עבור לתוכן

מה נסגר עם המצעד?!

Featured Replies

פורסם

אדם, שאחרי כל השרשור הזה, עדיין חושב שהמצעד הוא חבורת פרחחי מין סוטים שהולכים לערוך משגלים המוניים בלב "עיר הקודש", ועוד עושים אותו כ"דווקא" לדתיים ושאר הציבור שמתעב אותם - צר לי מאוד עליו ועל כושר ההבנה הלקוי שלו.

המצעד יערך כחוק, ונקווה שאף חולה-נפש לא יגיע ויגרום חבלה לבני-אדם החיים חושבים ומתנהגים בשונה לו.

• תגובות 275
  • צפיות 22.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אפשר לדעת למי אתה מתכוון,? פשוט לא מצאתי בדפים האחרונים מישהו שדיבר על משגלים המוניים או חוטיני או משהו כזה...

פורסם

אתה היית רוצה שהומואים ולסביות ידפקו אחד את השני מתחת לחלון שלך?

אישית אני לא מתלהב מזה :nono:

אם ההומואים רוצים הכרה וחוסר עוינות' date=' שלא יעשו את האורגיה שלהם במקום שהם הכי פחות רצויים בו.

[/quote']

מה זאת אומרת איפה יש פה כפיה? הם באים ומזדיינים לי באמצע הרחוב מול העיניים !

והחוטיני:

אני לא פנאט,וגם לא דתי.אבל גבר בחוטיני עם 5 ק''ג איפור זה דוחה ושונה בהרבה מהלבוש שהחרדים לובשים,לא?

פורסם

לכל מי שלא מבין למה המצעד נערך "דווקא" בירושלים.

לפני כמה חודשים התכתבתי בצ'אט עם בחור חרדי נחמד בן 26 שגר בירושליים.

הוא סיפר לי על משיכתו העזה לגברים ועל הסירוב שלו לקבל את זה.

הוא פירט לי את הסיבות שהוא שמע ל-כמה זה לא טיבעי,וכמה זה חסר-תועלת ובהמי להיות הומו.

הוא היה ממש נסער. כי מצד אחד המשיכה שלו לגברים אינה מוטלת בספק ומצד שני, לפי מה שהוא מכיר ויודע, הוא סוטה מלוכלך שצריך לאשפזו.

הוא אמר לי שהוא רוצה לחתוך לעצמו את הזין. שהוא מעדיף לא לזיין בכלל מאשר לזיין גברים. זה הלחיץ אותי.

ניסיתי להסביר לו שיש לו אפשרות לבחור, שאם הסביבה שלו לא מקבלת אותו הוא יכול לעזוב, ולמצוא מקום עם אנשים כמוהו.

שיהיה לו עם מי לדבר. בלי לפחד שאם הוא יגלה מה הוא אוהב -יגרשו אותו

דיברתי איתו עוד קצת ואז האינטרנט קרס(תודה ל"הוט"). כשהתחברתי שוב, לא מצאתי אותו. אני עדיין מחפש לפעמים. אני מקווה שהוא לא פגע בעצמו.

בשביל אנשים כאלה נועד המצעד. לא בשביל ההומואים המוצהרים שכבר חיים עם עצמם בשלום. אלא בשביל אלה שתקועים חזק בארון וזקוקים נואשות

לאישור שהם לא דפוקים וסוטים. שמה שהם מרגישים זה נורמלי,שיש עוד אנשים כמוהם. והם לא חייבים להמשיך לחיות בשקר.

ולכל מי שתוהה למה לסטרייטים אין את הצורך לצעוד ברחובות ולנשק בחורות. התשובה היא כי לסטרייטים זה מובן מאליו. אף סטרייט לא שואל את עצמו אם המשיכה שלו לנשים היא נורמלית ומה אנשים יגידו אם הם ידעו שיש לו חברה. ואם יש בכלל טעם בחיים עם נשים.

כשכל ההומואים לא ייצטרכו לשאול את עצמם איך אני מספר להורים שלי בלי לחשוש מנידוי לא יהיה עוד צורך במצעד.

פורסם

עדיין מפספס את הנקודה...

המצעד הזה מעורר תגובה הפוכה אצל החרדים, ואם אותו בחור יחליט לצאת מהארון פשוט ירצחו אותו. לא ינדו או יחרימו- פשוט ירצחו!

כשמתעסקים עם חברה פנאטית כמו החרדים אסור לעשות את זה עם רעש וצילצולים. זה כמו שתגיד לילד קטן "אסור"... הוא הרי יעשה לך דווקא ויוציא לך את הנשמה על ה"אסור" הזה גם גם מקודם הוא לא ממש רצה את מה שהוא ביקש.

אם היו באים בשקט ותולים פלאיירים או משהו כזה, המטרה הייתה מושגת הרבה יותר ביעילות. זה שבאים בכוח ונכנסים להם לווריד רק מראה עוד יותר את ה"בהמיות" שמפניה הזהירו את הבחור.

פורסם

בסך הכל עושים מצעד עם כמה דגלים צבעוניים מה כל כך לעשות דווקא להראות שיש הומואים בי-ם זה לעשות דווקא?

עובדתית יש הרבה מאוד הומואים שגרים בי-ם ולא יכולים לחיות חיים נורמאליים בגלל דעות קדומות הרעיון של המצעד זה להראות שהם קיימים

פורסם

להראות שהם קיימים אפשר גם ע"י חלוקת הזמנות למצעד בת"א, פירסום נתונים, מרכז הסברה, חלוקת פלאיירים ברחוב ועוד 1001 דרכים מבלי להיכנס לווריד של חברה פנאטית ורק לעשות אותם עוד יותר אנטי...

תגובה יפה שמצאתי בYNET...

214. על יחסי המין של החרדים אנחנו משלמים -

על אלה של ההומואים - לא!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3322552,00.html

פורסם

אתה לא מבין שבחינתם לא משנה מה תעשה אתה נכנס להם לוריד?

י-ם זאת לא עיר חרדית ולפחות יש מישהו שנלחם על העיר הזאת שאני אוהב

פורסם

עדיין מפספס את הנקודה...

המצעד הזה מעורר תגובה הפוכה אצל החרדים, ואם אותו בחור יחליט לצאת מהארון פשוט ירצחו אותו. לא ינדו או יחרימו- פשוט ירצחו!

כשמתעסקים עם חברה פנאטית כמו החרדים אסור לעשות את זה עם רעש וצילצולים. זה כמו שתגיד לילד קטן "אסור"... הוא הרי יעשה לך דווקא ויוציא לך את הנשמה על ה"אסור" הזה גם גם מקודם הוא לא ממש רצה את מה שהוא ביקש.

אם היו באים בשקט ותולים פלאיירים או משהו כזה, המטרה הייתה מושגת הרבה יותר ביעילות. זה שבאים בכוח ונכנסים להם לווריד רק מראה עוד יותר את ה"בהמיות" שמפניה הזהירו את הבחור.

זאת בדיוק הבעיה. אסור שמצב כזה יתקיים. ולשלוח הזמנות למצעד בת"א זה לא אותו הדבר. יש כאן אמירה.

אדם יכול לבחור להיות הומוסקסואל מבלי לחשוש לחייו. וזה צריך להיות ברור גם לחרדים.

פורסם

עדיין, הייה אפשר לתת למצעד הזה שם אחר אם ידעו שזה מה שהולך להיות... נגיד "מצעד שלום" או משהו כזה... או לפרסם את המצעד לא לפני חודשיים ובהקף כזה אלא שבוע- שבועיים לפני... גם לילד קטן אפשר לסרב בלי להגיד "לא" ;)

וחרדי לא יכול להיות הומו בחברה שלו, כי זה עומד בניגוד מוחלט לכול המהות של החברה הזו. האמירה ש"אדם יכול לבחור להיות הומוסקסואל מבלי לחשוש לחייו" לא תקפה לחברה החרדית. בירושלים האמירה הזו תתקל בקיר אטום. לעומת זאת, לאדם יש זכות לעזוב חברה כזו ואז להיות מה שהוא רוצה, אבל לפי דעתי, מצעד בירושליים לא ישיג את המטרה הזו...

פורסם
  • מחבר

אפרופו, היה איזה מישהו לא מזמן בירושלים, לפני כמה חודשים, שבאמת חתך לעצמו את הזין. :-\

פורסם

אפרופו, היה איזה מישהו לא מזמן בירושלים, לפני כמה חודשים, שבאמת חתך לעצמו את הזין. :-\

באמת?? :-[ לא קראתי על זה באף מקום.

איזה דיכאון...

IG : זה לא קל (בלשון המעטה) לבחור חרדי לקום ולעזוב את המשפחה ולעבור לת"א. הרי המשפחה שלו לא תעזור לו בזה...

אבל יכול להיות שאם יהיה מצעד בירושליים, אולי הוא יציץ בו(מהגג, בהחבא) ויראה אנשים כמוהו - אבל שמחים ומאושרים.

ואולי יתן לו תמריץ לעזוב את הבית ולמרות הקושי להתחיל לחיות

פורסם

אני מודע לזה, אבל באותו זמן שהוא יראה את החברה המאושרים ברחוב הוא ישמע את המשפחה שלו מגנה (בלשון המעטה) את המצעד וזה יכול גם להרתיע אותו :nixweiss:

בגלל זה אני אומר שעדיף שהיו עושים את זה בשקט, בצורה מסודרת ומפורטת (כולל העזרה שאותו בחור יכול לקבל אם הוא יבחר לעזוב) ומגיעים לתוצאות טובות יותר

פורסם

הוא שומע את המשפחה שלו מגנה את המצעד בכל מקרה.

ולמה אתה מתכוון ב"צורה מסודרת ומפורטת"? המצעד לא יעבור בשכונות חרדיות ויהיה מאופק יותר מהמצעד בת"א.

(למרות שאני בטוח שיהיו כמה פרוות וורודות)

פורסם

דוכני הסברה, פלאיירים... דברים כאלה... שמסבירים שהם לא לבד, שלעזוב זה לא יהייה סוף החיים שלהם... דברים כאלה..

ואם לא הייה מצעד- לא הייה מה לגנות... לפחות לא בצורה כל כך בוטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים