פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים שלוםהחלטתי לתרום קצת מהידע והניסיון שיש לי בתחום, ולכתוב סידרת מאמרים בנוגע לכללים שיש להקפיד עליהם בעת שקונים מחשב. במאמר הראשון אני נותן הקדמה קצרה ודן בנושא הראשון: בחירת מארז המחשב. כתובת לצפייה:http://ilsh.no-ip.info/?p=63לשימושכם...אילן
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים כל הכבוד על היוזמה והשיתוף, אני מעביר את זה לפורום ספקים ומארזים, כך שיוכלו להתייחס למאמר אנשים יותר מקצועיים.
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים כל הכבוד על היוזמה והשיתוף, אני מעביר את זה לפורום ספקים ומארזים, כך שיוכלו להתייחס למאמר אנשים יותר מקצועיים. מחשזק :xyxthumbs: ממש חמוד !
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מאמר לא רעאבל הוא מתעלם מדברים אחרים שאני אישית שם דגש עליהםכמו איכות השלדה ואיכות ההרכבה
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מאמר דיי טוב אבל:אבל הוא מתעלם מדברים אחרים שאני אישית שם דגש עליהםכמו איכות השלדה ואיכות ההרכבהוגם היתה צריך להוסיף עוד כמה מארזים שנחשבים כמשתלמים
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר מאמר דיי טוב אבל:וגם היתה צריך להוסיף עוד כמה מארזים שנחשבים כמשתלמיםמאחר שמדובר בבלוג אוכל תמיד להוסיף חומר למאמר ולשפר אותו לטובת כולם.יש לך המלצות ספציפיות על מארזים איכותיים משתלמים ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מאמר יפה...כשרשמת שהמחיר של ה Compucase 6A19 הוא 330התכוונתה כשהוא עם הספק או בלעדיו?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים transformer....דיי זול ומאורר מאוד...מארז לגיל הרך ולא יותר מזה. (לפחות לפי דעתי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.