עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט למשחקים תקציב 10000-15000 למשחקים כבדים + video editing

Featured Replies

פורסם

לא חושב יודע + אני לא אהבתי את ה aurora

אתה מבחינת מראה טוב. בסופו של דבר כסף שלך.

• תגובות 61
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק עניין של מראה עם הייתי לוקח מארז רק בגלל מראה יכולתי לקחת ב 300-400 שקל

פורסם

אז מאיזה סיבה אתה לוקח את ה 830?

פורסם
  • מחבר

יותר שקט זרימת אוויר טובה יותר מארז נוח ואיכותי יותר! בכל מקרה אני חושב שיש מארזים הרבה יותר יפים מה stacker אבל אני לא יקח מארז בגלל יופי

פורסם

טוב קודם כל יותר שקט הוא לא.

זרימת אוויר, תלוי כמה מאוררים אתה שם.

אייכותי יותר (אני מניח שאתה מתכוון לאייכות החומרים) גם לא.

אז בעצם אתה משלם יותר על איורור יותר טוב (ושאני אומר יותר טוב אני לא מתכוון 10 מעלות הפרש מקסימום מעלה שתיים).

אבל שוב זה כסף שלך.

פורסם

מי יותר שקט הסטאקר 830 או הP180?

אתה בטוח שאיכות החומרים שלו לאיותר טובה?

פורסם

ה P180 יותר שקט.

לגבי אייכות החומר הכוונה הייתה בהשוואה ל570. לגבי ה P180 האייכות חומר שלו דיי נמוכה.

לגבי הבדלים בשקט בין ה 570 ל 830 אין ממש.

פורסם

טוב קודם כל יותר שקט הוא לא.

זרימת אוויר, תלוי כמה מאוררים אתה שם.

אייכותי יותר (אני מניח שאתה מתכוון לאייכות החומרים) גם לא.

אז בעצם אתה משלם יותר על איורור יותר טוב (ושאני אומר יותר טוב אני לא מתכוון 10 מעלות הפרש מקסימום מעלה שתיים).

אבל שוב זה כסף שלך.

אוסף די גדול של שטויות.

פורסם

אוסף די גדול של שטויות.

תראה ליצן זה שקנית מארז ב1500 שקל שלא שווה גם 1000 זה בעייה שלך. תפסיק לבלבל את המוח כל הזמן טוב. היתרון היחידי של ה830 זה כמות המאוררים (שלדעתי גם זה לא יתרון). ואם זה מה שעושה לך את זה במארז תהנה.

בכל מקרה על ה 830 גם 600 שקל לא הייתי שם. אז לך לישון.

פורסם
  • מחבר

תראה ליצן זה שקנית מארז ב1500 שקל שלא שווה גם 1000 זה בעייה שלך. תפסיק לבלבל את המוח כל הזמן טוב. היתרון היחידי של ה830 זה כמות המאוררים (שלדעתי גם זה לא יתרון). ואם זה מה שעושה לך את זה במארז תהנה.

כל אחד והבחירה שלו אני חושב שהמארז מצוין ושווה את הכסף גם SYNDICATE וגם רבים אחרים

פורסם

חחח וואי ואתה עוד מעיז לקרוא לי ילדותי?

אני מתבייש בשבילך.

פורסם

כל אחד והבחירה שלו אני חושב שהמארז מצוין ושווה את הכסף גם SYNDICATE וגם רבים אחרים

תראה זה שאתה חושב שהמארז שווה את הכסף כל זה טוב ונחמד. אבל כדי להצדיק את הכסף עבור המארז הזה צריך למנות סיבות למה כדאי לשלם 1500 שקל על המארז הזה.

אם יש לך דרך להסביר איזה יתרון יש לו לדוגמא על ה 570. שגם שווה את הסכום הזה סבבה. אבל אם לא אז אל תאומר שהמארז הזה שווה את הכסף שדורשים עליו כי זה רחוק מלהיות נכון.

לגביך SY אני לא קורא לך ילדותי אתה פשוט ילד קטן. אני לא צריך לקרוא לך ככה זה הגיל שלך חמוד. אז לך לישון ושתבין קצת תחזור לפה.

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה לפי דעתי זה בכלל לא שווה להשקיע על מארז 1500 ואת ה 830 אני יקנה בMAX 1200

אני ציינתי את הסיבות שאני לוקח את ה 830 ואתה מוחה ואומר שהסיבות שציינתי אינן נכונות.

פורסם

תראה זה שאתה חושב שהמארז שווה את הכסף כל זה טוב ונחמד. אבל כדי להצדיק את הכסף עבור המארז הזה צריך למנות סיבות למה כדאי לשלם 1500 שקל על המארז הזה.

אם יש לך דרך להסביר איזה יתרון יש לו לדוגמא על ה 570. שגם שווה את הסכום הזה סבבה. אבל אם לא אז אל תאומר שהמארז הזה שווה את הכסף שדורשים עליו כי זה רחוק מלהיות נכון.

לגביך SY אני לא קורא לך ילדותי אתה פשוט ילד קטן. אני לא צריך לקרוא לך ככה זה הגיל שלך חמוד. אז לך לישון ושתבין קצת תחזור לפה.

אני ימנע מלהגיב אליך מעכשיו, אני לא צריך עוד הזהרה בגלל שאתה לא יודע איך להתנהג.

פורסם

אני לאיודע לגבי הריב שלכם מה עדיף ומה לא.. אני רק חושב שאין טעם להשקיע מעל 1000 במארז.. וגם 1000 זה קצת מוגזם..

תפתחו בפורום מארזים דיום ליאור יענה.. אני בטוח שהוא ידוע את התשובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.