פורסם 2006 באוקטובר 1819 שנים יש לי מארז גדול ויש לו כרגע 4 מאווררים שמחוברים לבקר של ונטק נקסוסאני רוצה להחליף אותם {כבר ישנים אולי 4 שנים ואחד לא עובד}רציתי ליקנות את הרביעיה של המאווררים של טרלמלטק אם הבקר בגודל 3 וחצי אניטשאבל אין את זה וכנראה לא יהיהעכשיו יש משהו חדשגם 4 מאווררים של טרלמלטק בלי בקר במחיר של 50 או 60 שקלים {לא זוכר}אבל נראה לי השמאווררים הנוכחיים שמוכרים פחות טובים מאלו שהפסיקו לימכור יש לכם אולי המלצה ל 4 מאווררים טובים שאני יכול לחבר לבקר של ונטק נקסוסיש לי גם כרטיס מסך של אסוס דגם v9180כרטיס ישן אבל עובדרק המאורר שלו התחיל לעשות כל מיני רעשים משונים וגם אותו אני רוצה להחליףיש שני דגמים שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בניהם ומה יותר טוב אחד זה THERMALTAKE CRYSTAL ORB FOR VGA CARD COOLINGשני זה VANTEC (CCB-A4P) ICEBERQ4 BLUE LED LIGHTS - VGA CARD COOLERאיזה מהם יותר טוב ?ולמה ?
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר יום אחד וכבר עבר עמוד :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים אל תקנה את הרביעיה של TT עם הבקר. זה ממש זבל...הם רועשים ברמות אחרות והבקר זה פשוט חתיכת פח בלי בקרת וולטג'.
פורסם 2006 באוקטובר 1919 שנים מחבר גם ככה אין אותם במלאי וכנראה לא יהיה אבל הזמנתי רביעיה של מאווררים גם של TT אבל בלי בקר אם ספיקה של 27.8 האם זה טוב ?
פורסם 2006 באוקטובר 2019 שנים מחבר היתגלתה בעיה אם המאוורר של הכרטיס מסך הכרטיס מסך שלי הוא של ASUS דגם V9180 רציתי לשים לו את אחד מהמאווררים האלו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=1786 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=2104אבל עכשיו ראיתי באינטרנט שהרווח בין הקליפסים שמחברים את המאוורר לכרטיס עצמו הוא 80 מלימטרוהרווח של החורים שעל הכרטיס מסך הוא אפילו לא 50 מלימטרמה עושים ?איזה מאוורר אני ליכול לשים ?
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים אני ממש מתפלא איך אחרי שלוש הקפצות וארבע הודעות רצופות לא נעלו לך את ההודעה בדרך כלל מאוד אוהבים לעשות את זה
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר אולי כי לא הייתה תגובה וההודעה הספיקה לעבור 2 או 3 דפים יש לך אולי רעיון בקשר לבעיה של המאוורר לכרטיס מסך
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים הקירורים האלו הם מאוד פשוטים אני חושב שאם יש בעיה במאורר של הכ.מ רק תחילף את המאוורר עצמו ולא את הקירור.
פורסם 2006 באוקטובר 2119 שנים מחבר לא נראה לי שאפשר כי לפי מה שאני רואה כאן המאוורר הוא חלק מהמתכת או משהו כזה אבל אני יבדוק שובבמידה וכן זה לא אפשריתוכל להמליץ לי על מאוור אם היטסינק לכרטיס מסך שלי תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.