פורסם 2006 באוקטובר 2719 שנים תגידו אגב, זה רק אני או שרוב המשחקים כיום לא שווים בכלל את ה GB שהם תופשים לי על ה HD ?...
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים קיצור הצלחתי להריץ אותו על האון בורד שלי ;D היה תקוע על 28FPS וגם אולי קצת יותר רק ששיפרו כמה דברים מהדמו של הפיאס2 לדמו של המחשב . והשליטה לא כזאת רעה , זה עניין של הרגל .. היה מאוד כיפי בדריפט במיוחד עם ה- הנדבריק ממש כמו ב-D1GP מזכיר קצת את התחושה . מוסיקה טובה יותר מהדמו ההוא ..והמשחק זורם טוב , אני אהבתי ..מחזיר אותי לזמנים של U2 8) ( ולמרות שיותר מידי RICE במשחק הזה זה לא בריא )
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים זה דיי מוזר.. אם תשחקו קצת ותנסו להתרגל לשליטה.. תבינו שהיא בעצם לא כלכך גרועה(יענו ברור שלא ריאליסטית אבל אפשר וכיף אפילו לשחק ככה)אם תזכרו טוב גם בNFSMW השליטה בהתחלה הייתה מאוד מוזרה ובכלמקרה - לכל משחק יש שליטה משלו.. ככה שאני חושב שאם תתרגלו לזה אתם תהנו מהמשחק מאוד!ד"א - כמו שאמרתי אחרי שאתה מתרגל הDRIFT זה הדבר
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים המשחק לא צורך הרבה גרפיקה מכיוון שכל המשחק בחושךוגם כל המשח זה ירידות מההר לפי מה שראיתיאני לא אהבתי שכל המשחק חשוך, וגם שכל המשחים זה מההריםהם היו צריכים לעשות גם כבישיים ראשיים מדי פעםיעני לשלב דבריםוגם לא רואים הרבה בחושך,אפילו אם משנים את ההגדרות מסך להכי בהיר
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים תשמעו שיחקתי בדמו ואהבתי מאוד את השליטה ואיזה תענוג של אווירה עם המוסיקה המלחיצה בהר חחחח אהבתי את המשחק !!!!!
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים ההר שכולם מדברים זה האזור שבא נעול? כי יש לי רק מרוץ רגיל ועוד איזה אחד שצריך לנסוע במעגלים עם מלא פניות ואני לא מבין מה צריך לעשות בו ???
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים תגידו חבר'ה המישחק תומך בwidescreen (מסך רחב) יש אפשרות כזאת בהגדרות? דווקא היצלחתי להפעיל במסך רחב. תוריד את הדבר הזה http://rapidshare.com/files/984744/UNWIS_patch.rar.html תשנה את שם הEXE של הדמו ל SPEED2.EXE כנס לתוכנה תבחר שם בNFSU2 תמצא את הקובץ ששיניתה לו את השם (SPEED2.EXE) תשנה את הרזולוציה לזאת שאתה מעוניין בה תלחץ PATCH. במשחק עצמו כדי להנות מהרזולוציה שרציתה את צריך לבחור ב 640X480. תהנה
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים נראה משחק מעולה!אני חובב NFS ןשיחקתי כבר ב-U2 וב-MW,והפעם אני רואה שהמשחק יהיה ממש טוב!והשיפורים ממש אבל ממש נראים טוב!עכשיו אני מוריד את הדמו.מחכה שייצא!
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים דווקא היצלחתי להפעיל במסך רחב. תוריד את הדבר הזה http://rapidshare.com/files/984744/UNWIS_patch.rar.html תשנה את שם הEXE של הדמו ל SPEED2.EXE כנס לתוכנה תבחר שם בNFSU2 תמצא את הקובץ ששיניתה לו את השם (SPEED2.EXE) תשנה את הרזולוציה לזאת שאתה מעוניין בה תלחץ PATCH. במשחק עצמו כדי להנות מהרזולוציה שרציתה את צריך לבחור ב 640X480. תהנה תודה רבה.
פורסם 2006 באוקטובר 2819 שנים אהבתי את האפשרות של עיצוב האוטו כאוות נפשי - ממש בוחרים עובי, אורך, רוחב וכו' של התוספות.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.