פורסם 2006 בנובמבר 419 שנים איך אני עושה את זה דרך NEW MESSAGE ב OUTLOOK EXPRESS ?יש לי ":TO" שפה זה למי אני שולח (כתובת אי מייל) יש לי נושא ויש לי את תוכן ההודעה אני צריך לשלוח את אותו תוכן הודעה ואותו נושא רק לכמה אי מיילים שונים (כתובות שונות) איך אני עושה את זה ?תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 519 שנים רושם את הכתובות ב TO כשהן מופרדות בפסיק, או בנקודה פסיק, ונראה לי אפילו שסתם רווח גם עובד פה, ושולח..אם כל הכתובות בספר כתובות שלך כבר, פשוט תלחץ על TO ותבחר את כולן ותשלח.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר תה מתכוון מהכתובת אי מילל הראשונה אחריה רווח ואז פסיק ואז רווח ואז עוד כתובות וכך הלאה ? או שפשוט רווח אחד מספיק אמרת ? מישהו יכול לאמת לפני שאני שולח ?
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים כמה הערות:1. אם אתה שולח הודעה ליותר מבנאדם אחד תרשום את הכתובות השונות ב-CC ככה ההודעה תשלח לכל מי שרשמת אבל הכתובות ישארו חסויות אחת לשני - קח בחשבון שלא כולם רוצים שכתובת הדוא"ל שלהם תתנוסס ע"ג אימייל בתפוצה רחבה.2. אני יודע שספקיות האינטרנט השונות חוסמות הודעות בתפוצה רחבה ע"מ למנוע ספאם (ולהרוויח עוד כסף ע"י הנפקת רישיונות המאפשרים לפתוח את החסימה הנ"ל), תנסה לשלוח, אם זה לא נשלח אז תתקשר למוקד התמיכה של הספק שלך ותברר מה הגבול שאחריו הם חוסמים את ההודעה.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים זה BCC ולא CC אם כבר , ואם אתה לא רואה את שדה ה BCC באווטלוק אקספרס בתוך ההודעהאז תלחץ על תפריט VIEW (בתוך ההודעה) ותבחר ב ALL HEADERS.עכשיו יש גם BCC.והדבר השני נכון, יש הגבלה על כמות נמענים במכה, לרוב זה ערך 50-60, תבקש שתומך יבדוק לך כמה זה בדיוקאו אפילו שישלח לך מסמך (והוא יכול, גם אם הוא לא יודע איך, שיברר עם נציגים בכירים יותר)מסמך שמתאר את כל הגבלות שליחת הדואר בספקית הזאת.בקשר למה שאמרתזה או רווח בודד בין המייליםאו פסיק ואז רווח או נקודה פסיקזה לא כ"כ קשה, נסה לשלוח קודם לעצמך לכמה מיילים שונים ותראה שזה עובדאם אתה רוצה להיות בטוח ב 100% תשתמש בנקודה פסיק ורוח אחרי כל מיילככהa@b.com; b@c.com; c@d.comככה אני תמיד שולח.
פורסם 2006 בנובמבר 619 שנים מחבר תודה על העזרה ב OUTLOOK אחרי שמאפשרים את אופציית ה BCC באמת זה פשוט ..... ככה עשיתי והצליח : אימייל פסיק אימייל פסיק אימייל פסיק (בלי רווח) - עובד ניסיתי ל5 כתובות אימייל משום מה לאימייל של WALLA לא הגיע ....יכול להיות ששולחים הרבה , אחד או כמה לא יצליח לעבור ? :
פורסם 2006 בנובמבר 719 שנים לא ממש.זה היה קורה באותה מידה אם היית שולח רק לכתובת של Walla.סביר להניח שיש להם בעיות בשרת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.