פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים Zה פשוט לא יאמן איך אנשים מצליחים למצוא משהו יפה בערמת החרא הזאתי ש EA קוראת לה משחק. זה ממש כמו הנוסחא של MTV. הרבה פוזה כוסיות וסרטונים יפים עם "עלילה" עלק, והמשחק עצמו ריק מתוכן לגמרי. חח הכי מצחיק זה המשחק המוגזם של צוות השחקנים במשחק .
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים הקטע של עיצוב האוטו ממש ממש מוצלח.די הופתעתי שמשחק רץ לי באופן חלק (לא מדדתי FPS, לא היה לי כוח) לא הייתה תקיעה אחת ב1024*768@mediumבמיוחד אחרי שMW בקושי רץ לי ה600*800.זה הולך להיות משחק נחמד (במיוחד עם הדריפטים) כדי להעביר את הזמן, בדיוק מה שאני צריך...
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים זה המשחק הכי זוועתי ששיחקתי יוו זה כל כך גרוע המכוניות נראות כמו לגו ששמו עליהם לכה והניחו לידם שמש לא ראיתי בחיים מכוניות ריבועית כזאת וזוהרתהשליטה חרא ממש כמו של מכוניות ראלי ו4 על 4EA ממש פישלו הפעםדרך אגב ELCTRONIC ARTSELCTRONIC נכוןARTS ממש ממש לא..הם פשוט הפכו להיות מסחרה ענקית של משחקים..
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים כל פעם ש-EA מוציאה דמו תמיד צריך להיות בעיה עם הדמו, אני מפעיל את המשחק ואז הוא עושה לי הפעלה מחדש! :-\
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים מחבר Zה פשוט לא יאמן איך אנשים מצליחים למצוא משהו יפה בערמת החרא הזאתי ש EA קוראת לה משחק. זה ממש כמו הנוסחא של MTV. הרבה פוזה כוסיות וסרטונים יפים עם "עלילה" עלק, והמשחק עצמו ריק מתוכן לגמרי. חח הכי מצחיק זה המשחק המוגזם של צוות השחקנים במשחק . ינעל העולם, איפה אתה רואה "עלילה" זה כולה דמו =\ אנשים תירגעו, אתם מתחילים לכתוב פה ביקורות כאילו אתם מנהלים את gamespot זה כולה דמו =\ ורואים שגרפיקה תהיה אחרת במלא כי הטקסטורות של המכוניות פה לא גמורות =\ אם תסתכלו טוב תראו שרוב המכוניות פה עם טקסטורות חצי גמורות. רק דמו של משחק, מה אתם נכנסים לסרטים חח..
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים איפה אפשר להוריד את המשחק? כל השרתים עמוסים לגמרי, אי אפשר להכנס להורדה אפילו.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים Tamiros,חברה לא אמורה להוציא דמו חרא,הרי בכל זאת בסוף אנשים הולכים קונים לפי זה.או לפי ביקורות,אבל בד"כ דמו.חחחח וטקסטורות לא גמורות איזה מצחיק אתה עוד כמה ימים יוצא המשחק אז הטקסטורות שלו לא יהיו גמורות?חחחחח
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים Tamiros,חברה לא אמורה להוציא דמו חרא,הרי בכל זאת בסוף אנשים הולכים קונים לפי זה.או לפי ביקורות,אבל בד"כ דמו.חחחח וטקסטורות לא גמורות איזה מצחיק אתה עוד כמה ימים יוצא המשחק אז הטקסטורות שלו לא יהיו גמורות?חחחחחכנראה שהדמו הוא לא גרסה עדכנית של המשחק ...
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים איפה אפשר להוריד את המשחק? כל השרתים עמוסים לגמרי, אי אפשר להכנס להורדה אפילו. אני התייאשתי מכל השרתים הציבוריים ומכל הניתוקים שלהם, אז הורדתי מTL.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אוקי עכשיו סיימתי את הדמו(לקח לי איזה 15 דקות (שב15 דגות האלה שיפרתי את המכונית....)) מההתחלה כשראיתי את התמונות +סירטונים הייתי בטוח שזה משחק ממש ממש מש קקה אבל היום (כשיחקתי) גליתי שהוא רק קצת קקה זה לא בגלל שהגרפיקה ממש ממש גרוע! [יחסית אין שיפור בכלל ] המשחק עצמו אהבתי! שליטה מאוד מאוד קלה! הקטע של השיפור מכנוית ממש מעולה! (אבל יש שם קטע מזה דפוק! שאתה יכל לשים גללגלים באורך 2 מטר) (למי שלא מבין אז אני לא אהבתי את המשחק פשוט חשבתי בהתחלה שרק לחשוב לשים את הזבל הזה על המחשב, אבל כשיחקתי הבנתי שזה לא יותר מידי מזהם....) סך הכל עוד משחק של NFS... מסריח כמו תמיד....
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים איפה אפשר להוריד את המשחק? כל השרתים עמוסים לגמרי, אי אפשר להכנס להורדה אפילו. הורדתי מפה: http://38.118.213.41/dxbqqrqkln+/pub2/Need_for_Speed_Carbon/Official_Demos/nfs_carbon_demo_eu.exe אתמול בלילה על 120 קבוע.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ^^אני עכשיו מוריד מ-gamershell. אני בשרת הישראלי וזה מוריד לי על 190 קבוע.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ינעל העולם, איפה אתה רואה "עלילה" זה כולה דמו =\ אנשים תירגעו, אתם מתחילים לכתוב פה ביקורות כאילו אתם מנהלים את gamespot זה כולה דמו =\ ורואים שגרפיקה תהיה אחרת במלא כי הטקסטורות של המכוניות פה לא גמורות =\ אם תסתכלו טוב תראו שרוב המכוניות פה עם טקסטורות חצי גמורות. רק דמו של משחק, מה אתם נכנסים לסרטים חח.. 1. אם הייתה מנסה להוריד את כל הסרטונים שהם הוציאו למשחק הייתה רואה שהם מנסים להלביש לו עלילה מעפנה, כמו ב MW. בכלל ב MW הם עשו קטע מסריח. את כל הסרטונים (כולם!!) הם שיחררו לציבור לפני שהמשחק יצא, ואז זה גורם לך לחשוב שכל המשחק יהיה ככה! בסוף מסתבר שאלו כל הסרטונים שהיו במשחק, ובזה מסתכמת העלילה אלק. 2. דווקא לדעתי הגרפיקה (של המכוניות) נראית די גמורה. אגב, טקסטורות לא גמורות יש חודש לפני יציאת המשחק, לא יומיים לפני יציאתו (תאריך היציאה בשבילך כי אני מבין שאתה פאנבוי של EA הוא 1/11/06 או יום לפני, לא זוכר.)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.