עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם נגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום לכוווולם,

רכשתי לי נגן MP3 חביב -> sandisk sansa M240.

סה"כ מאוד מרוצה, חוץ מבעיה קטנה ומציקה...

קיבלתי את המכשיר, חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה אותו כהרדיסק נייד, הקלטתי שירים ויצאתי לי לנסיעה על האופניים לחבר.

חיברתי אצלו את המכשיר, והמחשב שלו זיהה אותו בתור נגן MP3 ולא הראה את הקבצים שהיו בתוך המכשיר. אמרנו מוזר... העתקתי שירים ממנו אל המכשיר, נסעתי הביתה, חיברתי את המכשיר למחשב שלי, והוא מראה רק את הקבצים שהתעקתי אליו בבית שלי. חיברתי את המכשיר למחשב של אבא שלי, והוא זיהה אותו בתור נגן MP3, כמו אצל חבר שלי , והראה לי את הקבצים שהתעקתי ממנו, ולא את הקבצים שהעתקתי במחשב שלי...

חשוב לציין שהנגן מנגן את כל השירים שהעתיקו אליו...

הכצעקתה? הגיוני? לפי דעתי הבעיה אמורה להיות בשמחשב שלי, אבל מותקן בדיוק אותו ווינדווס בשלושת המחשבים....

אשמח לקבל איזה רעיון מקורי למה יכול להיגרם מצב מוזר שכזה..... :)

תודה תודה, און לוי.

לא ידעתי אם לכתוב את זה פה או בתמיכה טכנית....אז זרמתי עם פה...

פורסם

הייתה לי את הבעיה הזאת גם {אותו נגן} פשוט התקנתי מדיה פלייר 10 ואז חיברתי אותו למחשב וזה עשה לי אם אני רוצה להתקין או משהו כזה וזהו ראיתי את התיקיות עם הירים והכל ...........{הנגן יש לו תמיכה במדיה פליר משהו כזה כנס לאתר של ציקרוסופט ותיראה} אני לא בטוח שזה יעבוד אצלך כי אצל אחי זה גם לא עבד והוא שם מדיה פלייר 10...אז תנסה ותגיד אם זה עובד

:xyxthumbs:

פורסם

הנגן יכול לעבוד גם ב-MSC (כך שרואים אותו ככונן נוסף במחשב) וגם כ-MTP (כך שאפשר להעביר אליו קבצים באמצעות WMP).

בתוך הנגן אפשר לבחור איזה אופציה אתה מעדיף - לחייב אותו לעבוד ב-MSC, או Auto Detect - הוא יבחר איזו שיטה הוא מעדיף (משום מה אי אפשר להכריח אותו לעבוד ב-MTP).

כברירת מחדל, הנגן ב-Auto Detect. כנראה על מחשב אחד הוא החליט שעדיף לו MSC ועל האחר הוא החליט שעדיף MTP...

פורסם
  • מחבר

באמת ראיתי את האופציה הזאת ולא הבנתי מזה.....

אחרי הצהריים ננסה עוד שהנגן יהיה בבית.. :)

תודה רבה !

עריכה: עובד!!

קטע מוזר ביותר, תודה רבה על העזרה..:-))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים