פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים FIREFOX הכי טוב!!!!!!נדמה לי אני יחכה קצת עם ה2... די חשוד כול הקטע שהם רוצים להוציא מאוד מהר את ה3... מרמז על זה שה2 לא יצא כפי שהם רצו או משהו
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים כן, גם לדעתי צריך לחכות קצת, לפחות עד שכל התוספים יעבדו כמו שצריך...מה קורה בעיניין זלילת הזכרון, ב-2 יותר נורמלי?
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים FIREFOX הכי טוב!!!!!!נדמה לי אני יחכה קצת עם ה2... די חשוד כול הקטע שהם רוצים להוציא מאוד מהר את ה3... מרמז על זה שה2 לא יצא כפי שהם רצו או משהולא קשור. זו שיטת הפיתוח של מוזילה: עובדים על הגירסה הנוכחית ועל הגירסה הבאה במקביל. בגירסה שעומדת להשתחרר לא מבצעים שינויים משמעותיים שעלולים לגרום לבאגים גדולים, בגירסה הבאה אפשר לבצע שינויים גדולים, כיוון שיש עוד זמן עד שתשוחרר ויוכלו (בתקווה) לעלות עליהם ולתקן אותם עד אז.היו כמה תכונות שהיו אמורות להיכנס לשוא"ש 2 אבל נדחו לגירסה 3 בגלל שלא היו מוכנות עדיין, הבולטת שבהן היא ה- Places, שאמור היה להחליף את הסימניות וההיסטוריה.
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים פיירפוקס 2 יצא עכשיו רשמי וסופי גם באתר שלהם!http://www.mozilla.com/en-US/firefox/
פורסם 2006 באוקטובר 2419 שנים שינו גם את אתר התוספות שלו.https://addons.mozilla.org/בשעה טובה גם עובד יותר מהר, לפני זה הוא היה איטי בטירוף.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים עכשיו התקנתי FF2זה רק אני או שהטעינה של האתרים אותה דבר כמו 1.5.0.7 ?זה לא אמור להיות יותר מהיר?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים לא אמור להיות שינוי משמעותי. מנוע התצוגה די דומה. שינויים רציניים צפויים רק בגירסה 3.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים אוייי כבר יש באגג אני בא לפעמים לוחץ על כפתור ואז זה לא לוחץ עליו ועולה לראש העמודדד זה משגעע
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כתבתי את זה בסטיקי של התוספים ונוסיף את זה גם פה:ש דרך פשוטה לבטל את בדיקת התאימות של התוספים ובכך בעצם להתקין כל תוסף שרוצים.כנסו ל-about:configצרו ערך בוליאני חדש בשם extensions.checkCompatibility, ע"י לחיצה על לחצן ימני של העכבר, New->Boolean.קבעו את ערכו ל-False.רק תזכרו שיש סיבה די טובה לעניין של בדיקת התאימות, והתקנת תוספים לא תואמים לגרסה שלכם עלולה לגרום לבעיות.
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים ^ זה תופס רק על ההתקנה של התוסף? כלומר , אפשר לבטל את זה רק בזמן התקנת תוסף ספציפי, ואז לאפשר חזרה בלי לקבל התראות\ביטול התוסף?
פורסם 2006 באוקטובר 2519 שנים כשעולה לי דף אינטרנט כלשהוא, לפני כל תמונה שעולה לי, יש איקון קטן מתחת לזה ואז התמונות עולות, יענו הדף עולה בצורה איטית --> התמונות עולות בצורה .איטית.למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.