עבור לתוכן

X800GTO של PALIT ב537 שקל

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את הכרטיס הנ"ל, מתוצרת Plait, בחנות skypc. הבעיה שהמחיר "טוב מדי". עד כדי כך טוב שאני חושד שמדובר באיזשהו חתול בשק..לא ברור לי איך כרטיס כזה יכול להיות כל כך זול, למרות שאני יודע שמדובר בחברה יותר זולה מהשאר. למישהו יש נסיון עם הכרטיס הזה או החנות הזאת? מה אתם ממליצים לי? העניין הוא שאני מאד מוגבל בגלל שיש לי AGP.

קישור לכרטיס:

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579

פורסם

נתחיל בזה שתשנה את הכותרת

הכרטיס הוא לPCI-E לפי הקישור,תתקשר אליהם ותברר אם אכן הכרטיס הנ"ל עדיין במלאי

פורסם

שים לב - לא תומך ב-S3.0 ולכן לא יכול להריץ חלק מהמשחקים החדשים כמו splinter Cell double agent למשל

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני לא מבין מה לעזאזל לא בסדר בכותרת. למה סתם לחפש סיבה לתת הערות מיותרות. זה חוזר פעם אחרי פעם בפורומים האלה. אפשר לחשוב!

לענייניו: מה זה S3.0? ואיזה כרטיס אחר היית ממליץ?

פורסם

במחירים האלה? 1650PRO או 7600GT - שניהם בסביבות 700+ ש"ח

פורסם

זה תלוי

אתה מעדיף כרטיס חזק יותר שלא תומך ב SM3

או אחד חלש יותר שכן תומך?

אני העדפתי אחד חזק יותר שלא תומך וקחתי את ה X800GTO

עד עכשיו אני מבסוט

לפי מה שאני יודע הוא עולה 680 שקל ל AGP

ואם אתה בכל זאת רוצה כרטיס יותר חלש שכן תומך ב SM3 קח את ה 7600GS.

פורסם
  • מחבר

מה זה sm3? חוץ מזה, עד כמה 7600GS, שכן תומך ב3.0, חזק יותר מ9600 פרו שיש לי כרגע?

פורסם

קודם כל אני לא מבין מה לעזאזל לא בסדר בכותרת.

אסביר לך שתבין,לא צינת בכותרת לאיזה אפיק הכרטיס (AGP?\PCI-E?) לא צינת בגוף ההודעה את התקציב המקסימלי שאתה רוצה לקנות כרטיס,וגם לא צינת את מפרט המערכת שלך שיעזור יותר לבחור כרטיס מתאים למערכת שלך בכדי שתוכל להוציא אתהמקסימום ממנה ,לא ממזמן בחור עם תקציב של 1000ש"ח לכרטיס מסך ביקש מאתנו כרטיס לAGP ולא ציין את סוג המערכת שלו,הציעו לו 7600GT עד שבדקתי לעומק התברר שלבחור יש בכלל מערכת חלשה מאוד ולא היה שווה לו לקנות בכלל כרטיס חזק,בגלל זה אני מעיר בכול דיון ודיון על החשיבות שיש למפרט בקנית כרטיס חדש

עכשיו אתה מבין?

מה זה sm3?

חיפוש קצרצר היה מניב לך את התוצאה הזאת

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164388.0

עד כמה 7600GS, שכן תומך ב3.0, חזק יותר מ9600 פרו שיש לי כרגע?

בהרבה

פורסם
  • מחבר

אוקי המערכת שלי היא כזאת:

amd64 3000

1gb ram

ברור שניתן לשים על זה כרטיס מסך טוב ולנצל אותו. הבעיה היא שיש לי AGP ולכן המבחר מאד מוגבל. הבנתי שהx800gto חזק יותר מ7600gs, אבל האחרון תומך בshader 3. אני נוטה לחשוב שעדיף לי לקנות את ה7600GS כי אני לא רוצה למצוא את עצמי תקוע עם משהו מיושן.

כמה זה "בהרבה" יותר חזק מ9600פרו? האם יהיה לי שיפור של לפחות 50 אחוז בפריים רייט אם אקנה 7600GS? הבנתי שהכרטיס הזה הוא רק 128 ביט בmemory interface...לכן לא נשמע לי יותר מדי חזק.

מה אתם אומרים?

פורסם

יהיה לך שיפור הרבה יותר מ50%

פורסם
  • מחבר

אז לפני שאני קונה את ה 7600gs , יש לך אולי הצעות אחרות לagp?

פורסם

יהיה לך שיפור הרבה יותר מ50%

לי היה 9800PRO שנהניתי ממנו עד הסוף המר (הוא נשרף כי הקירור שלו מעאפן) על מערכת כמעט זהה לשלו.

קניתי במקום 7600GT שזה אחלה כרטיס והכל, אבל השיפור הבאמת משמעותי בולט ב3dmark ולא במשחקים בתאכלס.

יש שיפור רציני, אבל בוא לא נגזים ונגיד שזה "הרבה יותר מ50%".

נכון, 9600פרו יותר חלש ממה שהיה לי וההבדל יהיה יותר בולט, אבל עדיין בוא לא ניסחף... ה7600GS לא כזה שוס.

פורסם
  • מחבר

ראיתי עכשיו ש7600GT עולה רק 200 שקל יותר מGS, אבל הנתונים שלו טובים בהרבה. הנה השוואה:

של GS:

400 MHz Core frequency

128-bit memory interface

12.8 GB/s memory bandwidth

3.2 billion pixel/s fill rate

500 million vertice/s

של GT:

560 MHz core frequency

128-bit memory interface

22.4 GB/s memory bandwidth

6.72 Billion pixel/s fill rate

700 Million vertice/s

אם לשפוט על פי נתונים אלה אז נראה לי שממש כדאי לקנות את GT ב900 שקל. מה דעתכם?

פורסם

אם התקציב מאפשר אז כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים