עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מפרט למשחקים תקציב 10000-15000 למשחקים כבדים + video editing

Featured Replies

פורסם

מעבד: retail Core 2 dou e6700

לוח אם: retail Evga 680i

כרטיס מסך: Evga 8800gtx Retail

זכרונות CORSAIR XMS2 DOMINATOR 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory - Retail

דיסק קשיח: Western Digital Caviar SE16 WD3200KSRTL 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - Retail 2x ב raid 0

ספק: Thermaltake Toughpower 850W W0131RU – NVIDIA QUAD-SLI APPROVED, FOUR +12V RAIL READY - Retail

מארז: COOLER MASTER Stacker 830 RC-830-SSN2-GP Silver Aluminum ATX Full Tower Computer Case - Retail

קירור למעבד:SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM

אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מה אתם חושבים עליו אני יבצע OC ולא צריך שום ציוד היקפי כרגע אני משתמש בcrt ישן 19 inch אבל בקרוב אני מקבל lcd 32 Inch

• תגובות 61
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפרט חייתי מאוד!

אם זה במסגת התקציב לך על זה אחי! חלקים מעולים! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אני לא משיג את המפרט הזה דרך חבר של דודים שלי ב 11000 בערך אז אני אולי אקנה את זה בחו"ל (אני אצתרך לעבור מסכת שכנועים) התכנון היה לקנות את הכל ב newegg אבל פתאום ההורים שלי דואגים אחריות ואם יקרה משהו מכס מעמ ...

פורסם

מעבד: retail Core 2 dou e6600

לוח אם: P5B Deluxe

כרטיס מסך: Leadek 8800gtx Retail

http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PX8800-GTX-TDH&cart=11651181311365924〈=heb

זכרונות G.Skills 2GB 800MHZ dual channel 4CL

(הערה:הזיכרונות שלקחת סתם יקרים)

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264

דיסק קשיח: Western Digital Caviar SE16 WD3200KSRTL 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - Retail 2x ב

Raid 0

קח של סאמסונג

ספק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6077

Corsair HX 520W

מארז: COOLER MASTER Stacker 830 RC-830-SSN2-GP Silver Aluminum ATX Full Tower Computer Case - Retail

קירור למעבד:SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM

אני מתכנן לקנות את המפרט הזה מה אתם חושבים עליו אני יבצע OC ולא צריך שום ציוד היקפי כרגע אני משתמש בcrt ישן 19 inch אבל בקרוב אני מקבל lcd 32 Inch

מה שהצעתי לך פה יעלה לך הרבה פחות ממה ממה שאתה הבאת לנו.

תתחדש ;)

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף את ה wd יש להם פחות קריסות מ סאמסונג אפילו שהם שקטים יותר ושקט זה יתרון. לא משנה באיזה מחיר יהיה המחשב אני לא יוכל לשדרג אותו בזמן הקרוב הכוונה ל 3 שנים + את המחשב הנוכחי יש לי 6 שנים והוא לא עבר שידרוג אחד intel p4 2 ghz לוח אם של Intel שאיאפשר לעשות אליו oc geforce 2 mx 64mbit ו 128*2 זכרון בהתחלה רציתי לקחת את ה 6600 אבל שיניתי את דעתי בכלל ידוע לכם מתי יוצא ה q6000 ? אולי אני אחכה עוד טיפה ואני אקח אותו וזהו לאינטל יש אחריות ביןלאומית נכון? דרך אגב אולי אני אקח כמה חלקים מחו"ל וכמה בארץ

פורסם

אוקיי קח WD

המפרט שהצגתי לך הוא יתן לך ביצועים כמו שאתה הבאת רק הרבה פחות כסף.

QX6700, Q6600 לא שווים חד משמעית.

אתה תסתדר יופי עם כפול ליבה :)

(הבאתי לך ספק יותר טוב,הבאתי לך כרטיס מסך אותו דבר רק יותר זול,זיכרונות יותר זולים וגם 800MHZ CL4)

פורסם
  • מחבר

ספק יותר טוב? והעניין הוא שאני חושב שגם אם אני אקנה את המחשב בארץ אז אני יביא את הלוח אם ספק כרטיס מסך ומעבד מחו"ל ככה שחיסכון של כמה דולרים לא ממש יעזור לי

פורסם

סליחה,לא ראיתי שזה ספק W850.

אתה מתכנן SLI עם 8800GTX? אם לא אז הספק שהבאתי יהיה מצויין.

אני הצעתי לך הצעה שתחסוך לך כסף ולא שתזרוק סתם כסף ותקבל את אותם ביצועים.

הבנת?

פורסם
  • מחבר

לא אני לא מתכנן sli פשוט אני רוצה ספק שאני לא אצטרך לשדרג בעתיד. תודה על כל התגובות שלך לגבי המעבד תראה עד לפני משהו כמו 3 שבועות התכוונתי לקחת את ה e6600 (בהתחלה e6700) אבל עכשיו מכרתי משהו באיזה משחק רשת שאני משחק ב 200$ ב newegg ההפרש בין e6700 ל 6600 הוא 200$ אז למה לא לקחת יותר טוב אם אפשר

פורסם

כל עוד אתה לא תוסיף עוד כרטיס אין צורך לשדרג את הספק.

ה520W CROSAIR שהבאתי יפסיק למפרט (אמרת שהמפרט יהיה ככה ללא שינוי)

תתחדש ;)

(אם אתה קונה בחו"ל משהו, תגיד לי אני אמליץ לך על זיכרונות אחרים)

פורסם
  • מחבר

כנראה שזכרונות לוח אם מעבד כרטיס מסך ומעבד אני אקנה בחו"ל אבל רציתי לדעת אם יש אחריות בין לאומית לחלקים שאני רוצה אני הבנתי שלמעבד יש כרטיס מסך אני אקח חברה שונה אם לevga אין ולחברה אחרת יש לוח אם האם לasus יש אחריות ביןלאומית?

פורסם

אז תקח את הזיכרונות שהצעת.(הCROSAIR שבNEWEGG עולים כ300$)

(אז השינוי שלי זה היה הכרטיס מסך של Leadek כי זה יותר זול לפחות בארץ ואת הספק Crosair 520W H שהבאתי לך קישור)

פורסם
  • מחבר

אין ל newegg leadtek 8800gtx

http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Category=38&N=2010380048+106791921+4021&Submit=ENE&SubCategory=48

תסתכל בכל מקרה אין ממש הבדל במחירים של הכרטיסים ובספק במחיר של ה 520 בארץ אני קונה את מה שהראתי לך מההתחלה בnewegg אבל מה דעתך על הספק הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817139002

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.