עבור לתוכן

Mozilla Firefox 2.0 Final Released!

Featured Replies

פורסם

עכשיו ראיתי שרוב התוספים לא תומכים בגרסה החדשה, אני מקווה שזה יסתדר בקרוב..

אצלי רק שלושה תוספים לא תומכים ולאחד מהם כבר יש גירסת בטא שתומכת. מצד שני, התקנתי שני תוספים שתומכים רק בגירסה 2 ומעלה.

• תגובות 107
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וואי, בודק האיות המובנה הוא דיי מגניב..

יש דבר אחד חשוב שממש ממש מציק לי.. אני רגיל שיש את הכפתור לסגירת הטאב הנוכחי בצד ימין..

עכשיו במקומו יש כפתור-סגירה על כל טאב (לא שימושי בשבילי, אבל שיהיה), ובמקום הכפתור בצד ימין יש חץ פתיחה כזה שמציג את כל הטאבים.. דיי מיותר..

יש דרך לשחזר בפינה הימנית את כפתור הסגירה הישן ?

ועוד משהו.. איך ניתן להגדיר לתיבת החיפוש לפתוח את חלון התוצאות בטאב נפרד ולא בנוכחי? (חוץ מפשוט ללחוץ alt+enter..)

פורסם

וואי, בודק האיות המובנה הוא דיי מגניב..

יש דבר אחד חשוב שממש ממש מציק לי.. אני רגיל שיש את הכפתור לסגירת הטאב הנוכחי בצד ימין..

עכשיו במקומו יש כפתור-סגירה על כל טאב (לא שימושי בשבילי, אבל שיהיה), ובמקום הכפתור בצד ימין יש חץ פתיחה כזה שמציג את כל הטאבים.. דיי מיותר..

יש דרך לשחזר בפינה הימנית את כפתור הסגירה הישן ?

ועוד משהו.. איך ניתן להגדיר לתיבת החיפוש לפתוח את חלון התוצאות בטאב נפרד ולא בנוכחי? (חוץ מפשוט ללחוץ alt+enter..)

מצטרף לשאלה.

פורסם

Tab Mix Plus יכולה לעשות את זה. עוד אין גירסה סופית שתומכת בשוא"ש 2, אבל יש גירסת פיתוח.

אגב, הכפתור שפותח את רשימת הטאבים מאוד שימושי כשיש לך יותר טאבים פתוחים מכפי שניתן להציג בחלון אחד.

פורסם

אצלי רק שלושה תוספים לא תומכים ולאחד מהם כבר יש גירסת בטא שתומכת. מצד שני, התקנתי שני תוספים שתומכים רק בגירסה 2 ומעלה.

האמת שהתוספים שלא פועלים אצלי הם פחות פופלריים, נדמה לי שאולי בגלל זה, כנראה שמפתחים בנתיים רק את הפופלריים..

יש תחליף לSessionSaver?

פורסם

הוא נראה לי קצת מובנה....

Tab Mix Plus יכולה לעשות את זה. עוד אין גירסה סופית שתומכת בשוא"ש 2, אבל יש גירסת פיתוח.

יו, זה אחד הדברים המגניבים! :xyxthumbs:

פורסם

מתי ייצא הגירסא בעברית ?

הייתי עד הרגע עם IE6 ועברתי ישר לפייפוקס 2, שווה לי?

מוזר לי אבל נבדוק אותו שבוע.

בקשר למועדפים, איזה ציור מצויר לכם ליד כל דף ששמרתם במועדפים?

פורסם

איך אתה יודע שזה הגירסה הסופית.

באתר firefox גירסה 1.5 היא עדיין הגירסה הרישמית

פורסם

הורדתי והטעינה השתפרה מאוד!! מה קורה לגבי עברית?

פורסם

תגידו.. איך אני מגדיר לו שכמו בפיירפוקס הישן הוא יפתח לי לינקים בחלונות חדשים ולא בטאבים? למה זה מתחיל לשגע אותי.. חוץ מזה הכל ממש טוב..

פורסם

תגידו.. איך אני מגדיר לו שכמו בפיירפוקס הישן הוא יפתח לי לינקים בחלונות חדשים ולא בטאבים? למה זה מתחיל לשגע אותי.. חוץ מזה הכל ממש טוב..

options-tabs-new pages should be opene in - a new window

פורסם

יש גם כתבה בוואלה

http://computers.walla.co.il/?w=/4000/995656

כתוב שם שהוא יצא היום בלילה ועוד לא יצא.אולי תיהיה גם גרסא בעיברית

פורסם

התקנתי עכשיו...

:xyxthumbs::yelclap:

פורסם

הנני מצהיר בזאת שאני גולש לאתר הזה מ-IE6, ושאני מוריש בקרוב למישהו את המחשב הזה ועובר לחדש, בחדש אני בטוח אשתמש בFF2, יש מצב גם 3, ברגע שיצא, בכל מקרה, אני גולש עם IE6 והוא דיי מעצבן... בא לי כבר לעבור לשועל

פורסם

הורדתי והייתי רוצה THEME של מקינטוש , יש אחד (MACFOX) אבל זה לא עובד בFF2 ..

וגם תוסף שמוריד סרטוני/משחקי פלאש (כמו DOWNLOAD EMBEDDED) וגם ANONYMOUSER ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים