עבור לתוכן

Mozilla Firefox 2.0 Final Released!

Featured Replies

פורסם

FIREFOX הכי טוב!!!!!!

נדמה לי אני יחכה קצת עם ה2... די חשוד כול הקטע שהם רוצים להוציא מאוד מהר את ה3... מרמז על זה שה2 לא יצא כפי שהם רצו או משהו

• תגובות 107
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, גם לדעתי צריך לחכות קצת, לפחות עד שכל התוספים יעבדו כמו שצריך...

מה קורה בעיניין זלילת הזכרון, ב-2 יותר נורמלי?

פורסם

FIREFOX הכי טוב!!!!!!

נדמה לי אני יחכה קצת עם ה2... די חשוד כול הקטע שהם רוצים להוציא מאוד מהר את ה3... מרמז על זה שה2 לא יצא כפי שהם רצו או משהו

לא קשור. זו שיטת הפיתוח של מוזילה: עובדים על הגירסה הנוכחית ועל הגירסה הבאה במקביל. בגירסה שעומדת להשתחרר לא מבצעים שינויים משמעותיים שעלולים לגרום לבאגים גדולים, בגירסה הבאה אפשר לבצע שינויים גדולים, כיוון שיש עוד זמן עד שתשוחרר ויוכלו (בתקווה) לעלות עליהם ולתקן אותם עד אז.

היו כמה תכונות שהיו אמורות להיכנס לשוא"ש 2 אבל נדחו לגירסה 3 בגלל שלא היו מוכנות עדיין, הבולטת שבהן היא ה- Places, שאמור היה להחליף את הסימניות וההיסטוריה.

פורסם

ממה שאני רואה אין עדיין עברית..

פורסם

שינו גם את אתר התוספות שלו.

https://addons.mozilla.org/

בשעה טובה גם עובד יותר מהר, לפני זה הוא היה איטי בטירוף.

פורסם

מישהו יודע מתי באמת יצא בעיברית?

פורסם
  • מחבר

נו וזה בדיוק אותה גירסא שפירסמתי אתמול...

פורסם

רק שעכשיו זה רישמי ומופיע באתר שלהם בדף הראשי

פורסם

עכשיו התקנתי FF2

זה רק אני או שהטעינה של האתרים אותה דבר כמו 1.5.0.7 ?

זה לא אמור להיות יותר מהיר?

פורסם

לא אמור להיות שינוי משמעותי. מנוע התצוגה די דומה. שינויים רציניים צפויים רק בגירסה 3.

פורסם

אוייי כבר יש באגג

אני בא לפעמים לוחץ על כפתור ואז זה לא לוחץ עליו ועולה לראש העמודדד זה משגעע :kopfpatsch::nixweiss::bash:

פורסם

כתבתי את זה בסטיקי של התוספים ונוסיף את זה גם פה:

ש דרך פשוטה לבטל את בדיקת התאימות של התוספים ובכך בעצם להתקין כל תוסף שרוצים.

כנסו ל-about:config

צרו ערך בוליאני חדש בשם extensions.checkCompatibility, ע"י לחיצה על לחצן ימני של העכבר, New->Boolean.

קבעו את ערכו ל-False.

רק תזכרו שיש סיבה די טובה לעניין של בדיקת התאימות, והתקנת תוספים לא תואמים לגרסה שלכם עלולה לגרום לבעיות.

פורסם

^ זה תופס רק על ההתקנה של התוסף? כלומר , אפשר לבטל את זה רק בזמן התקנת תוסף ספציפי, ואז לאפשר חזרה בלי לקבל התראות\ביטול התוסף?

פורסם

כשעולה לי דף אינטרנט כלשהוא, לפני כל תמונה שעולה לי, יש איקון קטן מתחת לזה ואז התמונות עולות, יענו הדף עולה בצורה איטית --> התמונות עולות בצורה .

איטית.

למה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים