פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים רושם את השם שלו בגוגל ונותן קליק על התוצאה הראשונה ? טיפה מחשבה לא הרגה אף אחדבאמת אין על flashget גם לדעתי, ניסיתי את DAP בעבר הרחוק וממש לא אהבתי אותוו-כן, freeware זה חינמי, ללא פרסומות, בלי toolbars וכו' לכל דבר אחר יש שם שאיננו freeware
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אני מאוד אוהב את IDM - Internet Download Manager לא חינמי אבל תוכנה מצויינת.
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר תתקין את התוסף flashgot, הוא מאפשר עבודה עם מנהלי הורדות חיצוניים ב-FF.הורדתי , פועל ,עכשיו אני ממש מרוצה , תודה אחי!
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אגב FLASHGET, אתמול יצאה גרסה חדשה. (1.8beta1)שיפרו כל מיני דברים וגם עיצוב הממשק שופר והוא הרבה יותר נעים.http://www.flashget.com/index_en.htm
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אתה משתמש ב DAP 8 ?אם כן , אז לא יכול להיות.כשלוחצים על משהו להורדה בדף אינטרנט הדף מתחלף לדף עם סמל של DAP וכתוב שם שהפייל התווסף לרשימת ההורדה.תבדוק את ההגדרות
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים מחבר אגב FLASHGET, אתמול יצאה גרסה חדשה. (1.8beta1) שיפרו כל מיני דברים וגם עיצוב הממשק שופר והוא הרבה יותר נעים. http://www.flashget.com/index_en.htm תודה
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אני עד היום עם גרסה 1.50בגלל שזה מעוד מתי שזה היה עולה כסף אז יש את ההודעת פתיחה, פשוט אם אני לא רוצה להוריד את אותו קובץ לשם כי הוא קטן וכו', אני פשוט לוחץ על יציאהאבל אם זה חינמי אז אין את היציאה ואז זה פותח לי את התוכנה לגמרי וזה מציק
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים רושם את השם שלו בגוגל ונותן קליק על התוצאה הראשונה ? טיפה מחשבה לא הרגה אף אחדבאמת אין על flashget גם לדעתי, ניסיתי את DAP בעבר הרחוק וממש לא אהבתי אותוו-כן, freeware זה חינמי, ללא פרסומות, בלי toolbars וכו' לכל דבר אחר יש שם שאיננו freeware קוראים לזה Shareware
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים לא דיברתי על משהו ספציפי אחדאני יודע שיש sharewareאבל יש גם mailware וגם ad-ware (לא להתבלבל עם התוכנה) ויש אפילו smileware בקיצור, לא דיברתי רק על shareware
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים ומה שהיה אפשר לבחור בפלאשגט היה adwareהיו שתי בחירותadware שזה עם ספייוואר אבל בלי ההודעהוshareware שזה בלי ספייוואר אבל עם ההודעהאני משתמש בshareware
פורסם 2006 בנובמבר 2119 שנים אז תשדרג לגרסה החדשה של flashget...זה freeware, הממשק נעים והיא גם טובה יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.