פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים שלום אם יש לי 2 דפדפנים ואני משתמש בשנייהם אף אחד לא מוגדר ברירת מחדלהאם פעולה מסוימת שאני עושה על דפדפן אחד תשפיע גם על השני? והאם אין בעייה שיש לי כמה דפדפנים? תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים תלוי איזה דפדנים, והאם הם מבוססים על אותו מנוע.ואין דבר כזה ששום דפדפן אינו ברירת מחדל. אין שום בעיה עם הרבה דפדנים.
פורסם 2006 בנובמבר 2919 שנים אין בעיה עם 2 דפדפנים ויותר, לרוב אף אחד לא משפיע על השני בהגדרות וכו'.. ואגב, כמו שההוא אמר - חייב להיות לך דפדפן אחד שמוגדר כברירת מחדל, לא שזה משנה משהו..
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר יש לי גם ff וגם ie אבל אף אחד מהם לא מוגדר כברירת מחדל או שכן? אני לא ממש יודעאני משתמש בשנייהם הבעיה היא עם ה encoding ברגע ששיניתי את ההגדרות בפיירפוקסהשינויים תפסו גם על על ה ie מכאן נובעת השאלה שלי.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים תעשה start > run > http://www.google.comותראה איזה דפדפן נפתח לך. זה ברירת המחדל.ושינויים בפיירפוקס לא אמורים להשפיע על שינויים ב-ie.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים אולי השינוי התבצע בתוך IE TAB בפיירפוקס ? אם כך יש סיכוי שזה מה שגרם לשינוי ב IE.
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים מחבר לפי מיטב זיכרוני גם לפניי שהתקנתי את ה ie tab השינויים התרחשו בשניהם.האם חשוב שיהיה לי מוגדר דפדפן כברירת מחדל?
פורסם 2006 בנובמבר 3019 שנים רצוי אחד שיהיה ברירת מחדלאין צורך ב-2 דפדפנים דומים גם ככהסביר מאוד להניח ששני הדפדפנים מתבססים על ההגדרות שבאפשרויות אינטרנט שבלוח בקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.