פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים היי,קניתי מחשב חדש ,וקיבלתי אל פסק ישן ששייך לחבר ,השאלה שלי היא אם כדאי לי להשתמש באל פסק?והאם זה הכרחי על מנת למנוע קצרים?או שמה חיבור האל פסק עצמו למחשב עלול לגרום לקצר?האם כל אל פסק מתאים לכל מחשב?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים קודם כלאל פסק עצמו לא יכול לגרום לקצר או נזקאם יש לך כבר אל פסק בוודאי שכדאי להשתמש בו מכמה סיבות הוא גם יתן לך אפשרות לגבות עבודות בהפסקות חמשל קצרות וימנע נפילה של המחשב עם יש הפסקה קלה והסיבה היותר חשובה ימנע שרפת רכיבים במקרב של קפיצות או נפילות מתח שדי נפוצות בארץמצד שני אם יש לך ספק איכותי הוא כבר כולל הגנות שונות שיש גם באל פסק ואז נשאר רק נושא הגיבוי בגדול כל אל פסק מתאים לכל מחשב אבל אתה צריך לראות מה ההספק המקסימלי של המחשב שלך במאמץ ומה ההספק שהאל פסק מספק כי עם המחשב צורך יותר האל פסק לא ממש יעמוד בזה וגם יצפצף כל הזמן על חוסר טעינה וגם שתיצטרך אותו הוא לא יוכל להחזיק את המערכת
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים בגלל זה כדאי לראות את הספק המערכת והספק האל פסק במידה והאל פסק חזק יותר לא תהיה
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אל פסק ממש לא הכרחי, אם לא אכפת לך להחליף מחשב ולאבד את כל מה שיש הדיסק הקשיח. אבל אם אתה רוצה לשמור על המחשב ועל המידע בדיסק, כדאי מאד שיהיה לך אל-פסק.אל פסק ישן יכול להיות מצויין, כי לא הגיל קובע אלא המצב וההספק. כמו כן בתוך מכשיר אל-פסק יש סוללה נטענת שצריך להחליף אחת לשלוש שנים בערך, כי במשך הזמן היא מאבדת יכולת טעינה ואגירת אנרגיה.הספק מכשירי אל-פסק נמדד ביחידות ( VA (VOLT-AMPER ואם תכפיל VA ב- 0.6 תקבל ערך WATT שאפשר לסמוך עליו לצורך אספקת הנדרש למחשב. אתה צריך לדעת כמה WATT המערכת שלך צורכת.בכל מקרה עדיף מכשיר אל-פסק גם ללא גיבוי מספיק מבחינת הספק, מאשר בכלל בלי בגלל הגנות נוספות שמכשיר כזה יכול לתת.
פורסם 2006 בנובמבר 3018 שנים אני הייתי בלי אל-פסק שנים עד שקניתי אחד לפני שנתיים בערך ואני פשוט לא יודע איך הסתדרתי בלי זהפתאום אין מצב שבחורף יש הפסקת חשמל כל שתי שניות ואי אפשר להשתמש במחשב כמעט בגלל זה, וכל פעם אחרי ההפסקת חשמל אתה בפניקה של "מה קרה למחשב"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.