עבור לתוכן

המחשב השתגע !!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2.

התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני.

הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את

היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה.

מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא

עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה.

רעיונות למישהו ?

תודה.

פורסם

לא כל כך הנבתי מה בדיוק עשית. בכל מקרה תנסה לעשות system restore לתאריך הכי קרוב שיש לך לפני שביצעת את השינויים

פורסם

רק קיצורי הדרך מתנהגים ככה, או גם קבצי ההפעלה עצמם (EXE) ?

נשמע כאילו האימיול החדש שלך הביא איתו "חברים" למחשב שלך, הייתי מנסה לבדוק וירוסים בכל מקרה

בנוסף, ב power toy של מיקרוסופט, "tweakui" קיימות קצת אפשרויות של parnoia אולי אחת מהן תעזור

(יש שם rebuild icons אבל אני לא חושב שזה יעזור, מכיוון שזה אמור רק לשחזר תצוגת אייקונים, ולא אופן פעולה)

אם כלום לא עוזר, אולי repair מדיסק ההתקנה של מערכת ההפעלה יעזור.

בכל מקרה, אם אתה יכול, נסה לסרוק וירוסים, אם אי אפשר ממערכת ההפעלה עצמה, אולי יש אפשרות להכין RESCUE CD מאנטי וירוס של חבר

פורסם

קודם כל האי-מיול החדש לא הביא וירוסים.. זה נהיה רק אחרי שעשיתי את השטות של השינוי יעד של הקיצור דרך

דבר שני לא רק קיצורי דרך מפעילים אותו, אלא כל קובץ EXE במחשב

דבר שלישי, אני לא יכול להפעיל system restore ולא add/remove programs ולא את תוכנה ההסרה של התוכנה כי כולם קבצי EXE.

ולא משנה מאיפה אני פותח אותם, דרך התיקיות או דרך run, זה פותח את האי-מיול במקום.

חבר שלי הציע לי להוריד windows xp default file association... שזה קובץ reg שאמור לתקן את הבעיה ברג'יסטרי..

זה לא הצליח..

מבקש עצה/דעה אחרונה לפני פירמוט :nixweiss::kopfpatsch: ??? :s07:

פורסם

כנס ל SAFE MODE ותמחק את האימיול.

פורסם

אבל האם זה יפטור את הבעיה?

אולי זה פשוט יפתח את המיול אבל בגלל שהוא לא מותקן אז זה ירשום שזה לא מוצא את הקובץ...?

פורסם

למה שלא תנסה?

אין לך מה להפסיד.

או שתיכנס ל SAFE MODE ותעשה SYSTEM RESTORE.

פורסם

מה עם כותרת נורמלית לדיון? ערוך או שהוא יינעל.

פורסם

גם בsafe mode הקבצי exe פותחים את המיול

אבל חבר שלי תחמן איכשהוא לפתוח את הcmd (ע"י יצירת קובץ של צייר ושינוי הסיומת, ועריכתו בnotepad)

בכל מקרה הצלחנו להעלות ככה את הסיסטם ריסטור ולשחזר את השטות שעשיתי

בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור

:yelclap::hi::jump::lol: ;D :xyxthumbs:

פורסם

גם בsafe mode הקבצי exe פותחים את המיול

אבל חבר שלי תחמן איכשהוא לפתוח את הcmd (ע"י יצירת קובץ של צייר ושינוי הסיומת, ועריכתו בnotepad)

בכל מקרה הצלחנו להעלות ככה את הסיסטם ריסטור ולשחזר את השטות שעשיתי

בכל מקרה תודה לכל מי שניסה לעזור

:yelclap::hi::jump::lol: ;D :xyxthumbs:

שאלה:

איך הצלחתם לפתוח את הצייר?

פורסם

משום מה דרך הcmd הוא הצליח לפתוח קבצי exe...

:s05: :nixweiss:

פורסם

משום מה דרך הcmd הוא הצליח לפתוח קבצי exe...

:s05: :nixweiss:

אם אתה אומר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים