עבור לתוכן

המלצה על אל פסק [on line] בלבד. עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

לפי המפרט שיש לי כרגע+מדפסת+ סורק+מודם+נתב+רמקולי אלטק לנסינג+ כרטיס מסך עתידי dx10 שאין לי מושג כמה הוא יצרוך.

העדפה לאדוויס

האם התקציב יספיק לי :nixweiss:

תודה מראש.

פורסם

אל פסק online למחשב ביתי זה קצת מיותר, לא? תוכל לקנות אל פסק line interactive שיספיק לצרכיך בפחות.

במחשבה שניה, למה לחבר מדפסת, סורק ורמקולים לאל פסק? אתה ממש חייב שלא לאבד את ההדפסה הסופר-קריטית שבדיוק שלחת ברגע שהחשמל הפסיק? לציוד לא קריטי מספיקה הגנה מפני קפיצות מתח (שגם מסופקת ע"י רוב מכשירי האל פסק).

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהאון ליין הכי אמין, לא כך? ומדוע הוא מיותר?

תודה מראש

פורסם

online מספק לך מתח מהסוללה כל הזמן כשהסוללה נטענת מהרשת. line interactive נותן לך מתח ישירות מהרשת ופונה לסוללה רק כשהוא מאתר נפילת מתח. המעבר ממתח רשת לסוללה לוקח כמה מילי שניות, מה שלא קיים באל פסק online.

מניסיון עם כמה שנים של אל פסק line interactive, אין שום בעיה איתו בשימוש ביתי כיוון שכל התקן שתחבר אליו יכול לספוג נפילת מתח קצרה שכזו (אלא אם יש לך ספק גנרי, ואז הבעיה שלך חמורה יותר מצורך באל פסק). חבל להשקיע עוד באל פסק online יקר.

פורסם

למכשיר אל-פסק מחברים מה שחיוני שלא יפול בזמן הפסקת חשמל.

לרוב השימושים מדפסת אינה חיונית, גם לא הסורק.

ההבדל בין Line Interactive לבין On Line חשוב למיכשור רגיש שמחייב יציבות מירבית במתח ובתדר וגם גל סינוס טהור.

מחשב PC וגם מיכשור אחר קצת יותר רגיש יכולים להסתדר מצוין עם גל מרובע וסטיות מתח 3-5 אחוז.

ההבדל במחיר משמעותי מאד, גם ההבדל באחזקה כי את הסוללה יש להחליף כל שנה או שנה וחצי במכשיר On Line לעומת יותר מכפול הזמן במכשיר הזול יותר.

בדוק מכשיר מסדרת PARTNER של ADVICE עם שקעים שיש בהם בנוסף לשקעים עם גיבוי להפסקת חשמל, גם שקעים להגנת יציבות מתח בעבודה שוטפת אבל בלי גיבוי של סוללה להפסקת חשמל.

את המכשיר הזה הזן דרך שקע חשמלי המצוייד ב"פיוז" מיוחד למקרי קפיצות מתח חריגות, ניתן לקנות ברוב החנויות.

בשבילך צירפתי קובץ בענין.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים