פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים חבר שלי הוריד כבר תמשחק...(יש לו קשרים המנייאק הזה) ימחר אני קופץ אליו צורב תמשחק...
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים באקצור חברה אני מת ליראות את המשחק אבל כול השרתים מלאים אין לי מאיפה להוריד תארגנו ללי משו...!(את הדמו)
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים המלא ? מן הסתם......(הוא מהאנשים שיש להם אימיול פרוץ שמוריד על 500 ....רק אלוהים יודע מאיפה הוא משיג תדברים האלה...)
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים הוא לא הוריד כי עוד לא יצא...למה אני לא מצליח להוריד מהשרת הישראלי, זה כל הזמן עושה לי ריפרש שאני כותב לא כן להוריד מהאתר הזה את הקובץ ואז אחרי זה כותב שהוא מלא..
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים הוריד אחי.....1000% גם את הפרו הוא הוריד לפני 4 ימים ושיחקתי בו(משחק זוועה אגב..)יש לו קשרים עם אתרים מחו"ל....אבל בואו לא נסתה מהנושא.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים חיכיתי לזה )) סוף סוף ! למישהו יש עוד שרתים חוץ מהשרת של GH? נורמאליים כמובן..
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים למה עוד שרתים?? תוריד מהישראלי(פעם או פעמיים וזה יעבוד...) מוריד לי על 320 יצב.....סיימתי להוריד עכשיו אני מתקין....חצי של 670 מגה..
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מחבר אני לא מאמין =\ נתקע לי הFLashget הזבל הזה על 94 אחוז ואי אפשר להוריד צריך להוריד מהתחלה... אמו שרמוטה.
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים מן הסתם......(הוא מהאנשים שיש להם אימיול פרוץ שמוריד על 500 ....רק אלוהים יודע מאיפה הוא משיג תדברים האלה...) תפסיק לקשקש שטויות www.nforce.nl כל עוד זה לא מופיע פה,זה לא יצא נקודה. [האתר הנ"ל מראה עידכונים על כל הקבצים הלא חוקיים שיצאו לאינטרנט] השיחרור האחרון שכלל את השם NFS היה: Need For Speed Most Wanted © EA Games *NORMAL TO BLACK EDITION PATCH*
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים חרא דמו. באמת שזה לא כיף. וגם לא נראה טוב.[יש לי מחשב טוב אז זה לא זה].בזבוז זמן, אני מקווה שהמלא יהיה יותר טוב...
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים לא צריך לינק בסוף.. מוריד על 250 קבוע מהשרת הישראלי אני מרוצה.. כבר חשבתי אני לא אספיק לתפוס הורדה בזמן
פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים חרא דמו. באמת שזה לא כיף. וגם לא נראה טוב.[יש לי מחשב טוב אז זה לא זה].בזבוז זמן, אני מקווה שהמלא יהיה יותר טוב...כרגיל,הזהרתי מראש שכל הדמואים של NFS הם חרא[גם UG היה דמו חרא,גם UG2 וגם MW]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.