• תגובות 45
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז זה אותו מצב כמו שלדוגמא יש הפסקת חשמל?

דומה אבל לא מדויק

בהפסקת חשמל הירידה והעלייה של החשמל היא הדרגתית עם קפיצות וספייקים

פורסם

לליברטי 400 יש 30A בסה"כ במסילות ה - 12V.

אם זה נכון אז לפותח התראד - הספק הזה בשבילך והוא יסחוב את 8800 בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

דומה אבל לא מדויק

בהפסקת חשמל הירידה והעלייה של החשמל היא הדרגתית עם קפיצות וספייקים

מה זה ספייקים?

חוץ מזה יש לי אל-פסק שמגן על המחשב מפני עליות וירידות מתחים (בלי קשר להפסקת חשמל), אז אין לי מה לדאוג :)

פורסם
אם זה נכון אז לפותח התראד - הספק הזה בשבילך והוא יסחוב את 8800 בלי בעיות.

זה נכון.. ו20A לכל מסילה ההגבלה אבל של שתי המסילות ביחד היא 30A

פורסם
  • מחבר

זה נכון.. ו20A לכל מסילה ההגבלה אבל של שתי המסילות ביחד היא 30A

שזה אומר...? :P

פורסם

יש 2 מסילות 12V לספק בכל אחת מהם יש 20A.. אבל כשמשתמשים בשתי המסילות יש הגבלה של 30A לשתיהם (במקום שיהיה 40A)

ואז נגיד הכרטיס מסך והכוננים צורכים את כל ה20A ישאר רק 10A למעבד..

פורסם

מה זה ספייקים?

חוץ מזה יש לי אל-פסק שמגן על המחשב מפני עליות וירידות מתחים (בלי קשר להפסקת חשמל), אז אין לי מה לדאוג :)

ספייקים זה שינויי מתח שלא אמורים לקרות

פורסם
  • מחבר

יש 2 מסילות 12V לספק בכל אחת מהם יש 20A.. אבל כשמשתמשים בשתי המסילות יש הגבלה של 30A לשתיהם (במקום שיהיה 40A)

ואז נגיד הכרטיס מסך והכוננים צורכים את כל ה20A ישאר רק 10A למעבד..

אז באיזה מקרה ינוצלו ה 40A ?

10A מספיק ל E6300 ?

פורסם
אז באיזה מקרה ינוצלו ה 40A ?

שום מקרה.. בגלל ההגבלה

10A מספיק ל E6300 ?

E6300 E6400 E6600 צורכים 6A בערך.. כל אחד.. ככה שזה מספיק וגם יספיק לOC למעבד אבל לא משהו חזק..

ומי אמר שהכרטיס והכוננים יקחו 20A? כרטיס GTX 8800 צורך 12A ועוד כונן אופטי וקשיח 2A זה 14A נשאר לך 16A למעבד שזה מספיק לכל OC על קירור אוויר שיש..

פורסם
  • מחבר

אם אני אעשה RAID0 לכונן קשיח זהה עדיין אני יכול להשאר עם הספק של הליברטי 400W נכון?

פורסם

אז זה יקח מהמסילה של הכרטיס מסך והכוננים במקום 14A הוא יקח 14.5A או משהו כזה.. יחזיק בטוח אתה אפילו לא מתקרב ל20A ועוד אני מחשב עם כרטיס GTX לא GTS אבל אם אתה מתכנן R600 אז לא בטוח למרות שאני מאמין מאוד שהוא יחזיק

פורסם
  • מחבר

אז זה יקח מהמסילה של הכרטיס מסך והכוננים במקום 14A הוא יקח 14.5A או משהו כזה.. יחזיק בטוח אתה אפילו לא מתקרב ל20A ועוד אני מחשב עם כרטיס GTX לא GTS אבל אם אתה מתכנן R600 אז לא בטוח למרות שאני מאמין מאוד שהוא יחזיק

אתה עם 8800GTX ??

למה לא כתוב לך "מפרט מחשב" דרך אגב?

פורסם

לא.. אבל אני יודע ת'הספק חשמל שלו..

למה לא רשום לי מפרט מחשב :smile1:

אממ כי אני מתבייש בו.. היה לי גיפורס 4 הוא נשרף אני על כרטיס מסך של הלוח אם המובנה אני רואה סרטים על רבע מסך הכל בסרטים כהה ואי אפשר לעשות שזה יהיה בהיר 256MB זיכרון איטי טילים פנטיום 4 2.4 מסך 17 אינטש CRT מארז ספק ג'נריים לא משהו שכדאי לרשום ניראה לי שזה הדבר הכי גרוע שיש פה בפורום..

למה גם אני רואה סרטים על רבע מסך וגם הרמקולים נהרסו או משהו אני שומא באסים חזקים כל הזמן וכשמדברים בסרט זה מפריע

אבל השבוע או שבוע הבא אני קונה משחב חדש סוףסוף :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא.. אבל אני יודע ת'הספק חשמל שלו..

למה לא רשום לי מפרט מחשב :smile1:

אממ כי אני מתבייש בו.. היה לי גיפורס 4 הוא נשרף אני על כרטיס מסך של הלוח אם המובנה אני רואה סרטים על רבע מסך הכל בסרטים כהה ואי אפשר לעשות שזה יהיה בהיר 256MB זיכרון איטי טילים פנטיום 4 2.4 מסך 17 אינטש CRT מארז ספק ג'נריים לא משהו שכדאי לרשום ניראה לי שזה הדבר הכי גרוע שיש פה בפורום..

למה גם אני רואה סרטים על רבע מסך וגם הרמקולים נהרסו או משהו אני שומא באסים חזקים כל הזמן וכשמדברים בסרט זה מפריע

אבל השבוע או שבוע הבא אני קונה משחב חדש סוףסוף :smile1:

אז תשים תרד חדש ב"מפרטי מחשב" של המחשב שלך? זה יהיה אחלה! :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים